Da li postoje nezavisni mediji u Srbiji?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li postoje nezavisni mediji u Srbiji. ?
Ako postoje koji su po vama najnezavisniji i najobjektivniji mediji ?
Србин Инфо
Н1
Нова
Крик
Бирн

У сваком ,нормалном уређеном Друштву,Власт мора да буде подложна Критици како би само Друштво напредовало тиме што би се сама Власт,као таква,поправила.
Нажалост,сви остали Медији су само продужена Рука ове бандитске Власти.

Glasila, televizija i radio stanice u Srbijisu podeljeni na dva dela , oni koji podržavaju Vučića i oni koji su pronatovski .prozapadni ...nazovite ih kako želite. Na Netu postoje platforme koje su nezavisne ili komercialne ali nažalost zbog profita iste moraju da koketiraju sa ekstraseansima ufolozima, trećeokašima , pa se može desiti da u emisiju dovedu ozbiljnog gosta zajedno sa zvezdoćatcem.

Da li postoje nezavisni mediji u Srbiji. ?
Ako postoje koji su po vama najnezavisniji i najobjektivniji mediji ?
Не постоје. Нажалост. Али то је само начин прилагођавања дешавањима и тенденцијама у свету. Нисмо јединствени (или гори) од осталих. Такав је тренутак у свету дошао...

Србин Инфо
Н1
Нова
Крик
Бирн

У сваком ,нормалном уређеном Друштву,Власт мора да буде подложна Критици како би само Друштво напредовало тиме што би се сама Власт,као таква,поправила.
У твоју личну процену објективности медија не желим да улазим али Н1 независни медиј??

Trebao si to ranije da prijavis centrali Druze Berija, sada je kasno!!! :rtfm::rtfm:
Kažem tada nisam primećivao inače prijavio bih.
Tee novine kroz pritajenu formu odnosa miševa, pasa, pernatih i drugih životinja provlače antisocijalističke poruke i propagiraju ameriki način življenja . Molim da se stvar razmotri najozbiljnije jer kontinuiranim dugoročnim delovanjem taj časopis može imati nesagledive posledice po razvoj dece i naše omladine.

Poslednja izmena:
Србин Инфо
Н1
Нова
Крик
Бирн

Pozitivno iznenađujući post, prijatelju.

Bilo bi lepo da se potpuno okaneš alkohola. I malo pravopis da obnoviš, ako je moguće.

Sa Politikinim Zabavnikom je započeta vesternizacija Srbije i ceo potekst tog lista je proamerički. To je ta meka moć američke kulture koja se neprimećuje , zapravo sam je nisam primećivao da ne kažem do skoro.
Стицајем, буквално сам одрастао у Забавнику зато што ми је покојна мајка тамо радила (по њој је назван "Цицин кутак"). Скоро сви амерички стрипови су били изразито антируски и антикинески, а редакција је чинила надчовечанске напоре да их буквално "преведе" тако да негативци буду неки криминалци или нацисти. Чувена Кринка Виторовић је дала имена целом Дизнијевом универзуму осим Паје Патка и Микија Мауса. Она је дала име и Дикану, легендарном домаћем стрипу. Да није било тога читаве генерације би биле ускраћене за заиста одличне стрипове, али иницијално политички острашћене, такво је било време, хладни рат.

Dodatno pitanje za ovu temu - šta se podrazumeva pod nezavisnim medijima?
:ok:
Вероватно се под тиме у овом случају подразумева медиј који је финансијски независтан од било које институције, фондације, владине или невладине организације која би преко тог медија директно спроводила своју интересну пропаганду и обликовање јавног мњења зарад "спремања терена" за имплементацију и спровођење својих унапред зацртаних интереса и планова.

Једна од основних карактеристика таквог медија би било непристрасно извештавање, дакле, не за или против нечега и без потенцирања нечега него извештавање о томе шта се конкретно догодило и евентуално шта је неко релеватно лице изјавило поводом тога. Ако постоје супротстављене стране, онда изјаве обе стране (без анализе тога што је речено), а на гледаоцу је да суди или доноси закључке.

Pozitivno iznenađujući post, prijatelju.

Bilo bi lepo da se potpuno okaneš alkohola. I malo pravopis da obnoviš, ako je moguće.
а ја теби Пријатељу желим још најмање 2 Куће са окућницом као и бесне Плате Теби и твојим кумовима,Рођацима јер си ти ОВДЕ одавно познат као хебени Бот.
И не заборави да се осигураш..јер ћеш Ти и твоји-----
Робију да гулите како год, због Пљачке државног Буџета кад Вам Муслијуа скинемо са Власти,
па да има неко ти шаље наполитанке у Забелу.

а ја теби Пријатељу желим још најмање 2 Куће са окућницом као и бесне Плате Теби и твојим кумовима,Рођацима јер си ти ОВДЕ одавно познат као хебени Бот.
И не заборави да се осигураш..јер ћеш Ти и твоји-----
Робију да гулите како год, због Пљачке државног Буџета кад Вам Муслијуа скинемо са Власти,
па да има неко ти шаље наполитанке у Забелу.
Uh uh, precenio sam te. Kratko je trajao taj tvoj period normalnosti. Mora da si u međuvremenu stigao do dragstora.

Стицајем, буквално сам одрастао у Забавнику зато што ми је покојна мајка тамо радила (по њој је назван "Цицин кутак"). Скоро сви амерички стрипови су били изразито антируски и антикинески, а редакција је чинила надчовечанске напоре да их буквално "преведе" тако да негативци буду неки криминалци или нацисти. Чувена Кринка Виторовић је дала имена целом Дизнијевом универзуму осим Паје Патка и Микија Мауса. Она је дала име и Дикану, легендарном домаћем стрипу. Да није било тога читаве генерације би биле ускраћене за заиста одличне стрипове, али иницијално политички острашћене, такво је било време, хладни рат.
"Дизни" је са великим жаљењем морао да прекине сарадњу са "Забавником" у време санкција, зато што им је он био један од првих часописа који их је објављивао у Европи и увек су имали посебан сентимент према њему, укључујући и цену. Једино су дозволили да "Забавник" задржи Пају Патка у заглављу како продаје новине.
Али, какав је данас постао "Дизни", то испаде да и није нека штета.

Back