Kada sam pre 3 meseca bila u vezi sa jednim tipom,prevarila sam ga sa bivsim deckom.Nikada mu to nisam rekla.Sta mislite,da li je trebalo da mu kazem i da li onda nasa veza,mozda ne bi pukla?
raindog:probaj na astrologiji mozhda su tamo kompetentniji da ti odgovore na tvoje pitanje
Betica:Kada sam pre 3 meseca bila u vezi sa jednim tipom,prevarila sam ga sa bivsim deckom.Nikada mu to nisam rekla.Sta mislite,da li je trebalo da mu kazem i da li onda nasa veza,mozda ne bi pukla?
Ma priznaj pa dodji kod mene, ja sam moralan.Betica:Kada sam pre 3 meseca bila u vezi sa jednim tipom,prevarila sam ga sa bivsim deckom.Nikada mu to nisam rekla.Sta mislite,da li je trebalo da mu kazem i da li onda nasa veza,mozda ne bi pukla?
Kad se ti pre operisa?.....Gryphon:Ma priznaj pa dodji kod mene, ja sam moralan.![]()
marlon:E opicen si...javicu ti kad se pojave neke LDP-ovce koje rade na struju i na baterije , pa da ih malo razmrdas.
![]()
Betica:Sta mislite,da li je trebalo da mu kazem i da li onda nasa veza,mozda ne bi pukla?
Betica:Kada sam pre 3 meseca bila u vezi sa jednim tipom,prevarila sam ga sa bivsim deckom.Nikada mu to nisam rekla.Sta mislite,da li je trebalo da mu kazem i da li onda nasa veza,mozda ne bi pukla?
Mislim da nisi bas pametno uradila sto si ovo ovde napisala... jer si time sebe uskratila za mogucnost neke buduce veze... i ogranicila se samo na kres semu... Sto kad se malo bolje razmisli takodje nije losa opcija... Samo je mali problemcic sto su ljudi emotivna bica i verovatnoca da se zatelebas prilicna...Betica:Kada sam pre 3 meseca bila u vezi sa jednim tipom,prevarila sam ga sa bivsim deckom.Nikada mu to nisam rekla.Sta mislite,da li je trebalo da mu kazem i da li onda nasa veza,mozda ne bi pukla?
Ma, varaj ga k'o konja, ali mu UKINI net, da ne pročita !!!Betica:Kada sam pre 3 meseca bila u vezi sa jednim tipom,prevarila sam ga sa bivsim deckom.Nikada mu to nisam rekla.Sta mislite,da li je trebalo da mu kazem i da li onda nasa veza,mozda ne bi pukla?