Mystic+
Zaslužan član
- Poruka
- 104.457
Pogrešno poređenje. Nije banovan pre učinjenog dela već posle.
Јел видиш шта радиш?
Слудела си омладину
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogrešno poređenje. Nije banovan pre učinjenog dela već posle.
Jesam li ja došla kod vas, na pićence, pa vam nešto solim pamet možda, ili smo na forumu koji treba bar malo da liči na nešto?? Šta je tebi??Ти ћеш да нам кажеш и објасниш?!?
Шта ти је?
Paranoja u Las Vegasukad s nekim oces da ne mijenjas dozivotno sjedeci stav il bar dok te drzi doza heroina i sjednete i ne znate il znate to vi tad radite tu zavjeru da nadjete supersonicnu tiptronicnu dupeliz curu kojoj ce momak da gleda, i nema tu pedofilije muzevi su s maloljetnicama jebu babe ako ih ima to rade - to je brak, zavjera, a sto je ovo drugo? nesto pametnije sto cini mi se ti bruka muskost i porodicu i dilera i zemlju al dobro sad mladi pjevaju "ona je gud bitc wid bed hbits kad vidi lovu kaze..."
Nije dokazo da je nevin.može li se znati zašto je kolega banovan ?![]()
Jesam li ja došla kod vas, na pićence, pa vam nešto solim pamet možda, ili smo na forumu koji treba bar malo da liči na nešto?? Šta je tebi??

lose si shvatilaOnda je naslov teme Da li postoje neudate žene? Ako sam dobro shvatila![]()
![]()
Eto, lepo kaže Misty da sam kasno došla da bih shvatila i naučila umeće dešifrovanja i duboko smislenih temalose si shvatila
pravi naslov bi glasio: ocu bre da yebbem bez obaveza
Eto, lepo kaže Misty da sam kasno došla da bih shvatila i naučila umeće dešifrovanja i duboko smislenih tema![]()
lose si shvatila
pravi naslov bi glasio: ocu bre da yebbem bez obaveza
Zapravo u mizoginoj sredini. Mada je mizoginija jedna od posledica podržavanja i tetosanja siledžijstva i nepoštovanja zakona i pravila.у тиранији