Da li prilazite muškarcima?

Luka, zene su razmazene onoliko koliko im ugadjaš. Nema gornjeg limita, zavisi kako se postavis. A ako im previse ugadjas, nece te ni postovati ;)
Nase zene, moje iskustvo sa zenama iz inostranstva je suprotno. Al ne krivim ja njih vec nase pvojane koji im daju na laznoj vrednosti. Samo nesto da zavrsim pa cu i “Savrsenoj” da odgovorim xD a ja mislio ja narcis

da li treba da nabrojim?
Da, al intimno me ne zanima, to je obostrano. Vidi savrsena zasto bih npr ja placao vecere? Pare se zaradjuju, ne beru se po drvecu, ko je neni neka devojka da ja stalno placam, da mi se obilaze rupe potrosio bih te pare na Kanjon K olorado npr, mnogo ste vi razmane na ovim prostorima, al niste vi krive. Eto uzmimo nemoguc primer tebe i mene, sta ti meni to pruzas a ja tebi ne da bude ravnopravno? Eto oboje ulazemo podjednako u vezu

Mnei su rpilazile Ruski je, Svedjanke, Ukrajinke, Amerikanke, Afrikanke itd itd
Odem u Latviju spopadaju me, i slicno. Ovde sve neke princeze, mislim da nasi muskarci moraju da se osveste i manu pe p pacenistva.
Kao prvo zena ima vise, kao drugo mi im trebamo za tecu kao trece lav ne ceka na da ili ne, vec plen se ne pita.
Nasi muskarci su p.
Sto se tice nasih devojaka vrlo su lake za manipulaciju, sto je ironija cele price.

A ti jadna nikad ne prilazis, placaju ti vecere i jos dobro khm :) bas mi te zao.
Znas da imam 5,6 drugara u 30tim nikad u zivotu bisu bili sa devojkom, zbog vas takvih. Sto padate na te sto vas pa sutnu, ili ne al opet izobolje i svila i kadifa.
Vase samo eci peci pec.

i meni je tebe žao i tvojih ultra kratkih talasa
pomenuću svu šestoricu dok sam u molitvi, ne brini...:lol:

ja sam najgora od svih sponzoruša koje su hodale ovom zemljom.
možda sam i eskort
a sad odiebi i ne obraćaj mi se više
Aj brate sprdam se, sta se ljutis i vredjas.
Ti si prva mene prozvala sa “ne pametuju po drustvenim mrezama”
Mozda sam preterao, al eto izvinjavam se, nema potrebe za negativnom energijom.
I licnim uvredama.
Ipak je ovo samo internet. A i bila si mi simpaticna, samo sam hteo da te malo cacnem, da vidim kako ces da reagujes.
Evo ti 🌹. Ne sudi knjigu po koricama

Back