da li postoji....?

srećica

Aktivan član
Poruka
1.918
drage moje,
da li bar jedna od vas IKADA ikako uspela da skine GLUPI celulit i strije?

Sta je radila? Sta je jela? Kako to uciniti, a da nisu one glupe anticelulit masaze...?

Koliko su uspesne one dijete za anticelulit?

Pisite vase utiske

Ne znam......ja sam se oduvek bavila sportom,uvek sam isla u teretanu,dugo sam trenirala kis boks,jedno vreme sam se bavila plesom,ali sport je uvek bio prisutan u mom zivotu.Jedino sam mirovala dok sam bila u drugom stanju.Mislim da kod svake zene taj proces ide drugacije.Neko ce lakse da skine celulit(kao i kg usotalom)neko teze.Ali za sve vazi da voda znatno pomaze,isto kao i zeleni caj.Za zeleni caj sam cula da je veoma zdrav uopste.I da je dobar za ubrzavanje metabolizma.Treba se kreces sto vise.Brzo hodanje pomaze,bilo koja fizicka aktivnost.

hehe,uspela je ako j crkvala na sprint stazi a ne ona sto se mackala u tisini kupatila svog ;)
ja ga redovno smanjim na minimum u periodima kad idem na trcanje,uz to koristim i one kreme(clarins,dior i sl) ali kreme su samo dodatno sredstvo

Nema skidanja celulita bez masaze!
A sport da volumen misicu koji zategne kozu pa se celulit vise ne vidi kao ranije, ali je ipak ostao...znaci samo masaza.
Probaj sama! Kupi one ribalice za tusiranje, pa svaki put kad se kupas dobro se istrljaj (izmasiraj ;) )
Ali, imaj u vidu da je celulit cisto genetski predisponiran, sto znaci, cim prestanes sa masazama, vraca se brzinom svetlosti!
A sto se strija tice, cini mi se da tu nema pomoci!

Sto vise vode, zdrave hrane, manje stresa, vise kretanja...Ja sam jedna od retkih srecnica da apsolutno nemam problema sa celulitom, jednom mi se samo pojavio na pocetku faxa od stresa, sedenja i brze hrane, odmah sam pocela da vezbam redovno i masiram se , nestao je i nije mi se vise nikad pojavio,ali ceo zivot sam jako aktivna, pijem dosta tecnosti, uvek kuvano skoro nikad przeno, manji obroci , a cesti...istreniran i brz metabolizam.Moj je predlog da prvo pocnes sa sportom i zdravijom ishranom.

Nema boljeg tretmana od dobre stare rucne masaze. Normalno, bez gaziranog, masnog i ubaciti neku aktivnost, ako nista, barem setnju. Ja tako uspem dosta da ga smanjim, ali zbog genetike nikada nisam uspela potpuno da ga se resim

Ne znam bas koliko ima veze genetika... Moja majka nema celulit uopste, ali ja sam ga dobila pre dve godine, posao me vezuje za stolicu po 8 sati. I na poslu, naravno, jedem suvu hranu i grickalice. Plus ne pijem tecnost.... Ali imam malo celulita na zadnjici i malo sa stane butina, ali se ne vidi mnogo.
Kreme bas ne pomazu mnogo, moras da promenis komplet filozofiju zivota - voda, povrce, bez masnih cips grickalica, setnja, bez stresa... Jednom recju, nemoguca misija za vecinu nas. Zato preostaju masaze, kreme i prilagodjavanje, da ga makar ublazimo...

Ma da, ali ne kod svih ocigledno... Da je tako, ja ga ne bih imala. Verujem da ima udela, ali nije samo to, genetika je samo jedan od faktora. Ja sam bas preslikana mama, bar sto se tela tice, isti konfekcijski br i sl., ali mama i dalje super izgled ai nema ni trunke celulita. Eto ti srece... Zamisli mene kad vidim mamu od 55 god bez celulita, kako se ubedacim sto nisam i to nasledila, kad jesam sve ostalo...

Stvarno mi nije jasno dokle ce te se opterecivati tim glupostima...dijete, kremice...I mrsavi i debeli ga imaju. Opusti se, ali se nemoj i raspustiti !Verovatno se moze smanjiti, ali tesko i odstraniti...Svaka koza je drugacija, organizam...to sto je nekome pomoglo ne znaci da ce i tebi...

Mislim da zene generalno previse brinu o svom celulitu otkad su se pojavile silne reklame i preparati. Ili to dolazi sa godinama?

youwishulookedthisgoodajh8.gif

Back