Да ли признати девојкама да си невин у 30-им?

Ja znam o čemu ti pišeš iskustveno, međutim devojke koje još nisu osetile strast njih će to da boli, to si možda mogao sa ženama? M? Jel neka bila nevina kada si tako životinjski napao na nju? (ne moraš da odgovoriš, naravno)

Ne znas jer to nikada nisi osjetila taj nivo frekvencija i krvi koja ima temperaturu 60 stepeni prirodnu ,animalnu u embrionu sam je imao,ne pravis razliku izmedju seksa kao energetskog cina i obicnog cina bioloskog, senzualnoog itd

Ne znas jer to nikada nisi osjetila taj nivo frekvencija i krvi koja ima temperaturu 60 stepeni prirodnu ,animalnu u embrionu sam je imao,ne pravis razliku izmedju seksa kao energetskog cina i obicnog cina bioloskog, senzualnoog itd

Vala baš si neki prepotentan.
Ima muškaraca koji još umeju da iebu odlično, da se trese celo telo posle, nisi ti jedini.

Da me neko ne shvati pogresno,ali seks je Plutonovska energija,ljudi nemaju pojma sta je prava dubina seksa i kvalitet seksa

Zasto je Skorpija znak koji simbolise seks,zato sto Skorpija vlada pranagonima koji su mnogo jaci i suroviji od nagona.Pluton simbolise i vampire koji vam isisaju svu krv ali simbolise i sva bica i elemente koji svu mogucu zivotvornu energiju isisaju iz vas da posle takvog odnosa ste kao krpa blijedi i energetski prazni da vam za oporavak treba vjecnost.Nije to boli me tijelo posle odnosa,najmanji problem tijelo se oporavi za par dana.Energetski kada ste isisani to su frekvencije ludacke a u takvo stanje vas ne dovodi necija fizikalija niti velicina k...

Ja znam o čemu ti pišeš iskustveno, međutim devojke koje još nisu osetile strast njih će to da boli, to si možda mogao sa ženama? M? Jel neka bila nevina kada si tako životinjski napao na nju? (ne moraš da odgovoriš, naravno)

Ako ne zele strast onda su na enegetskom nivou bica za zaljenje i zasluzuju samo da budu otjerane iz sobe,da bi mogla da se ostvari kao zena mora da osjeti energiju Plutona na sebi.Pod Plutonovom enegijim su i Skorpije i orlovi i zmije i citav podzemni svijet koji zene sustinski cini kao gresna bica

Svaka zena pripada dusom nekoj Skorpiji i niti ijednom drugom znaku volite noc i mrak a posebno Astro to je ono Plutonovsko u vama

Samo 1/12 muskaraca na ovom svijetu a koji su izrazite Skorpije mogu bolje od mene ili kao ja da zadovolje partnerku samo nas 1/12 sinova Plutona i odabranih,ne racunam atipicne Skorpije

Hm, ako ćemo o horoskopu mene je jedan blizanac rasturio na sastavne delove, ne zna se ko je bio strastveniji i izgubljeniji, zapitaš li se zašto ljudi vole sex i da pišu o njemu, pa baš zato što su doživeli svašta bazično i što su mogli u ekstazi izaći iz sebe..
ok je ako si i ti, ali sad da tvrdiš da samo horoskopski izabrani to mogu, tu ti je greška, ali piši šta želiš.. to je iopnako samo tvoja impresija

Hm, ako ćemo o horoskopu mene je jedan blizanac rasturio na sastavne delove, ne zna se ko je bio strastveniji i izgubljeniji, zapitaš li se zašto ljudi vole sex i da pišu o njemu, pa baš zato što su doživeli svašta bazično i što su mogli u ekstazi izaći iz sebe..
ok je ako si i ti, ali sad da tvrdiš da samo horoskopski izabrani to mogu, tu ti je greška, ali piši šta želiš.. to je iopnako samo tvoja impresija

Axaxxaxaxaxaxa Blizanac axaxaxaxxaxaxaxaaa

Blizanaci bebice male,ti bas si na niskim frekvencijama

Tacno se vidi da svaki odnos koji opisujes je jako malokrvan i nestrastven

Axaxxaxaxaxaxa Blizanac axaxaxaxxaxaxaxaaa

Blizanaci bebice male,ti bas si na niskim frekvencijama

Izvini, ali pišeš sa ženom koja je prošla skoro sve horoskopske znakove , ajde da sam devojčica ;)

Doduše, za neke i ne znam šta su, ali znam i Škorpije koje ni za šta nisu. Ali tebi je to sad glavna identifikacija, pa da te pustim.

Дешавало се да брзо завршим због треме али да не може да се дигне због треме не....то је већ екстрем који више спада у избезумљеност него у трему јер требаш баш бити одузет од страха због односа да ти се не би дигао, то је дубљи проблем од саме треме.

Има изузетака али у већем броју случајева је тако. Е сад зависи од тога каква си "прилика".....ако си баш добра прилика за девојку прећи ће она лако преко тога, а ако се негде још увек ломи да ли да проба нешто трајније са тобом или не онда ће то бити кап која ће прелити чашу
Mislim da se zbog treme ne zavrsava brzo, bas naprotiv. Od treme moz da ti se ne digne, ili da se spusti i smezura u toku odnosa.
Napaljenost i yebozovnost druge strane dovode do prerane ejakulacije i to nema veze s tremom. Kada je neka bezveze a tebi je samo do seksa, seks moze da traje i dva sata

Izvini, ali pišeš sa ženom koja je prošla skoro sve horoskopske znakove , ajde da sam devojčica ;)

Doduše, za neke i ne znam šta su, ali znam i Škorpije koje ni za šta nisu. Ali tebi je to sad glavna identifikacija, pa da te pustim.

