Da li postoji pogresan Bog?

ne mislis da je arogantno tvrditi da ne postoje Bogovi drugih velikih verskih zajednica?

ne mislis da si rodjen u abu dabiju da bi isto sad tvrdio za proroka muhameda i alaha?
Nije arogantno...svi se slažu da je Bog jedan...

Ljubav, ako je gajimo po savesti će te sama odvesti Bogu, ma gde da si se rodio...ako ga srcem tražiš, naćićeš ga veoma lako...

Bog nije na usnama, Bog je u srcu...a iz srca izlazi svašta...zavisi šta smo u naš um stavljali...
Taj put se omašiti ne može...put ljubavi...

Nije arogantno...svi se slažu da je Bog jedan...

Ljubav, ako je gajimo po savesti će te sama odvesti Bogu, ma gde da si se rodio...ako ga srcem tražiš, naćićeš ga veoma lako...

Bog nije na usnama, Bog je u srcu...a iz srca izlazi svašta...zavisi šta smo u naš um stavljali...
Taj put se omašiti ne može...put ljubavi...
a i ljubav i Boga vidimo različito, pa tako.. :kafa:

ne mislis da je arogantno tvrditi da ne postoje Bogovi drugih velikih verskih zajednica?
Ne samo da nije arogantno vec je to susta kosmicka realnost - postoji SAMO JEDAN Bog na nebu dok su svi ostali lazni.
ne mislis da si rodjen recimo u abu dabiju da bi isto sad tvrdio za proroka muhameda i alaha?
To sto bi ja ili neko drugi tvrdili nema nikakve dodirne tacke sa cinjenicom koju sam naveo - postoji samo jedan,zivi Bog na nebu dok nazalost postoje i drugi zamisljeni rukotvoreni bogovi kojima neki ljudi sluze i to je strasno pogresno !

ali zasto smatraju da je pogresan?

jednostavno..jedni veruju u jednog, drugi u drugog..zasto imaju potrebu da naglase da je pogresan?
Isprani mozgovi, učeni od malih nogu 99% njih, preneto sa roditelja, okruženja...
Sve te religije postoje iz neke koristi, kako zbog manipulacije mase tako zbog novca.
Ne samo da nije arogantno vec je to susta kosmicka realnost - postoji SAMO JEDAN Bog na nebu dok su svi ostali

To sto bi ja ili neko drugi tvrdili nema nikakve dodirne tacke sa cinjenicom koju sam naveo - postoji samo jedan,zivi Bog na nebu dok nazalost postoje i drugi zamisljeni rukotvoreni bogovi kojima neki ljudi sluze i to je strasno pogresno !
Prava religija je ona koja je najzastupljenija u mestu u kome si rođen. Kažeš da bog živi na nebu je činjenica koliki smo otišli u...

Ne samo da nije arogantno vec je to susta kosmicka realnost - postoji SAMO JEDAN Bog na nebu dok su svi ostali

@tab503 ? Sledeća tema? :lol: Gde mu je ovo na nebu?

Back