Mystic+
Zaslužan član
- Poruka
- 104.361
postoje lu neudate zene a da to nije ustvari druga zena od nekog poligame ili kako se kaze...nebrak postoji li kao volja dvoje ljudi
Наравно да је духовна веза увек јача и од везе тела и од тог једног папира
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postoje lu neudate zene a da to nije ustvari druga zena od nekog poligame ili kako se kaze...nebrak postoji li kao volja dvoje ljudi

A tebi je ovo samo "nepismeno"? Moja definicija je da je besmisleno kao i tvoja opaska o blokaderimaKo je odgovoran što je narod nepismen?
Učitelji Blokaderi
Sad pazi cinizma, sistem te osudjuje zato što te zakinuo

Баш ме чуди. Фини господин.Бановали нам новог друга пребијамсоја.![]()
Бановали нам новог друга пребијамсоја.![]()
može li se znati zašto je kolega banovan ?A tebi je ovo samo "nepismeno"? Moja definicija je da je besmisleno kao i tvoja opaska o blokaderima
![]()
Zbog neudate neke...može li se znati zašto je kolega banovan ?![]()

A tebi je ovo samo "nepismeno"? Moja definicija je da je besmisleno kao i tvoja opaska o blokaderima
![]()
...tebi jeste besmisleno, a mi tragamo smisao po smisao... i da te delice spakujemo u celinu.može li se znati zašto je kolega banovan ?![]()
Zbog neudate neke...![]()
Jedan član ne može imati više aktivnih profila.može li se znati zašto je kolega banovan ?![]()
Jedan član ne može imati više aktivnih profila.

Neka je i istinita.Како се доказује та тврдња ?
Ja sam od onih koji svima daju šansu da nešto kažu. I tolerišem do krajnjih granica. Nekada je ljudima potreban i smeh. Možda je to i bila poenta našeg "vršljanja" ovde umesto uobičajenog vređanja. Ali kad procenim da je više štete nego koristi od otvaranja milion i jedne besmislene teme, tada reagujem.Neka je i istinita.
I neka je na strani selektivnost primene- to im nije smetalo da iskoriste njegovu temu da blebeću na njoj
Koliko god da je tip trol, dupljak, luđak...ovi što su ga banovali a ladno vršljaju po njegovoj temi nek se zamisle da li su gori od njega
Pogrešno poređenje. Nije banovan pre učinjenog dela već posle.Kao kad bi policija uhapsila nekog zbog proizvodnje marihuana a onda tu istu marihuanu uzela za sebe da se malo opusti
(i razdelila nešto svojima)
jel ovo neka AI poezija?...............postoji svakono odstupanje od nekog stava, ali gdje bas to.
pitam.
definicija je da imati neko seks sa zenom ko nije zena koju bona iskoristava a da ti ne da pred tom osobom a znas da toj osobi pred tobom sigurno bar u snu budnom bi.
sta vas tu fascinira
Pa vi nastavnici ste tu da definišete i pismenost i oblikovanje suštine u pisanim radovima.A tebi je ovo samo "nepismeno"? Moja definicija je da je besmisleno kao i tvoja opaska o blokaderima
![]()
Ja sam od onih koji svima daju šansu da nešto kažu. I tolerišem do krajnjih granica. Nekada je ljudima potreban i smeh. Možda je to i bila poenta našeg "vršljanja" ovde umesto uobičajenog vređanja. Ali kad procenim da je više štete nego koristi od otvaranja milion i jedne besmislene teme, tada reagujem.
Neka je i istinita.
I neka je na strani selektivnost primene- to im nije smetalo da iskoriste njegovu temu da blebeću na njoj
Koliko god da je tip trol, dupljak, luđak...ovi što su ga banovali a ladno vršljaju po njegovoj temi nek se zamisle da li su gori od njega
Ко сте ви да забраните више налога са 1 ИП адресе.
Шта ако Баба има налог за ПФ Жене
,Деда има налог за ПФ Мушкарци
а имају један рачунар ...![]()
Ja sam od onih koji svima daju šansu da nešto kažu. I tolerišem do krajnjih granica. Nekada je ljudima potreban i smeh. Možda je to i bila poenta našeg "vršljanja" ovde umesto uobičajenog vređanja. Ali kad procenim da je više štete nego koristi od otvaranja milion i jedne besmislene teme, tada reagujem.