Koliko god da si prosla na emotivnom planu i duhovnom i energetskom za milion godina ni ti niti bilo ko ko nije Skorpija ne mozes da dozivis onoliko koliko Skorpija dozivi za par dana

Skorpija ima iskustvo i prirodne padove i uspone ne mora da ih dozivi

Неретко сам чуо, начуо приче о томе да кад неки момак који је у касним 20-им или 30им призна девојци да му је прва и да никад није био са другом да се то обично заврши прекидом јер колико год да девојке некад потенцирале да им прошлост мушкарца није битна, изгледа да је тешко поднети чињеницу да си завршила са неким мушкарцем који је целу рану младост и добар део касне младости провео без жене, да си му ти прва и то их ваљда некако ставља у положај да се осете мање вредно јер су са неким ликом ко је био неспособан да нађе цуру и онда креће преиспитивање да ли јој такав мушкарац треба у животу. Ту се сад поставља питање како мушкарац да се постави. Да ли да призна или да мистериозно чува своју прошлост ? Лично мислим да је много велики проблем признати такве ствари било коме, а камо ли жени са којом си јер у данашње време то се доживљава као озбиљан хендикеп и црвени аларм.
Sto bi priznavao bilo sta?
Jel te pita s koliko si njih bio pre mene?
Lepo joj kazes: guglpleks ali ti si mi zanimljiva.

Неретко сам чуо, начуо приче о томе да кад неки момак који је у касним 20-им или 30им призна девојци да му је прва и да никад није био са другом да се то обично заврши прекидом јер колико год да девојке некад потенцирале да им прошлост мушкарца није битна, изгледа да је тешко поднети чињеницу да си завршила са неким мушкарцем који је целу рану младост и добар део касне младости провео без жене, да си му ти прва и то их ваљда некако ставља у положај да се осете мање вредно јер су са неким ликом ко је био неспособан да нађе цуру и онда креће преиспитивање да ли јој такав мушкарац треба у животу. Ту се сад поставља питање како мушкарац да се постави. Да ли да призна или да мистериозно чува своју прошлост ? Лично мислим да је много велики проблем признати такве ствари било коме, а камо ли жени са којом си јер у данашње време то се доживљава као озбиљан хендикеп и црвени аларм.
Damama koje imaju odgovarajućeg iskustva bude jasno i da im se ne kaže. Video materijali nisu real thing.

seks se ne uci i kvalitet toga koliko dobro seks izvodis ne zavisi od toga koliko si partnera moze covjek koji je nevin 10 puta nek zenu bolje da zadovolji nego neki sto decenijama seks ima.Radi se o tome da je seks kao hrana i voda niko te ne uci da pijes vodu i da jedes
Saglasna sam. Nije ses samo penetracija...
mada vjerovatno i jeste nekome ko misli da treba da se uči ili da treba veliko skustvo da nauči da radi stvari.

Damama koje imaju odgovarajućeg iskustva bude jasno i da im se ne kaže. Video materijali nisu real thing.
Могу да провале да си неискусан али ниједна никад не може да провали да му је прва ако јој он сам то не каже. Може да посумња али ништа више од тога. На крају може да се постави подпитање у овој теми - да ли је горе признати да си невин или да сама увиди да си тотално неискусан ? Тесна трка..

Могу да провале да си неискусан али ниједна никад не може да провали да му је прва ако јој он сам то не каже. Може да посумња али ништа више од тога. На крају може да се постави подпитање у овој теми - да ли је горе признати да си невин или да сама увиди да си тотално неискусан ? Тесна трка..

Pa ako je u pitanju samo telesni odnos koji se želi, najbolje je ne otkrivati previše... Ne govoriti o iskustvu ili ne. Ali je bitno da budeš sa nekom koju zaista želiš, jer se to oseti. A ne reda radi jer ...

Pa ako je u pitanju samo telesni odnos koji se želi, najbolje je ne otkrivati previše... Ne govoriti o iskustvu ili ne. Ali je bitno da budeš sa nekom koju zaista želiš, jer se to oseti. A ne reda radi jer ...
Koleginica Paula je lepo konstatovala da ženama ne prijaju ni neiskusni ni previše iskusni: ako je neiskusan odmah pomišljaju čim ga neće i druge ima tu nečega, a ako je previše iskusan, onda da će pobeći, da neće moći da se tako lako kontroliše….

Poslednja izmena:
Било по Јутјубу, исповести мушкараца који су били невини у 20им и 30им, и ту су били коментари "јел си болестан" или "јел све ради доле" или "мора да си неки педер" и тако ти коментари од стране жена.
Па су онда радили и тестове са лажним профилом, где буквално лик се претвара да је у затвору, или да има досије, да је лежао робију због насиља над дететом и женама, и имао је пун инбокс захтева.

Тако да је боље да нико не зна ишта, па у мраку шта буде

Било по Јутјубу, исповести мушкараца који су били невини у 20им и 30им, и ту су били коментари "јел си болестан" или "јел све ради доле" или "мора да си неки педер" и тако ти коментари од стране жена.
Па су онда радили и тестове са лажним профилом, где буквално лик се претвара да је у затвору, или да има досије, да је лежао робију због насиља над дететом и женама, и имао је пун инбокс захтева.

Тако да је боље да нико не зна ишта, па у мраку шта буде
:tick:
A preko svega, sve što joj kažeš ili se desi će biti najurednije referisano njenim drugaricama…

Па некако је логично да си увек са женом коју желиш мада сигурно постоје људи који из очаја толико снизе критеријуме да то оде испод сваке границе, а то ми већ није јасно јер једина гора ствар од нехебице је да будеш са женом која ти се не допада само да би ето био

Back