- Poruka
- 83.981
Chevrolet Cheetah 1964, poznat kao 'Cobra Killer' (Ubica kobre)
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni spolja čak izgleda simpatično, ali ono što se vidi iz aviona je da se u njega ulazilo veoma teško, prostor u kabini je skučen i gepeka nema. Nikad ga ne bih kupio. Da li imaš neku sliku unutrašnjosti?
Užas. Nije ni čudo što to niko nije hteo da kupi.
sama izrada ti daje do znanja da je sva snaga napred-dugačka hauba i moćan motor sve bez presedana
auto namijenjen trkaćim stazama, šta si očekivao.Meni spolja čak izgleda simpatično, ali ono što se vidi iz aviona je da se u njega ulazilo veoma teško, prostor u kabini je skučen i gepeka nema. Nikad ga ne bih kupio. Da li imaš neku sliku unutrašnjosti?
odlican
ja ne znam šta je bilo u glavama onih koji su pustili da "ovo" ode u serijsku proizvodnju?!
jedan drugar je vozio multiplu 5 god. i isto je bio zadovoljan, ali da je auto ružan.... ružan je!odlican
burazeru ne treba ti lep auto vec lepa devojkajedan drugar je vozio multiplu 5 god. i isto je bio zadovoljan, ali da je auto ružan.... ružan je!
u današnje vreme, teško da ide lepa devojka bez lepog auta.burazeru ne treba ti lep auto vec lepa devojka
auto treba da je ekonomican i pouzdan
čekaj, misliš na auto ili devojku!?auto uzmes jasis raskantas izvadis mu dusu i zavalis ga
i jedno i drugou današnje vreme, teško da ide lepa devojka bez lepog auta.
čekaj, misliš na auto ili devojku!?
Ima glupljih, pa svi ruski auti, boooože kakvo pitanje
Kakav auto takva i devojka, ne ide lepa devojka i ekonomičan auto....burazeru ne treba ti lep auto vec lepa devojka
auto treba da je ekonomican i pouzdan
auto uzmes jasis raskantas izvadis mu dusu i zavalis ga
tu si se malo zajeboKakav auto takva i devojka, ne ide lepa devojka i ekonomičan auto....
Taj mu dizajn stoji ko piletu sise. Dizajn je za duplo veći auto, i naravno drugačije proporcije
iako trenutno vozim Nissan (ne Juke-a, naravno) mislim da čovek mora da bude baš neki teški perveznjak da bi mu se Juke iz 2016-e svideo