Da li pozelite ikada upoznati osobno nekoga sa foruma ?

Tipkaros:
topic related: ma vec sam nekim ljudima obecao da cemo na pivo, ali nikako da nadjem vremena...

znaci da necesh
ma ne treba upoznavati gubi se neka char. kao npr danas igram s dechkom i kao ima neki fluid lepo mi bilo u zagrljaju i pita me shta studiras ispostavi se isto i GOTOVO sad smo kolege i nije vishe isto. glupo. zavisi mozda kako se upoznash u kom trenutku itd jer lice ovde nije i lice u njacescem broju situacija? ili bash jeste. ne znam imam da radim neshto

kraljice zar nisi ti nashla dechka preko neta

Snezna_kraljica:
Vendi9:
Ja mislim da bi trebalo da se organizuje veliki PARTY gde bi dosli samo mi sa foruma!...Mislim da bi bilo bas interesantno...samo to treba neko da organizuje
I ja sam razmisljala da bi to bilo divno, ali mislim d je vrlo tesko ostvarivo. :?
Hajde dase dogovorimo.
Kad ko moze?

da ali obavezno poneti pushke
e preterala sam za zagrljaj to se zove hiperbola
ovako covek lupa kad pobegne od obaveza. da sam prvo uradila domaci onda bih napushavala. ne domaci nego posao

Vendi9:
Snezna_kraljica:
Vendi9:
Ja mislim da bi trebalo da se organizuje veliki PARTY gde bi dosli samo mi sa foruma!...Mislim da bi bilo bas interesantno...samo to treba neko da organizuje
I ja sam razmisljala da bi to bilo divno, ali mislim d je vrlo tesko ostvarivo. :?
Hajde dase dogovorimo.
Kad ko moze?

Prvo cemo da postavimo tu temu..pa da vidimo reakcije..ako neko nece da otkriva indetitet i ne mora..sto se mene tice ja svoj mogu..

e da da se nadjemo pod maskama i shetamo gradom :)
ja se malo rasipam to mi je jedna od mana :(

Back