Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li postoji drugarski sex ili kada se poje+ete drugarstvo nestaje
![]()
![]()
Pa postoji.. Samo ne znam koliko bih to nazvao drugarski..
To je vise kao da znas osobu koja zeli sto i ti s vremena na vreme, cujete se i vodite ljubav (aha, jest, bas to ali to je statisticki nemoguce), i osvanete zajedno..
Posle toga se cujete kao da nista ni nije bilo u tom smislu, imate svoje zivote sve dok vam ne zatreba.. pa znas nastavak..
sa znam...sexam se tipom vise od 3 godine a nije ljubav upitanju i dobri smo drugari, stalo nam je jedno do drugog.....jel to to????
razwratnitze !
cekaj malo, sta je tu razvratno....pa ne mogu celog zivota da budme zaljubljena...treba pauze praviti da ne dojadi....ali, sexa se ne odricem, to je prirodna potreba.....
![]()
Samo mislis na sebe. Mozda imam i ja potrebu, pa nikoga nije briga za to. Bitno je da TI imas![]()
![]()
ako sam ne mislis na sebe, nema tu leba....bori se za sebe i svoje potrebe.....
Pa da, zato ja netju imati decu npr. I zato tju da jednog dana otrujem ljude da bih stekao novac mozda, ili tako nesto. narawno bitne su samo moje potrebe ko yebe druge
Kriminalno doba, blizu je![]()
![]()
da li postoji drugarski sexili kada se poje+ete drugarstvo nestaje
![]()
svasta od tebe....zar mislis da ce se pojaviti neka dobra vila i reci: znas bratislave, ja sam ti procitala misli i sve zelje cu da ti ispunim.....
...sta ima lose u tome da covek ide za svojim htenjima, a gazenje preko mrtvih nikad ni nije bilo u opcijama......
zato meni jeste, aprawo swe wishe postaje i jedina opcija kako wreme tecxe.
Ai zasto da se ne pojawi wila? Zasto bi samo dewojke imale takaw priwilegowan polozaj da njima padne sa neba, ai poneki muskaratz. zasto ne i ja
ne pada nikom s neba.....zivis u iluziji.....
![]()