Da li prosjaci trebaju da placaju porez

da li bi se menjao na ulici sa nekim ?

nije te ni malo sramota sto si otvorio ovakvu temu ?

.....Корпоративна страва је нужност постмодерног човека који се одавно поздравио са суштином, те је тражећи нову изгубио себе у гломазној канцеларији која највише личи на пацовски лавиринт са системом казне и награде........
 
Velika vecina prosjaka ne placa poreze, a uzivaju benefite socijalne drzave. Posao im zaista nije tezak, jeste neugledan ali da li bi pre bili babasera(koja placa poreze) ili prosjak. I taj dobijeni novac prosjaci cesto trose na gluposti, dok bi drzava to mogla znacajno bolje da potrosi.
Kakva su vasa razmisljanja o ovoj temi, da li drzava treba da uradi ovu oblast i kakvi su vasi predlozi.

Прво и основно :

Јес ти икада чуо за прогресивни порез ?!?
 
Da, to je široko polje za pranje novca.

Daš milion crkvi, oni ti ispod stola vrate 900k, svima dobro. Novac opran, porez ne duguješ nikome jer crkvu niko ne kontroliše. To je stara dobra fora.
sta je problem
tako je svuda u svetu

svaka velika crkva to radi
svaka kladionica gde se vrte pare od bj ruleta pokera i ko zna cega ima taj nepisani princip i procenat zavisi samo od sume. ulozis milion evra uzmes zetone i posle po sata vratis napr. 900k. i isplate te i imas potvrdu odakle ti je novac.
svaki zapadni advokat ti tako legalno ispegla nezakonito stecen novac i protar kroz kanale. problem je samo ako je neko alav pa krene cesto to da radi, to onda izbegavaju.

najlepse se pere lova preko filma...jedina umetnicka delatnost gde se vrti ogroman novac, a kada se film zavrsi i izadje kopija, nista ne ostane iza... :lol: nema kostima, nema scenografije i jos gomile stvari da ne nabrajam ...masa kriminalaca od ugleda zato i uguravaju lovu u film samo i iskljucivo radi legalizacije prljavog novca.
 

Back
Top