- Poruka
- 82.355
prošo ceo dan, dobro si me podsetila...davno si imao sex?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prošo ceo dan, dobro si me podsetila...davno si imao sex?
fali zarez, saćuJoj ti naslova
predmet diskusije da li je baš takopo definiciji sex je vođenje ljubavi
i srećni zbog togaMuskarci imaju tu srecu da su emotivno retardiraniji,
Ovo smatram komplimentom, jer zaista jesmoJednostavna bića.
Tacno tako.Ako žena bude zadovoljna ili ljubavnik ili muž.Zato ne smeš da ženu vodiš u svoj stan.Samo hotel..Bit će dovoljno.Što se žena tiče, zaboravite da će posle dobrog sexa sve biti isto, ništa neće da bude isto, on iz prijatelja prelazi u kategoriju ljubavnika.
A imao sam neke seme neznam ni šta su mi bile.Uglavnom me svaka odjebe nakon 2/3 puta ne zele ništa jer imaju veze možda itd.Nego, mislim malo danas povodom ove teme i deluje mi da pod seksom svi ne shvataju istu delatnost. Ako neko može sa svojim prijateljem da se kreše, pre svega gledam sa ženske strane i da uopšte nije ljubomorna na ostale žene, devojke koje mu mogu biti itd, već eto tako shvata to kao neku usputnu delatnost, ako uopšte uspe na prijatelja da ovlaži, drugi problem je taj što ona onda nije doživela sa njim ništa posebno,,, To je ono daj da se malko igramo, ali bez strasti teško da to može da liči na nešto.
Ubacite strast u kombinaciju i eto komplikacija
Naravno.frka njoj,frka meni.Pravi prijatelji se pokažu kada je frka
Strast mmmmmNego, mislim malo danas povodom ove teme i deluje mi da pod seksom svi ne shvataju istu delatnost. Ako neko može sa svojim prijateljem da se kreše, pre svega gledam sa ženske strane i da uopšte nije ljubomorna na ostale žene, devojke koje mu mogu biti itd, već eto tako shvata to kao neku usputnu delatnost, ako uopšte uspe na prijatelja da ovlaži, drugi problem je taj što ona onda nije doživela sa njim ništa posebno,,, To je ono daj da se malko igramo, ali bez strasti teško da to može da liči na nešto.
Opa.Što se žena tiče, zaboravite da će posle dobrog sexa sve biti isto, ništa neće da bude isto, on iz prijatelja prelazi u kategoriju ljubavnika.
Naravno da mogu, mnogi su baš tako završili kod matičara, a mnogo je poželjnije da muž i žena budu prijatelji nego neprijatelji.
Ma deklarisana feministkinja se sama oda, skenira se okolo 24/7/365 i ništa se ne propusti.Muskarci imaju tu srecu da su emotivno retardiraniji, zato je ovo skroz moguce. Mada, bude tako i kod retkih zena.
Де си ти отишо у брак?Naravno da mogu, mnogi su baš tako završili kod matičara, a mnogo je poželjnije da muž i žena budu prijatelji nego neprijatelji.
Nzm, umeju one da imaju svojih planova…Де си ти отишо у брак?
Овде је чист секс и приојатељство у питању. У међувремену свако води свој живот па и да има дечка или девојку
to je tačno, evo čuli smo i ovdeNzm, umeju one da imaju svojih planova…
Slicno misli i za prijateljstvo. Neki ljudi svasta nazivaju prijateljstvom.Nego, mislim malo danas povodom ove teme i deluje mi da pod seksom svi ne shvataju istu delatnost. Ako neko može sa svojim prijateljem da se kreše, pre svega gledam sa ženske strane i da uopšte nije ljubomorna na ostale žene, devojke koje mu mogu biti itd, već eto tako shvata to kao neku usputnu delatnost, ako uopšte uspe na prijatelja da ovlaži, drugi problem je taj što ona onda nije doživela sa njim ništa posebno,,, To je ono daj da se malko igramo, ali bez strasti teško da to može da liči na nešto.