Da li postoje neudate žene?

Ко сте ви да забраните више налога са 1 ИП адресе.

Шта ако Баба има налог за ПФ Жене
,Деда има налог за ПФ Мушкарци

а имају један рачунар ... :kafa:

Neka je i istinita.

I neka je na strani selektivnost primene- to im nije smetalo da iskoriste njegovu temu da blebeću na njoj

Koliko god da je tip trol, dupljak, luđak...ovi što su ga banovali a ladno vršljaju po njegovoj temi nek se zamisle da li su gori od njega
Ja sam od onih koji svima daju šansu da nešto kažu. I tolerišem do krajnjih granica. Nekada je ljudima potreban i smeh. Možda je to i bila poenta našeg "vršljanja" ovde umesto uobičajenog vređanja. Ali kad procenim da je više štete nego koristi od otvaranja milion i jedne besmislene teme, tada reagujem.

A tebi je ovo samo "nepismeno"? Moja definicija je da je besmisleno kao i tvoja opaska o blokaderima
:mrgreen:
Pa vi nastavnici ste tu da definišete i pismenost i oblikovanje suštine u pisanim radovima.

Al jok vama preča sujeta od djaka, odnosno prvo plata pa sujeta ko je uopšte pominjao djake?
A ovakve teme su tek početak, biće ih sve više, čekaj samo...
Ovakav bestidni pokušaj bežanja od odgovornosti priliči Društvenjacima.
Kriv moj Vučiċ.... Tako mu ja tepam...

Ja sam od onih koji svima daju šansu da nešto kažu. I tolerišem do krajnjih granica. Nekada je ljudima potreban i smeh. Možda je to i bila poenta našeg "vršljanja" ovde umesto uobičajenog vređanja. Ali kad procenim da je više štete nego koristi od otvaranja milion i jedne besmislene teme, tada reagujem.

Ти ћеш да нам процењујеш о штетности?

Јес ти полудела мало?

Neka je i istinita.

I neka je na strani selektivnost primene- to im nije smetalo da iskoriste njegovu temu da blebeću na njoj

Koliko god da je tip trol, dupljak, luđak...ovi što su ga banovali a ladno vršljaju po njegovoj temi nek se zamisle da li su gori od njega
Ко сте ви да забраните више налога са 1 ИП адресе.

Шта ако Баба има налог за ПФ Жене
,Деда има налог за ПФ Мушкарци

а имају један рачунар ... :kafa:

Ти ћеш да нам кажеш и објасниш?!?

Шта ти је?

Back