Da li prijateji mogu da, a da opet ostanu samo prijatelji?

Pa naravno da ne

Jedino ako je sex ono bio kao nešto mlak, pa posle toga se žena ne zaljubi već onako kaže sebi "pa da, baš kao što sam mislila, i nije nešto, bolje da ostanemo drugari".

Sa druge strane, a ko žena pomisli "uf, što je bilo dobro, pravo je muško, vidiš nisam imala pojima da sa njim može tako....", onda naredni put se potvrdi, pa naredni put ona je već zaljubljena... e tu ništa posle.
Moooooožda, prođe neko vreme posle prekida, ona se odljubi, pa još prođe neko vreme pa nađe nekog novog u kojeg se zaljubi, pa onda kao ajde možemo se ponovo videti da posedimo, ali to je upitno. Možda ako postoji zajednički interes tipa posao ili nešto drugo..
ili se dogovore da se seksaju i budu prijatelji, da ne moraj uda traze konstantno sebi nove partnere posle nekog perioda, kad ih prodje ona pocetna uspaljenost... za recimo razvedene u nekim godinama posle 40 ... sto ne bi jel... bili ono prijatelji a pomogli se...
i to odryavali ako im ide...

to kad pricas o zaljubljenosti zene to razumem da kad su mlade ali vec posle 40... ako to govoris po svom iskustvu tek onda en shvatam... jer si pricala da posle nekih 3 meseca vec polako prolazi zainteresovanost ili ona pcoetna uspaljenost kod novog partnera...

dakle , oko ove teme bitno je, ko je u kojim GODINAMA , kod onih maldjih osoba to je naravno teye jer su sklon izaljubljivnaju i zeljama zajednickog zivota, a kod onih posle 40 godina to je jednostavno i potreba da se jebavate jel de, seks je i neophodan za zdrav zivot... a tad se sigurno ljudi u tim godinama tek tak oen zaljubljavaju i pozele da opet s nekim zive u braku il sta ja znam...

dakle, mozda i moze, ali ako su stariji, kod maldih, tesko...

Zene su sklonije emotivnim manipulacijama, jer imaju razvijeniju emotivnu iq.
usracu se.
Sa muskima mi je uvek bilo lakse da hendlujem, kako u vezama, tako i u prijateljskim odnosima.
jer ih manje bolo ****** to sto ih hendlujes...

dok zene ako bi kako kazes hendlala il iepglala bi odma uskocile sa stotinu pitanja ili sumnji....

muski su te jebavali i nisu se mnogo bunili...

a u prijateljskim vezama ? pa nisu te ocito smatrali rpavim prijateljem pa im bilo sve jedno ili su htel ida te kresnu...

Sta, vi nemate "friends with benefits"?
Pa ne znate sta propustate u zivotu..... 😊
eto to sam hteo da kazem paula!

a paula se razvezala kako ne moze to, kak oce se zena zaljubiti ako joj je super u seksu ako je ovo ako je ono...

pa jel se paula zaljubljuje tek tako i sa 40 plus ?

bravofredi, to je ono sto sam hteo reci, prijatleji s benefitima!

dobri su ko ljudi jedno drugom i vjeruju jedno u drugo a onda odluce i da keksualno pomognu ejdno drugom... a ne da svakih tri meseca il kolko vec trce traze drugog....

seks je prosto neophodan za zdravlje, pa sto ne onda ovako

ja sam prije za tu varijantu

usracu se.

jer ih manje bolo ****** to sto ih hendlujes...

dok zene ako bi kako kazes hendlala il iepglala bi odma uskocile sa stotinu pitanja ili sumnji....

muski su te jebavali i nisu se mnogo bunili...

a u prijateljskim vezama ? pa nisu te ocito smatrali rpavim prijateljem pa im bilo sve jedno ili su htel ida te kresnu...
Pa i ja sam njih samo htela da *****, ne vidim problem. A opet, lagano za upotrebu. Jednostavna bića.

Pa sad sam baš razmišljala o tome zašto ja to baš i nemam... treba zapravo zamisliti u kojoj su situaciji ljudi koji su kao prijatelji sa tim benefitima.

Recimo oboje su sami. Ok, viđaju se povremeno, prijateljuju i ljubavišu se. Ali onda zamislimo da neko od njih nekoga upozna i uđe u vezu sa tom osobom. Da li će se i dalje viđati da se ljubavišu? To bi bio test za to. Jer ako su prijatelji, njoj neće ništa smetati da nastavi sa tom praksom iako on ima devojku, ali to ne biva baš tako. Naime, žena će se tada bično distancirati. Ali ne samo od seksa, već i od tog prijateljstva. Što govori šta? Da to nije bilo samo prijateljstvo. Jer da jeste, njoj i bilo svejedno s kim se on još viđa i da li ima devojku ili je nema. Ili nešto ne kapiram? Smatram da je tako.

