- Poruka
- 21.131
Štos je u tome što je neka "pažnja" zaista odraz nepažnje. Tj. mnogo bolje govori o tome koliko je neko doš'o da vas odyebbe nego da vam zaista dođe.
Znači, bolje nikakva pažnja, nego nepažnja, valjda?!
Jednostavno, ne donosi ništa.
Ček da razmislim šta je to što meni ne treba, a mislim da će nekome dobro doći.
Kineska plastična kutija za nakit? Pa daaaaa sve moje drugarice i rodbina sanjaju da imaju još jednu i kad su je prošli vikend kod mene videle, svaka je poželela za sebe
Hm, dezodorans koji miriši na ustajalu iznošenu a neopranu odeću? Bez ikakve sumnje, postoji neka kojoj se baš taj miris dopada
Saksija. Ako je nešto idealan poklon, onda je to saksija koja se kod plastičara kupi za 50 dinara, a ovde nabavi za džabe jer svako ima bar jednog rođaka plastičara. Idealno za proslediti, pošto za tih 50 dinara sutra mogu popiti kafu iz automata i još počastiti koleginicu. Samo da izbacim zemlju i mrtvu muškatlu.
Jao, pa ovaj podmetač za miša vrhunski! Prvo sam ga uzela od brata zato što mi se u stari uvuklo čukununuče grinje koja je sišla sa mrtvog krpelja, ali sam onda shvatila da je prešaren za laserski, a za onaj s točkićem je suviše klizav. Prostom logikom - meni ne treba. Dakle, da razmislimo da li nekome treba?! Svakako bi moralo da bude žensko, jer su one estete, tj. jako im je bitno da je stvar koja im se poklanja - lepa. A ovaj je lep. Iako je reklama, lep je. Znači, mislim da tačno znam kojoj devojci bi odgovarao, jer bi joj naspram estetskog doživljaja to što joj strelica tu i tamo pobegne skoro svaki put, bila jedna potpuno zanemarljiva stvar.
Šešir. Slameni šešir koji mi je mama kupila pre 10 godina, da idemo zajedno na plažu. Više ga ne nosim, a k'o nov je Širok je spektar ljudi koji bi to poželeli i, sa pozitivne strane, poklon je unisex.
Prsten od baba ljubice? Istini na volju, verujem da bi ga danas nosila još jedino koza umesto praporca i to samo pod uslovom da ima dva, pa da lupaju jedan o-drugi. ALI..... odakle ja znam da teta jagoda ne voli baš takvo prstenje i da se ne bi prosto zaljubila da ga vidi Doduše znam, možda mi primer nije adekvatan, baš ali... poenta se nazire.
Dupli set kablova, softvera and punjača za sonierikson, nikad se ne zna, možda nekome zatreba.
Pepeljaru koja stoji u vitrini već skoro dve decenije jer je moje bilo stra' da je metu da ljudi dime zbog šahovnice u dnu. Hm, pa danas nikoga zaista nije ni briga za to?! Praktično je nova stvar.....
Joj, ma lista je ogromna. Pametniji su ljudi nego što sam mislila. To samo ja blentava imam predrasude
Znas koliko sam se ismejala!
Htedoh da dam reputaciju, ali sam za danas istrosila!
E vala si me nasmejala svaka cast!
Sutra stize bona