No1lives4ever
Aktivan član
- Poruka
- 1.098
a gde si mislio?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a gde si mislio?
Nase zene, moje iskustvo sa zenama iz inostranstva je suprotno. Al ne krivim ja njih vec nase pvojane koji im daju na laznoj vrednosti. Samo nesto da zavrsim pa cu i “Savrsenoj” da odgovorim xD a ja mislio ja narcisLuka, zene su razmazene onoliko koliko im ugadjaš. Nema gornjeg limita, zavisi kako se postavis. A ako im previse ugadjas, nece te ni postovati
Da, al intimno me ne zanima, to je obostrano. Vidi savrsena zasto bih npr ja placao vecere? Pare se zaradjuju, ne beru se po drvecu, ko je neni neka devojka da ja stalno placam, da mi se obilaze rupe potrosio bih te pare na Kanjon K olorado npr, mnogo ste vi razmane na ovim prostorima, al niste vi krive. Eto uzmimo nemoguc primer tebe i mene, sta ti meni to pruzas a ja tebi ne da bude ravnopravno? Eto oboje ulazemo podjednako u vezuda li treba da nabrojim?
Neko drustvo okupljanje, prica zezanjea gde si mislio?
nazalost, sve je to iz iskustva
Ti si posebna , al stvarno podsecas me na jednu devojku koju znam iz Belgije.Pa tako je kod mene. Ne sećam se da sam se zainteresovala za nekoog ko za mene nije prvi.
Ali koliko si lajkova dobila neverujem xD ja sam bila po nekim definicijama sponzorusa , eskort dama al eto divni bili muskarci tada Huhnikada nisam morala da prilazim...živela sam u svetu prepunom divnih muškaraca koji prilaze, otvaraju vrata, vode na večeru i
i iebu.
ne filozofiraju po mrežama.
A ti jadna nikad ne prilazis, placaju ti vecere i jos dobro khm bas mi te zao.sa ispalom se teško nosimo!
kao i vi
A ti jadna nikad ne prilazis, placaju ti vecere i jos dobro khm bas mi te zao.
Znas da imam 5,6 drugara u 30tim nikad u zivotu bisu bili sa devojkom, zbog vas takvih. Sto padate na te sto vas pa sutnu, ili ne al opet izobolje i svila i kadifa.
Vase samo eci peci pec.
ja sam najgora od svih sponzoruša koje su hodale ovom zemljom.Ali koliko si lajkova dobila neverujem xD ja sam bila po nekim definicijama sponzorusa , eskort dama al eto divni bili muskarci tada Huh
Ugadjo ne ugadjo iste su.Besne i nervozne i za max izbegavanje.Cast izuzetcima i mirnim zenama koje su zaista retke.Luka, zene su razmazene onoliko koliko im ugadjaš. Nema gornjeg limita, zavisi kako se postavis. A ako im previse ugadjas, nece te ni postovati
Aj brate sprdam se, sta se ljutis i vredjas.ja sam najgora od svih sponzoruša koje su hodale ovom zemljom.
možda sam i eskort
a sad odiebi i ne obraćaj mi se više
I pri tom dosao sam ovde da se zezam i ubijem slobodno vreme, ne trebaju mi neprijatelji, tako da polako sa emocijama. Mozda budemo dobri drugari, nit me poznajes nit te poznajemja sam najgora od svih sponzoruša koje su hodale ovom zemljom.
možda sam i eskort
a sad odiebi i ne obraćaj mi se više