- Poruka
- 22.294
Da li je takav sekapersa?
Јок. Конан је.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je takav sekapersa?
Ne znam,niti sam poznavao,niti poznajem takve,ali ne znace da su sekaperse.Interesuje ih Politika,novinarstvo,irtorija i t.d.
Ja bih rekao da se većina folira da voli i prati sport samo da ih ne bi zezali , jer to se očekuje od muškarca
Pa evo, imamo forum Sport u koji skoro niko ne zalazi. A nije da ovde nemamuškaracaosoba muškog roda.
Preteruješ titoistočetnik iz Amerike
skočio posle par minuta i rekao: "ovaj je lud"
Pa ne, prošli skoro svi štihovi i desetke a on blefira ko zadnji...
Jos tad je znao?
Evo me, doduse interesuju me pomalo borilacke vestine... al samo da ih treniram, ovo aktivno pracenje ne...Da li postoji muškarac koga ne interesuje sport?
Bavljenje sportom za svoje zdravlje i gušt nešto je sasvim deseto.Evo me, doduse interesuju me pomalo borilacke vestine... al samo da ih treniram, ovo aktivno pracenje ne...
Inace organski ne podnosim opsednutost sportom, navijacke skupine, euforiju oko svetskog ili evropskog prvenstva i sl.
Šta ti je glavna zamerka?Па кад сте га уништили наравно да нико не залази.
Šta ti je glavna zamerka?
Ako mislis da prati sport, ima evo ja. Volim da se bavim sportom ali da ga pratim, za mene je tesko gubljenje vremena. Jedino neka olimpijada, svetsko prvenstvo pa nasi igraju. Ovo ostalo? zabole me znas koliko.Da li postoji muškarac koga ne interesuje sport?
Верујем да постоји.Ја сам прилично смотан,па се никад нисам бавио спортом,а што се тиче праћења,ретко пратим,и то понекад(не редовно) тенис,фудбал и кошарку.Рецимо,тенис ме уопште неће занимати кад Ђоковић оде.Da li postoji muškarac koga ne interesuje sport?
Postojao je.Da li postoji muškarac koga ne interesuje sport?
Ne znamDa li je takav sekapersa?
Ne volim da gledam sport, volim motokros, volio sam motor na stazi da vozim, voznju brdskog bicikla ts da se bavim nekim sportom.Da li postoji muškarac koga ne interesuje sport?