Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikada?I ja ne pripadam , al tu sam već15 godina, otićiću kad se Tab oženi![]()
izvinjavam se jedna je beba!Aman Anđo![]()

Udaću te za svorkapu nećeš znati jesi li žena, svastika il jetrva samo budeš li se zaebavala.
Ko te nazvao bebom? M? Jedina beba ovdje sam ja, samo kaži ko je da mu utjeram strah u kosti!
...уфkajem se jakoUdaću te za svorkapu nećeš znati jesi li žena, svastika il jetrva samo budeš li se zaebavala.

Ako se kaješ onda nećukajem se jako![]()
Ne trebaš gledati to na takav način. Da, razlika u godinama može dovesti do čudnih situacija ali ne treba te to sputati na ostaneš na forumu.Da li sam i suviše mlad da pripadam ovoj online zajednici? U jednoj od prethodnih tema sam bio nazivan bebom i da treba da nosim pelene samo zbog svojih godina.
Naravno da niko ne može da mi zabrani da budem prisutan na forumu, ali se osećam nedobrodošlim od veterana ovog foruma.
Koliko imaš godina?Da li sam i suviše mlad da pripadam ovoj online zajednici? U jednoj od prethodnih tema sam bio nazivan bebom i da treba da nosim pelene samo zbog svojih godina.
Naravno da niko ne može da mi zabrani da budem prisutan na forumu, ali se osećam nedobrodošlim od veterana ovog foruma.
29Koliko imaš godina?
Šta trebam ja reći sa 24 godine?
da ne govoris istinu?Šta trebam ja reći sa 24 godine?
Zašto bih lagao?da ne govoris istinu?
E konačno neko mlađiŠta trebam ja reći sa 24 godine?
Evo, vec su poceli sa isledjivanjem.Zašto bih lagao?
Nemam razloga da lažem.ne znam![]()
Naprotiv, mi baš želimo mlade, što više, to bolje. To je jedini način da forum dugorčno opstane.Da li sam i suviše mlad da pripadam ovoj online zajednici? U jednoj od prethodnih tema sam bio nazivan bebom i da treba da nosim pelene samo zbog svojih godina.

Ти си тако бебаŠta trebam ja reći sa 24 godine?
?