Da li postoje neudate žene?

kad s nekim oces da ne mijenjas dozivotno sjedeci stav il bar dok te drzi doza heroina i sjednete i ne znate il znate to vi tad radite tu zavjeru da nadjete supersonicnu tiptronicnu dupeliz curu kojoj ce momak da gleda, i nema tu pedofilije muzevi su s maloljetnicama jebu babe ako ih ima to rade - to je brak, zavjera, a sto je ovo drugo? nesto pametnije sto cini mi se ti bruka muskost i porodicu i dilera i zemlju al dobro sad mladi pjevaju "ona je gud bitc wid bed hbits kad vidi lovu kaze..."
Paranoja u Las Vegasu
1772828483075.jpeg

Jesam li ja došla kod vas, na pićence, pa vam nešto solim pamet možda, ili smo na forumu koji treba bar malo da liči na nešto?? Šta je tebi??

Одавно овај форум не личи ни на какву слободу изражавања. Ти си после дошла, тако да немаш критеријум прошлих времена.

Без аутора, ова тема нема смисла.

Закључајте Тему или откључајте Аутора
:tambalamba:

Eto, lepo kaže Misty da sam kasno došla da bih shvatila i naučila umeće dešifrovanja i duboko smislenih tema ;)

Лепо кажем да си касно дошла да би схватила слободу изражавања.

Само изврћеш...

Нема шта ти да схватиш тему, већ да схватиш слободу изражавања.

Докле да ти објашњавам?!?

у тиранији
Zapravo u mizoginoj sredini. Mada je mizoginija jedna od posledica podržavanja i tetosanja siledžijstva i nepoštovanja zakona i pravila.

Nego ni to ne bi bilo tako strašno da puste bar ženama da se odbrane, ali ne- te činovnice sistema revnosno vrše namenjenu im ulogu tako što brišu odgovor na miziguniju a ostavljaju mizogince i njihova dela bez sankcije.

Dobro, povremeno nekog jadnika i kazne, ali to kad se njima lično smuči. :lol:

Evo, na temi lik ladno podvodi forumašice, a one brišu moju odgovor "Svoju ženu, sestru, švalerku, ćerku da preporučiš nekome kao seksualnu animaciju" pod izgovorom "provokacije"

Sad ti meni objasni ako njegovo podvođenje nije uvreda za mene i ostale forumašice, zašto je onda moj odgovor koji je isto to samo upućeno njegovim ženama - uvreda

Tj. ne meni nego njima :lol:

Poslednja izmena:

Back