Lovac Luka ulovio vuka
Ističe se
- Poruka
- 2.732
Pitanje za zene Ili da li ste i kako se nosite sa ispalom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate, u 2 ujutru kad dežurna služba jedva čeka novu temu da bi se nešto pisalo, ti otvoriš temu samo za žene..Pitanje za zene Ili da li ste i kako se nosite sa ispalom?
dodjes pripit iz dalekog gradna spavanje a i ajdBrate, u 2 ujutru kad dežurna služba jedva čeka novu temu da bi se nešto pisalo, ti otvoriš temu samo za žene..
dokle bre dokle?
ebse znašdodjes pripit iz dalekog gradna spavanje a i ajd
ajd ti neku bolju budan sam jos 15 min da odgdodjes pripit iz dalekog gradna spavanje a i ajd
Sledeci put pazi da ti njegova baba skojevka ne zadje takticki za ledja, pa da oni koji to posmatraju sa strane kazu vidi ovog sendvicara al ce da ga razguzePrilazim muskarcima redovno, eto bas sam juce prisao jednom dedi iza ledja, dok smo stajali u redu da kupimo sir.
fora je da cackas kad nije zainteresovan,ovo ostalo nije zanimljivoSta bi tek bilo da sam zainteresovan kad mi prilaze ovoliko
Pa moracu da im pricam odma da zelim decu s njima mozda ih to odbijefora je da cackas kad nije zainteresovan,ovo ostalo nije zanimljivo
JokPitanje za zene Ili da li ste i kako se nosite sa ispalom?
jel uspe neka da te smota?Pa moracu da im pricam odma da zelim decu s njima mozda ih to odbije
Retkojel uspe neka da te smota?
I sta svidi ti se bas, s njemu u hlavi nesto sasvim peto, i ni me primeti te, ti nista?Ne, ali ako mi se svidja naravno da bude pogled, osmeh da zna da moze da pridje.
i kako se osecas kad ti je neko bas kul a ne pridjes, ds li se osecas kao da si propustila priliku za nesto ozbiljno?Ne, nikada.
to je sasvim normalno u vecini sveta, Skandinavija, Rusija, Amerika itdDame koje prve prilaze jacem polu su heroine naseg doba.
Nije mi se desilo. Jos uvek, sto ne znaci da nece. Ako se desi videcu sta cu i kako cu.i kako se osecas kad ti je neko bas kul a ne pridjes, ds li se osecas kao da si propustila priliku za nesto ozbiljno?
sa ispalom se teško nosimo!Pitanje za zene Ili da li ste i kako se nosite sa ispalom?
ovo što ti pitaš ima veze sa uzrastom do 15 godina.i kako se osecas kad ti je neko bas kul a ne pridjes, ds li se osecas kao da si propustila priliku za nesto ozbiljno?
znaci, reagiras samo na njegove impulse? Tvoji impulsi nisu vazni ?E, pa umem da startujem ali tek kad primetim da je dotični zainteresovan.
Zašto tek tad? Pa ne primam se na nekog ko je prema meni neutralan, jednostavno, mene pali njegova želja, pa kad je nema ništa.
Znači primetim da je vrlo zainteresovan ali se drži po strani, i nekad nisam zainteresovana, a nekad jesam i onda ja prva krenem.
Međutim, sa većim iskustvom sve manje to radim, skoro i ne više