- Poruka
- 16.218
I da li koristite te aplikacije uopšte?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedva da imam vremena i ovde da svratim,ne nista od togaI da li koristite te aplikacije uopšte?
Pa iskreno ne baš....Jednom samo i imala lose iskustvoI da li koristite te aplikacije uopšte?
Zelis da podelis?Pa iskreno ne baš....Jednom samo i imala lose iskustvo
Mogu nije problem...pa recimo da sam otišla na dejt kroz neko vreme sa likom,gde sam shvatila da je umno bolestan,narocito kad popije agresivan pun nekog besa očigledno neka dijagnoza a naizgled dobar lep zgodan momak....Neko moje misljenje bez da se neko uvredi je da normalna osoba nema sta da traži tamo ako si komunikativan,zanimljiv naletece neka osoba I kad bacas smeće u kontejner ispred zgradeZelis da podelis?
Ne. Smatram to gubljenje vremena.I da li koristite te aplikacije uopšte?
kad sam pročitala naslov 

Očigledno nikad nisam bacio smeće.Mogu nije problem...pa recimo da sam otišla na dejt kroz neko vreme sa likom,gde sam shvatila da je umno bolestan,narocito kad popije agresivan pun nekog besa očigledno neka dijagnoza a naizgled dobar lep zgodan momak....Neko moje misljenje bez da se neko uvredi je da normalna osoba nema sta da traži tamo ako si komunikativan,zanimljiv naletece neka osoba I kad bacas smeće u kontejner ispred zgrade

Očigledno nikad nisam bacio smeće.![]()
možda ti je kontener preblizu zgradi
kod nas se smeće baca po komšiluku a ne u prvi kontener. Onako uzmeš pa u šetnju 
Onda vidim neku i bacim i njeno. Pitam je jel oćeš da (u)bacim?možda ti je kontener preblizu zgradi
kod nas se smeće baca po komšiluku a ne u prvi kontener. Onako uzmeš pa u šetnju
![]()
Onda vidim neku i bacim i njeno. Pitam je jel oćeš da (u)bacim?
pitaš mogu li ti ubaciti
pazi na gramatiku 
Jel hocete da vam ubacim mlada damo?pitaš mogu li ti ubaciti
pazi na gramatiku
![]()

kako si to uspjela? ja ne znam niti da vratim na whatsappu ono jednokratno gledanje fotografijeJa sam greškom pokrenula (ili započela) nekakvu dejt opciju na Viberu
Bruka i sramota pojma nemam jesam li u tom delu “aktivna, vidljiva ili kako se to zove”?
Ali nikako da poništim ona pitanja na koja sam radoznala odgovarala![]()

?Dokon pop jariće krstikako si to uspjela? ja ne znam niti da vratim na hatsappu ono jednokratno gledanje fotografije![]()

Hoces da ti dignem....poklopacOnda vidim neku i bacim i njeno. Pitam je jel oćeš da (u)bacim?
Ti baš nemaš sreće u ljubavi xDMogu nije problem...pa recimo da sam otišla na dejt kroz neko vreme sa likom,gde sam shvatila da je umno bolestan,narocito kad popije agresivan pun nekog besa očigledno neka dijagnoza a naizgled dobar lep zgodan momak....Neko moje misljenje bez da se neko uvredi je da normalna osoba nema sta da traži tamo ako si komunikativan,zanimljiv naletece neka osoba I kad bacas smeće u kontejner ispred zgrade
Nemam ciganin sam al najlepsiTi baš nemaš sreće u ljubavi xD
Vidi.... S jedne strane jeste tako.... A, s druge I nije.... Prvo ni taj na ulicu ne znaš jel normalan ili ne dok ga ne upoznaš. Pa ni onda ne znaš odmah... Drugo svi danas nemamo vremena svi nekud jurimo.. I trexe ne znas jel tauzet/a a glupo ti dok se upoznajete da pitaš... I so više puta iskustvo - upoznam NJU, i postoji hemija i onda kad se zagrejem ispadne da je zauzeta... Nekako žene vole da flertuju i kad znaju da nema ništa na kraju.Mogu nije problem...pa recimo da sam otišla na dejt kroz neko vreme sa likom,gde sam shvatila da je umno bolestan,narocito kad popije agresivan pun nekog besa očigledno neka dijagnoza a naizgled dobar lep zgodan momak....Neko moje misljenje bez da se neko uvredi je da normalna osoba nema sta da traži tamo ako si komunikativan,zanimljiv naletece neka osoba I kad bacas smeće u kontejner ispred zgrade

Jok.ni badoo ni taj tinder ni instagram nista a nemam ni nameru.dovoljno zena upoznajem ovako samo mi fale lujke preko netaI da li koristite te aplikacije uopšte?
Ovo ja ponavljam od kad sam dosao na forum xD isto bez uvrede bilo komeMogu nije problem...pa recimo da sam otišla na dejt kroz neko vreme sa likom,gde sam shvatila da je umno bolestan,narocito kad popije agresivan pun nekog besa očigledno neka dijagnoza a naizgled dobar lep zgodan momak....Neko moje misljenje bez da se neko uvredi je da normalna osoba nema sta da traži tamo ako si komunikativan,zanimljiv naletece neka osoba I kad bacas smeće u kontejner ispred zgrade