- Poruka
- 384.728
Da li postoje nezavisni mediji u Srbiji. ?
Ako postoje koji su po vama najnezavisniji i najobjektivniji mediji ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Србин ИнфоDa li postoje nezavisni mediji u Srbiji. ?
Не постоје. Нажалост. Али то је само начин прилагођавања дешавањима и тенденцијама у свету. Нисмо јединствени (или гори) од осталих. Такав је тренутак у свету дошао...Da li postoje nezavisni mediji u Srbiji. ?
У твоју личну процену објективности медија не желим да улазим али Н1 независни медиј??Србин Инфо
Н1
Нова
Крик
Бирн
У сваком ,нормалном уређеном Друштву,Власт мора да буде подложна Критици како би само Друштво напредовало тиме што би се сама Власт,као таква,поправила.
Нажалост,сви остали Медији су само продужена Рука ове бандитске Власти.
Toalet papir je prilicno nezavisanDa li postoje nezavisni mediji u Srbiji. ?
Апсолутно.У твоју личну процену објективности медија не желим да улазим али Н1 независни медиј??
Prati trag novca i sve ćeš znati!Da li postoje nezavisni mediji u Srbiji. ?
Dodatno pitanje za ovu temu - šta se podrazumeva pod nezavisnim medijima?
Sa Politikinim Zabavnikom je započeta vesternizacija Srbije i ceo potekst tog lista je proamerički. To je ta meka moć američke kulture koja se neprimećuje , zapravo sam je nisam primećivao da ne kažem do skoro."Политикин Забавник", "Разбибрига", разни кувари...
Trebao si to ranije da prijavis centrali Druze Berija, sada je kasno!!!Sa Politikinim Zabavnikom je započeta vesternizacija Srbije i ceo potekst tog lista je proamerički. To je ta meka moć američke kulture koja se neprimećuje , zapravo ja je nisam primećivao do da ne kažem skoro.
Kažem tada nisam primećivao inače prijavio bih.Trebao si to ranije da prijavis centrali Druze Berija, sada je kasno!!!![]()
Pozitivno iznenađujući post, prijatelju.Србин Инфо
Н1
Нова
Крик
Бирн
У сваком ,нормалном уређеном Друштву,Власт мора да буде подложна Критици како би само Друштво напредовало тиме што би се сама Власт,као таква,поправила.
Нажалост,сви остали Медији су само продужена Рука ове бандитске Власти.
Стицајем, буквално сам одрастао у Забавнику зато што ми је покојна мајка тамо радила (по њој је назван "Цицин кутак"). Скоро сви амерички стрипови су били изразито антируски и антикинески, а редакција је чинила надчовечанске напоре да их буквално "преведе" тако да негативци буду неки криминалци или нацисти. Чувена Кринка Виторовић је дала имена целом Дизнијевом универзуму осим Паје Патка и Микија Мауса. Она је дала име и Дикану, легендарном домаћем стрипу. Да није било тога читаве генерације би биле ускраћене за заиста одличне стрипове, али иницијално политички острашћене, такво је било време, хладни рат.Sa Politikinim Zabavnikom je započeta vesternizacija Srbije i ceo potekst tog lista je proamerički. To je ta meka moć američke kulture koja se neprimećuje , zapravo sam je nisam primećivao da ne kažem do skoro.
Da li postoje nezavisni mediji u Srbiji. ?
Вероватно се под тиме у овом случају подразумева медиј који је финансијски независтан од било које институције, фондације, владине или невладине организације која би преко тог медија директно спроводила своју интересну пропаганду и обликовање јавног мњења зарад "спремања терена" за имплементацију и спровођење својих унапред зацртаних интереса и планова.Dodatno pitanje za ovu temu - šta se podrazumeva pod nezavisnim medijima?![]()
а ја теби Пријатељу желим још најмање 2 Куће са окућницом као и бесне Плате Теби и твојим кумовима,Рођацима јер си ти ОВДЕ одавно познат као хебени Бот.Pozitivno iznenađujući post, prijatelju.
Bilo bi lepo da se potpuno okaneš alkohola. I malo pravopis da obnoviš, ako je moguće.
Uh uh, precenio sam te. Kratko je trajao taj tvoj period normalnosti. Mora da si u međuvremenu stigao do dragstora.а ја теби Пријатељу желим још најмање 2 Куће са окућницом као и бесне Плате Теби и твојим кумовима,Рођацима јер си ти ОВДЕ одавно познат као хебени Бот.
И не заборави да се осигураш..јер ћеш Ти и твоји-----
Робију да гулите како год, због Пљачке државног Буџета кад Вам Муслијуа скинемо са Власти,
па да има неко ти шаље наполитанке у Забелу.
Боље до драгстора него на државну Сису.Uh uh, precenio sam te. Kratko je trajao taj tvoj period normalnosti. Mora da si u međuvremenu stigao do dragstora.
"Дизни" је са великим жаљењем морао да прекине сарадњу са "Забавником" у време санкција, зато што им је он био један од првих часописа који их је објављивао у Европи и увек су имали посебан сентимент према њему, укључујући и цену. Једино су дозволили да "Забавник" задржи Пају Патка у заглављу како продаје новине.Стицајем, буквално сам одрастао у Забавнику зато што ми је покојна мајка тамо радила (по њој је назван "Цицин кутак"). Скоро сви амерички стрипови су били изразито антируски и антикинески, а редакција је чинила надчовечанске напоре да их буквално "преведе" тако да негативци буду неки криминалци или нацисти. Чувена Кринка Виторовић је дала имена целом Дизнијевом универзуму осим Паје Патка и Микија Мауса. Она је дала име и Дикану, легендарном домаћем стрипу. Да није било тога читаве генерације би биле ускраћене за заиста одличне стрипове, али иницијално политички острашћене, такво је било време, хладни рат.