dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 74.788
Могу. То се зове пријатељство са бенефицијом.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne, pogrešio siTi si neka iskusna žena,vidim ja.
Sta, vi nemate "friends with benefits"?
Pa ne znate sta propustate u zivotu.....
Are they friends or occasional lovers with friendship?
Muskarci imaju tu srecu da su emotivno retardiraniji, zato je ovo skroz moguce. Mada, bude tako i kod retkih zena.Ne znam, ali zaista crknem od smeha kad slušam kako muškarci zamišljaju te friends with benefits.. šeme.
Skoro drugarica izašla sa momkom u njegovo društvo i posle mi priča kaže žene su bile neverovatno neljubazne prema meni, sevale su me pogledom, osećala sam se loše. Kad posle nedelju dana piše, e, rekao mi je da se on u stvari povremeno kresao sa dve od njih 3 koje su bile u tom društvu... i na kraju je priznao da je jedna i zaljubljena u njega, pa kao koliko puta ste se viđali radi seksa, pa kao retko, u stvari.. pa kad je bilo poslednji put, pa kaže letos. Pa ga ona pita i to ti je prijateljica? Pa da kao kaže on, nego šta. Pa smo se smejale tome, da pitaš tu dvojku rekla bi muvam se sa njim već neko vreme, spavamo povremeno, ali on sad našao novu ribu, nikad od njega ništa, itd...
Bukvalno vise zena sam upoznao koje su u toj kombinaciji, tako da mogu isto da kazem i za zene.Muskarci imaju tu srecu da su emotivno retardiraniji, zato je ovo skroz moguce. Mada, bude tako i kod retkih zena.
Komutativnost vazi, tako da...
Mada mene zanima sta ima taj lik pa se tolike zene kace na njega
Pa ja zato ne volim to labelisanje kada su odnosi u pitanju. Svejedno mi je kako se naziva. Vazno da su ljudi srecnidobro dakle istovremeno su ljubavnici i prijatelji. Niti samo jedno, niti drugo.
Paula ti objasnila vecBukvalno vise zena sam upoznao koje su u toj kombinaciji, tako da mogu isto da kazem i za zene.
Mada mene zanima sta ima taj lik pa se tolike zene kace na njega
Aham...pa dobro, onda on i nije reprezentativan primer, ocigledno ima psihicke probleme neke vrste.Pa voli da ih zavodi... ne izgleda ništa posebno, onako lepuškast, komunikativan je, ima dobru alatku, ali ima razne sexy toys kod kuće i vole da lepi žene za sebe preko seksa. Vežu se za njega, a on očigledno uživa u tome. Ali ima i probleme, sad bivša mu se sveti recimo što je imao jop neke, na sudu ga je opelješila , a i masa tih prijateljica se naljutile, tako da planira da ode na brod . A i..... mislim da će i moja drugarica da ga šutne jer joj se smučilo kada je čula sa koliko se riba muvao, to joj se nije svidelo, kaže i sama se onda osećam jeftino.
Ja sam pravi i iskren prijatelj sa mojom bivšom. Takođe imam još jedno prijateljstvo koje je pre bilo seks šema.Pravo i iskreno prijateljstvo ne poznaje takav odnos.
Da.
Ja sam pravi i iskren prijatelj sa mojom bivšom. Takođe imam još jedno prijateljstvo koje je pre bilo seks šema.
Kakve sam sve žene upoznao u životu, to tvoje "emotivnost" se odnosi na prevrtljivost, podmuklost, i slično.Muskarci imaju tu srecu da su emotivno retardiraniji, zato je ovo skroz moguce. Mada, bude tako i kod retkih zena.
Da li prijateji mogu da imaju seks a da opet ostanu samo prijatelji?
Zene su sklonije emotivnim manipulacijama, jer imaju razvijeniju emotivnu iq. Sa muskima mi je uvek bilo lakse da hendlujem, kako u vezama, tako i u prijateljskim odnosima.Kakve sam sve žene upoznao u životu, to tvoje "emotivnost" se odnosi na prevrtljivost, podmuklost, i slično.