Da li postoje nezavisni mediji u Srbiji?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta znaci nezavistan mediji? Svi mediji se moraju finansirati tako da ko daje pare naručuje i pesme. Ne postoji nezavistan medij jer bi bankrotirao i ore nego sto bi počeo sa radom.

Nezavisni mediji je svaki koji nije državni, vladin, ili medij koji je grana neke korporacije, medijskog mogula.

Ima više nezavisnih medija u Srbiji. To što su nezavisni, naravno, uopšte ne znače da objektivno ili profesionalno istražuju ili izveštavaju. Štaviše, sam pojam da su nezavisni mnogi zloupotrebljavaju kako bi to uzeli kao nekakav štit da mogu neproverene da šire informacije i da budu bukvalno i gori od 'zavisnih' medija.

Србин Инфо
Н1
Нова
Крик
Бирн

У сваком ,нормалном уређеном Друштву,Власт мора да буде подложна Критици како би само Друштво напредовало тиме што би се сама Власт,као таква,поправила.
Нажалост,сви остали Медији су само продужена Рука ове бандитске Власти.

N1 i Nova S nisu nezavisni mediji.

Nezavisni mediji je svaki koji nije državni, vladin, ili medij koji je grana neke korporacije, medijskog mogula.

Ima više nezavisnih medija u Srbiji. To što su nezavisni, naravno, uopšte ne znače da objektivno ili profesionalno istražuju ili izveštavaju. Štaviše, sam pojam da su nezavisni mnogi zloupotrebljavaju kako bi to uzeli kao nekakav štit da mogu neproverene da šire informacije i da budu bukvalno i gori od 'zavisnih' medija.
drugim rečima ne postoji. Ako ima jedna benzinska pumpa ili prodavnica koja daje pare za neki medij to vec nije nezavistan medij.
Nazavisni mediji postoje samo u glavama zaladjenih pojedinaca pro eu provinijencije

drugim rečima ne postoji. Ako ima jedna benzinska pumpa ili prodavnica koja daje pare za neki medij to vec nije nezavistan medij.
Nazavisni mediji postoje samo u glavama zaladjenih pojedinaca pro eu provinijencije

Ako neka prodavnica daje pare za neki medij kako bi on puštao reklame, to se zove marketing i ne, to ne znači da medij nije nezavisan.

Mislim da sam precizirao šta je. Svaki medij koji je privatan i nije grana neke velike medijske korporacije ili mogula.

Back