Da li postoji gradjanski rat u Srbiji i koliko on traje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
41.948
autorska tema

Svima je jasno da u Srbiji postoje dve nepomirljive struje koje drze vlast. Gledajuci politicku scenu i zivot u Srbiji mozemo da primetimo da postoji strana koja poseduje oruzje i strana koja ne poseduje oruzje, tako da zivot odredjuje ona strana koja poseduje oruzje nezavisno od drzavnih sluzbi koje takodje nisu neutralne nego podeljene.
Nepomirljivost cinjenica i argumenata kod ove dve strane je dijametralna i nema volje da se priblizi, tako da je stanje rata u fazi pripreme, posto je NATO pobedjen i isteran iz Srbije kao deo ratne masinerije daela gradjana oni su ostali sakriveni u narodu i aktivni u pripremi za sticanje premoci. Ovo stanje traje od 70tih godina kao nastavak gradjanskog rata za vreme drugog svetyskog rata.
Kako postoji deo gradjana koji ne preza od upotrebe oruzja rat je u stanju odlozenog sukoba i drzava sa ovim stranama ne moze da izadje na kraj te je samo pitanje trenutka kada ce se nastaviti u oruzanom sukobu.
Kome ovo nije jasno neka proverava posedovanje oruzja kod gradjana.
 
Opet!
Pobogu, ljudi!
Nema rata u Srbiji i ne shvatajte preozbiljno političke senzacionalističke izjave i vesti.
Sve je OK. ;)
Ti mozes da shvatas kako hoces, ali drzavna administracija je podeljena na delove priblizno jednake snage, a njihov uticaj oseca narod i gradjani. Da ne govorimo o muckim hapsenjima i ubistvima....
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top