Lord of Chaos
Aktivan član
- Poruka
- 1.598
A ti bas gotivis te latinske ljubavnike, a?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
lorditju da ne treniraš odbojku ??? 8)Lord of Chaos:Hehehehehehehehehehehehe, znao sam da ce mi se jednog dana isplatiti svi oni treninzi.....![]()
kosmopolit:a zar moras imati merdevine Blondie da bi se " popela "( uspela ) ?
bash tako... moj decko koji je 200cm visok nasao je puno toga u mojih 165cm...kosmopolit:163 ... pa i nije tako lose , bitno je sta se sve nalazi u tih 163
Nymphea:bash tako... moj decko koji je 200cm visok nasao je puno toga u mojih 165cm...kosmopolit:163 ... pa i nije tako lose , bitno je sta se sve nalazi u tih 163
privlacnost izmedju ljudi chudno funkcionise... ja visoke decake volim jer mi tolika razlika u visini daje iluziju da sam u zagrljaju strasno velike muskarchine...lolPrinceza:Nymphea:bash tako... moj decko koji je 200cm visok nasao je puno toga u mojih 165cm...kosmopolit:163 ... pa i nije tako lose , bitno je sta se sve nalazi u tih 163
E, i ja sam niska i volim visoke tipove. Dobro ne bas dvometrase, ali ni jedan moje decko nije bio nizi od 185cm. Nekako bi mi bilo cudno da sam sa tipom moje visine. Ali cudno je da na primer moja drugarica je visa od svoj tipa. Jadnica ne moze da nosi stikle, pa je stalno u patikama (175cm)i svi tipovi su joj bili takvi.
nazovi ti, bundevo, stvari pravim imenom kad se ja tu pravim fina...lolbundeva:Mislis"magarcine" u skladu sa nasom kampanjom?