Da li prijateji mogu da, a da opet ostanu samo prijatelji?

Nego, mislim malo danas povodom ove teme i deluje mi da pod seksom svi ne shvataju istu delatnost. Ako neko može sa svojim prijateljem da se kreše, pre svega gledam sa ženske strane i da uopšte nije ljubomorna na ostale žene, devojke koje mu mogu biti itd, već eto tako shvata to kao neku usputnu delatnost, ako uopšte uspe na prijatelja da ovlaži, drugi problem je taj što ona onda nije doživela sa njim ništa posebno,,, To je ono daj da se malko igramo, ali bez strasti teško da to može da liči na nešto.

Ubacite strast u kombinaciju i eto komplikacija

Nego, mislim malo danas povodom ove teme i deluje mi da pod seksom svi ne shvataju istu delatnost. Ako neko može sa svojim prijateljem da se kreše, pre svega gledam sa ženske strane i da uopšte nije ljubomorna na ostale žene, devojke koje mu mogu biti itd, već eto tako shvata to kao neku usputnu delatnost, ako uopšte uspe na prijatelja da ovlaži, drugi problem je taj što ona onda nije doživela sa njim ništa posebno,,, To je ono daj da se malko igramo, ali bez strasti teško da to može da liči na nešto.

A imao sam neke seme neznam ni šta su mi bile.Uglavnom me svaka odjebe nakon 2/3 puta ne zele ništa jer imaju veze možda itd.
Kakva drugarstvo bre.Rođeni brat bi me sjebo a ne odrzavat drugrstva sa sex šemama.Još ako skontaju da si ok nahebeš.

Strast mmmmm

Naravno da mogu, mnogi su baš tako završili kod matičara, a mnogo je poželjnije da muž i žena budu prijatelji nego neprijatelji. :D
Де си ти отишо у брак?

Овде је чист секс и приојатељство у питању. У међувремену свако води свој живот па и да има дечка или девојку

Slicno misli i za prijateljstvo. Neki ljudi svasta nazivaju prijateljstvom.
Nikada nisam imala muskog prijatelja. Imala sam nekoliko drugara u toku života. Nisu pokusavali da me muvaju i slicno. Bili smo ono kao drugari ali po mom mišljenju daleko je to od prijateljstva.

E sada ne znam kako vo je to žensko muško prijateljstvo i da li se može praviti paralela sa žensko ženskim prijateljstvom.
Ono tipa kao brat i sestra smo kao žto dve prijateljice kažu mi smo kao sestre.

ali opet mislim nije nemoguće da se u tom muško ženskom prijateljstvu desi, kako kažeš, neki mlak seks. Kao neka igra ili kao eksperiment. Ko zna....
(Znaju samo oni koji imaju takva prijateljstva)

Poslednja izmena:

Back