- Poruka
- 125.875
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ima veliki motor koji je spakovan zajedno sa sjedištima između osovina ..Mislim da je zabavan za vožnjuŠto više gledam ovaj auto sve više se otkravljujem...
Na kraju će još i da mi se svidi
Pogledajte prilog 1654212
Izgleda ko da je neko omasio u uputsvu za lego kocke.![]()
ja ne znam šta je bilo u glavama onih koji su pustili da "ovo" ode u serijsku proizvodnju?!![]()
![]()
da su ga deca na tehničkom pravila lepše bi ispao.Izgleda ko da je neko omasio u uputsvu za lego kocke.
ta vozila imaju svoju namenuNikada neću razumeti ova američka kola sa otvorenom prikolicom otpozadi. Kiša kada pada većina stvari ne može da se prevozi.
Pogledajte prilog 1654245
Bogami, Ilon se ozbiljno naoštrio za Mars.
Неке дечачке неиживљене фантазије дошле на ред..![]()
ja ne znam šta je bilo u glavama onih koji su pustili da "ovo" ode u serijsku proizvodnju?!![]()
![]()
To za trkaće staze??! Taj bi tamo pobedio samo ako bi svi ostali na trci pomrli od smeha što doduše uopšte nije nemoguće.auto namijenjen trkaćim stazama, šta si očekivao.
Ne, to je bio upotrebljiv i koristan auto. Ovaj o kome je tema nije ništa od toga.Неке дечачке неиживљене фантазије дошле на ред..
Mene ovo uvek podseti na neke sci fi utopijske filmove iz 80-ih. Kao i onaj tesla truck - bukvalno ruznije vozilo nisam video. Evo i referenci:da su ga deca na tehničkom pravila lepše bi ispao.
Jes ruzan. Zadnji deo pogotovo.ubedljivo najruzniji auto ikad
forf KA
![]()
Truba, nema gde da se metne džak krompira i lukaMeni spolja čak izgleda simpatično, ali ono što se vidi iz aviona je da se u njega ulazilo veoma teško, prostor u kabini je skučen i gepeka nema. Nikad ga ne bih kupio. Da li imaš neku sliku unutrašnjosti?
Voze ih i iz neruralnih, razni majstori, tehničari i slično.ta vozila imaju svoju namenu
i ne voze ih svi ameri nego oni iz ruralnih krajeva
Ilì limar Žika od olukaНе зајебавај да је ово стварно?
Изгледа ко да га је Мика из Бабушнице склепао од шперплоче.![]()
Ne da je stvarno nego je em skup em ne može da se nađeНе зајебавај да је ово стварно?
Изгледа ко да га је Мика из Бабушнице склепао од шперплоче.![]()
Ово и не смије бити јефтино. Дебила који би ово купио и треба ошишати до голе коже.Ne da je stvarno nego je em skup em ne može da se nađe
Ne fali Renou nista, taj dizajn je bio ispred svog vremena.![]()
verujem da se sad opet mnogi neće samnom složiti, ali Megan sa ovim dupetom isto zaslužuje visok plasman na listi glupih automobila![]()
Sto volim taj film od Svrcenegera, pogotovo kad sam bio dete.Mene ovo uvek podseti na neke sci fi utopijske filmove iz 80-ih. Kao i onaj tesla truck - bukvalno ruznije vozilo nisam video. Evo i referenci:
Taksi iz totalnog opoziva - sa svarcenegerom
Pogledajte prilog 1654336
Tesla iz "Trkaca" Jos ga i vozi zloca koji ubija trkace strujom i peva operu - Dinamo. dzibus krajst
Pogledajte prilog 1654338
da je to bila avangarda, znaci da bi kasnije svi drugi proizvodjaci poceli takve automobile sa dupetom da prave... nisam bas siguran da je megan bilo kome inspiracija bioNe fali Renou nista, taj dizajn je bio ispred svog vremena.
Oba su odlicna. Opozov sa Svarcenegerom je 100x bolji od novije verzije.Sto volim taj film od Svrcenegera, pogotovo kad sam bio dete.
Dal si svestan da u taj gepek nije mogao ni ranac da stane?Ne fali Renou nista, taj dizajn je bio ispred svog vremena.