Sa druge strane, njemu možda ne bi smetalo da njegova prijateljica ima nekog a sa njim da se nastavi povremeno viđati.. moda bi mu i smetalo, to sad zavisi od karaktera. Ali jedino ako oboma to ništa ne bi smetalo, ne bi bili ljubomorni na druge soobe, to bi značilo da su stvarno prijatelji. Ali meni je takva situacija nezamisliva. Jednostavno, nikad se ne seksam radi reda sa nekim. Mora da postoji neka strast.

ili se dogovore da se seksaju i budu prijatelji, da ne moraj uda traze konstantno sebi nove partnere posle nekog perioda, kad ih prodje ona pocetna uspaljenost... za recimo razvedene u nekim godinama posle 40 ... sto ne bi jel... bili ono prijatelji a pomogli se...
i to odryavali ako im ide...

to kad pricas o zaljubljenosti zene to razumem da kad su mlade ali vec posle 40... ako to govoris po svom iskustvu tek onda en shvatam... jer si pricala da posle nekih 3 meseca vec polako prolazi zainteresovanost ili ona pcoetna uspaljenost kod novog partnera...

Vidim da me citiraš ali ti uopšte nisi ukapirao šta sam ja ranije pisala.
Ako sam i pomenula da neka zainteresovanost prestaje posle par meseci mislila sam da je to u slučaju isključivo nekog telesnog odnosa bez zaljubljenosti.

To što ti pišeš je neka mlakost koje se ja u principu gnušam. Kod mene je i ili strast ili ništa.
dakle , oko ove teme bitno je, ko je u kojim GODINAMA , kod onih maldjih osoba to je naravno teye jer su sklon izaljubljivnaju i zeljama zajednickog zivota, a kod onih posle 40 godina to je jednostavno i potreba da se jebavate jel de, seks je i neophodan za zdrav zivot... a tad se sigurno ljudi u tim godinama tek tak oen zaljubljavaju i pozele da opet s nekim zive u braku il sta ja znam...

dakle, mozda i moze, ali ako su stariji, kod maldih, tesko...

Kakve to veze ima sa godinama, zaljubim se isto sad kao i pre, čak sad sam zaljubljivije prirode, rekla bih. Nema stresa, nema studiranja, nema egzistencijalnih pitanja, sve zavisi od perioda u životu. U onom periodu kada je čovek rasterećen lakše se i zaljubljuje

Zene su sklonije emotivnim manipulacijama, jer imaju razvijeniju emotivnu iq. Sa muskima mi je uvek bilo lakse da hendlujem, kako u vezama, tako i u prijateljskim odnosima.
Od tog vašeg tzv."emotivnog IQ" sve negativmo bude.Nije to star inteligencije, razumem ja vaše igre ali se pravim da ih ne vidim.Kao što šibicar na autobuskoj stanici prevari profesora fizike. Nema tu ništa inteligentno.
Ja ne krivim žene, takva je njihova priroda. Mislim da samo mali procenat žene uspe da pobedi ove porive i sagleda stvari pametno i racionalno za nju i porodicu. Nekad se to rešavalo udarcem muške ruke o sto a danas je sve otišlo u vražju mater...

Od tog vašeg tzv."emotivnog IQ" sve negativmo bude.Nije to star inteligencije, razumem ja vaše igre ali se pravim da ih ne vidim.Kao što šibicar na autobuskoj stanici prevari profesora fizike. Nema tu ništa inteligentno.
Ja ne krivim žene, takva je njihova priroda. Mislim da samo mali procenat žene uspe da pobedi ove porive i sagleda stvari pametno i racionalno za nju i porodicu. Nekad se to rešavalo udarcem muške ruke o sto a danas je sve otišlo u vražju mater...
Emotivni IQ nije isto sto i IQ. Prosto nam je različit erziehung - dečaci se treniraju da budu što manje podložni emocijama, a ima nešto i u biološkoj razlici između ženskog i muškog pola. Svaki pol koristi ono čime raspolaže i ono čemu je naučen najbolje što može.

Emotivni IQ nije isto sto i IQ. Prosto nam je različit erziehung - dečaci se treniraju da budu što manje podložni emocijama, a ima nešto i u biološkoj razlici između ženskog i muškog pola. Svaki pol koristi ono čime raspolaže i ono čemu je naučen najbolje što može.
Tačno ali ja to ne bih nazvao inteligencijom

Pa to su pokazala skoro i skenerska ispitivanja mozga.. da žene u principu imaju veću amigdalu i neke strukture koje imaju veze sa emocijama.. da ne ulazimo u ostalo, ali dovoljno je to. Jednostavno mozak radi drugačije, mnogo više povezano mišljenje sa emocijama itd

P.s .Davno sam radio u nekoj firmi gde su pola a možda i veći deo bile žene. Iz prva sam se radovao jer bolje je gledati sise i dupeta nego muške njuške. I posle tri meseca sam se pokajao.Takvo spletkarenje i niske udarce, što medjusobno, što prema muškarcima, ja nigde nisam video. Možete da mislite da sam ženomrzac al nisam, volim žene. Samo je prosto tako

Kakve to veze ima sa godinama, zaljubim se isto sad kao i pre, čak sad sam zaljubljivije prirode, rekla bih.
Vi neki umete da razlikujete i to mnogo reč ZALJUBLJIVANJE od LJUBAVI ili ZAVOLETI... tako da onda ta zaljubljivanja ja a i mnogi kao ja ni ne racunamo....

Ako neko ne voli da menja partnere tj da se zaljubljuje (bez one prave ljubavi) tako cesto mislim da mu je bolje da ima prijatelja sa benefitima

Back