Da li pripadam na ovom forumu?

Da li sam i suviše mlad da pripadam ovoj online zajednici? U jednoj od prethodnih tema sam bio nazivan bebom i da treba da nosim pelene samo zbog svojih godina.
Naravno da niko ne može da mi zabrani da budem prisutan na forumu, ali se osećam nedobrodošlim od veterana ovog foruma.
Ni ja nisam mnogo duže od tebe ovde a i imala sam nazive matora, autošovinista, grammar naci i ostali lepi epiteti :mrgreen: to ti je samo incijacija ovde ;) ne obraćaj pažnju na takve i teraj svoje...

Da li sam i suviše mlad da pripadam ovoj online zajednici? U jednoj od prethodnih tema sam bio nazivan bebom i da treba da nosim pelene samo zbog svojih godina.
Naravno da niko ne može da mi zabrani da budem prisutan na forumu, ali se osećam nedobrodošlim od veterana ovog foruma.
Polako ces pregrmeti i te probleme,a ti koji ti to pisu ce prestati.Bitno je da se ne raspravljas sa njima i padas u vatru.Svako ima pravo da bude na forumu.Inace dobro nam dosao i polako se privikavaj.Ima onih koji se sale,a ima onih koji su bezobrazni,na tebi je da ih prepoznas.I kao sto sam rekao da ne upadas u vatru sa njima.

No Way Baby GIF by MOODMAN

Sunđer Boba su gledale sve generacije 😂

Otišlo je dosta zanimljivih ljudi. Nemoj shvatati lično neke komentare , pokušaj i budi tu kad i dok ti prija.

Ko te nazvao bebom? M? Jedina beba ovdje sam ja, samo kaži ko je da mu utjeram strah u kosti!

Back