meni se ne sviđa šo dana nosi japanke sa čarapama....inače su se baš prolepšale...
Nosimo ih obe. A Tara je i rekla zasto... To je bila najludja noc... Jedino smo tako mogle da se ugrejemo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni se ne sviđa šo dana nosi japanke sa čarapama....inače su se baš prolepšale...
ljubav prema prijateljima...ili su to samo osobe s kojim ti je ugodno druzenje...i koje ce ti pomoci kad ti treba....da li je to ljubav...ili samo obostrani interes....ili jednostavno.... podudaranje..dvije osobnosti...koje mogu da razmjenjuju....obostrani interes....sa nekom vrstom povjerenja...?![]()
generalno nikad ne mozes da budes siguran sta ce da ispadne iz nekog odnosa
ljubav prema prijateljima...ili su to samo osobe s kojim ti je ugodno druzenje...i koje ce ti pomoci kad ti treba....da li je to ljubav...ili samo obostrani interes....ili jednostavno.... podudaranje..dvije osobnosti...koje mogu da razmjenjuju....obostrani interes....sa nekom vrstom povjerenja...?![]()
Na kraju ces se udati za prijatelja.
pa nebih ja to rekla....ali da budem oprezna nebih da se zaklinjem jer se zna: najedes se najvise onog hleba kojeg neces ;-).....