Да ли признати девојкама да си невин у 30-им?

Koleginica Paula je lepo konstatovala da ženama ne prijaju ni neiskusni ni previše iskusni: ako je neiskusan odmah pomišljaju čim ga neće i druge ima tu nečega, a ako je previše iskusan, onda da će pobeći, da neće moći da se tako lako kontroliše….
ovo za previše iskusan nisam napisala :manikir:

Ne samo ovo vec uopste nista negativno o sebi nikad ne priznavati . Neka drugi to sami otkriju.
to jeste mudro.
nekad nije lepo.
ali jeste korisno za tu osobu
Не бих се сложио. Циљ је да привучеш одговарајуће особе а то генерално захтева одговарајућу комбиинацију позитивних и негативниих особина. Ако се представиш у превише позитивном светлу, ризикујеш да привучеш особе које ће се касније разочарати и да одбијеш одговарајуће јер делујеш превише добро за њих.

Не бих се сложио. Циљ је да привучеш одговарајуће особе а то генерално захтева одговарајућу комбиинацију позитивних и негативниих особина. Ако се представиш у превише позитивном светлу, ризикујеш да привучеш особе које ће се касније разочарати и да одбијеш одговарајуће јер делујеш превише добро за њих.

Da, povlačim šta sam napisala. Dakle, deluje da je mudro, ali samo ako je cilj par provedenih seksova, a ne neko slaganje ličnosti

Неретко сам чуо, начуо приче о томе да кад неки момак који је у касним 20-им или 30им призна девојци да му је прва и да никад није био са другом да се то обично заврши прекидом јер колико год да девојке некад потенцирале да им прошлост мушкарца није битна, изгледа да је тешко поднети чињеницу да си завршила са неким мушкарцем који је целу рану младост и добар део касне младости провео без жене, да си му ти прва и то их ваљда некако ставља у положај да се осете мање вредно јер су са неким ликом ко је био неспособан да нађе цуру и онда креће преиспитивање да ли јој такав мушкарац треба у животу. Ту се сад поставља питање како мушкарац да се постави. Да ли да призна или да мистериозно чува своју прошлост ? Лично мислим да је много велики проблем признати такве ствари било коме, а камо ли жени са којом си јер у данашње време то се доживљава као озбиљан хендикеп и црвени аларм.
onda su to kurvetine psetske.
А јбг то је све релативно у фазону "ако побијеш пар људи ти си серијски убица, а ако побијеш милионе - освајач си". Исто и ово - ако припадаш мањој групи жена које се тако понашају - qrva си, а ако се већина жена тако понашају онда си дама којој само једноставно није нормално да је неко у тим годинама невин.
nek svako bude svoj a ne da se ugledas na ostale.

Da, povlačim šta sam napisala. Dakle, deluje da je mudro, ali samo ako je cilj par provedenih seksova, a ne neko slaganje ličnosti
Greska u razumevanju teksta. Ne priznati svoje negativne osobine nije isto sto i skrivati ih, glumeti. Znaci ja sam to sto jesam a ako imam negativne strane videce se odmah jer sa mnom nema lazi , nema prevare. Nema potrebe a i glupo je da ja govorim o njima, uostalom mozda nesto sto ja smatram negativnim kod sebe neka cura dozivi drugacije.

Неретко сам чуо, начуо приче о томе да кад неки момак који је у касним 20-им или 30им призна девојци да му је прва и да никад није био са другом да се то обично заврши прекидом јер колико год да девојке некад потенцирале да им прошлост мушкарца није битна, изгледа да је тешко поднети чињеницу да си завршила са неким мушкарцем који је целу рану младост и добар део касне младости провео без жене, да си му ти прва и то их ваљда некако ставља у положај да се осете мање вредно јер су са неким ликом ко је био неспособан да нађе цуру и онда креће преиспитивање да ли јој такав мушкарац треба у животу. Ту се сад поставља питање како мушкарац да се постави. Да ли да призна или да мистериозно чува своју прошлост ? Лично мислим да је много велики проблем признати такве ствари било коме, а камо ли жени са којом си јер у данашње време то се доживљава као озбиљан хендикеп и црвени аларм.
Neka covek bude iskren,nije nista ukrao.

A jel sa svakom zenom imate seks na isti nacin?
Npr da vas neka zena fizicki samo privlaci i vi bi je onako zivotinjski otresli i otisli dalje, dok npr neka zena vas privlaci na nekom mnogo vecem nivou tj bas se oseca neka strast izmedju vas i tu je seks nekako drugaciji, romanticniji nisi u fazonu daj samo da je otresem i idem dalje?
Da

Ne. Zašto ?

Momak može da pogleda neki edukativni film, toga bar ima dosta, čisto da se uputi u materiju i vidi kako sve to može da izgleda. Nema tu velike nauke i ne bi trebalo praviti od toga nekakav hendikep, crveni alarm, itd.
Iz ličnog iskustva, imao sam tremu, bilo me je strah, ali nisam imao dilemu šta gde ide i kako, ako me razumeš. Niti sam pominjao da mi je prvi put, niti me pitala, niti je posle komentar bio tipa ajao tebi je bio prvi put, videlo se...
Gde ima taj edukativni film?
Ja nadjoh samo iebačine...

I da nisi nevin reci da jesi...
Onda ce zena pokazati sve sto zna...kao da te nauci...🥳🥂🍾

...

Ја бих признао,зато што сматрам да треба да постоји искреност у вези интимних ствари.Ако јој то смета,нећемо се упуштати у односе и тражићу неку којој то неће сметати.Сматрам да то није срамота,само је најчешће сплет околности.

Zanimljivije je pitanje kako neko uspe da ostane nevin u 21 veku a recimo pokretna je osoba i moze da hoda
A strah zbog malog djoke? Je l' onda opravdano?

Ја бих признао,зато што сматрам да треба да постоји искреност у вези интимних ствари.Ако јој то смета,нећемо се упуштати у односе и тражићу неку којој то неће сметати.Сматрам да то није срамота,само је најчешће сплет околности.
Ako mozete da javite kako je to proteklo kada se bude desilo ili kako je proslo ako se vec desilo?

mene je jedan blizanac rasturio na sastavne delove
...kako li to izgleda...

Треба признати, зашто крити? Ако није срамота имати брзброј претходних партнера није срамота ни бити невин. Шта више, треба се на невиност жалити. Неко ко је невин не може да пренесе полно преносиве болести, тако да је то добро. Ако се девојкама невиност код мушкараца не свиђа за везу, не мора да буде веза него пријатељство са повластицама.

Можда је најбоље да буду невини са невинима, они се најбоље разумеју. Ко ће други да буде са мушкарцем невиним који има 30 него нека невина млада девојка, старија и искусна неће.

Pa ne bih ja ovo generalizovala.
Poznavala sam lika koji je bas dugo bio nevin. Upoznao svoju sadasnju zenu, vise nije nevin, ima troje dece :) i ne vidim ja da njima nesto fali, cak mi se cini da su bas srecni.
A i na temu mogu da odgovaram samo u svoje ime, ne u tudje..ne cenim odnose u kojima se nesto krije.
А можда јој никад није рекао да му је она прва

Back