Da li postoje neudate žene?

ne,tema je o ovome: imam zenu s kojom sambu vezi i planiram mozda nesto ozbiljno, (tu ne kaze nekad: dakle ozbiljno je ffmm ili ffm dz gleda) kaze ON.
kako ja da znam (A DA NE SAGRIJESIM POLNO)da me on ne tripuje
jos ako kaze DEVOJKU a ne ZENU a ona kad ti doda maramicu da ocistis ruke od pizze samo sto se ne svrsi - kako da znam da ne glume
Ako žena ima veći pimpek od tebe, begaj koliko te noge nose.

To je sve što treba da znaš u vezi neudatih žena.

PRVOne ja da bi zelo nesto s zenom ona prvo mora da i ne znam je li udata i ne nego je li
bogata
profesionalni to to i to
itd.
ozb
i da me caasti njen tata il pop rusku nuklearnu podmornicu
DRUGO
VEZA je kad molite da vas zena vara i bi sa nekom seks pred njenim jebacem al ne sa tom od tog ko **** vasu a ni vasom ako je pred njim
da li to postoji
supersonik tiptronik
TRECE
Bolje ja znam da i udata i neudata zena oce nesto da jebu a ne neko njih

kad s nekim oces da ne mijenjas dozivotno sjedeci stav il bar dok te drzi doza heroina i sjednete i ne znate il znate to vi tad radite tu zavjeru da nadjete supersonicnu tiptronicnu dupeliz curu kojoj ce momak da gleda, i nema tu pedofilije muzevi su s maloljetnicama jebu babe ako ih ima to rade - to je brak, zavjera, a sto je ovo drugo? nesto pametnije sto cini mi se ti bruka muskost i porodicu i dilera i zemlju al dobro sad mladi pjevaju "ona je gud bitc wid bed hbits kad vidi lovu kaze..."

PRVOne ja da bi zelo nesto s zenom ona prvo mora da i ne znam je li udata i ne nego je li
bogata
profesionalni to to i to
itd.
ozb
i da me caasti njen tata il pop rusku nuklearnu podmornicu
DRUGO
VEZA je kad molite da vas zena vara i bi sa nekom seks pred njenim jebacem al ne sa tom od tog ko **** vasu a ni vasom ako je pred njim
da li to postoji
supersonik tiptronik
TRECE
Bolje ja znam da i udata i neudata zena oce nesto da jebu a ne neko njih
Ovakva cepanja ni atom ne doživljava u atomskoj bombi

Ја сам мислио да смо до јуче таман нешто одгонетнули, али ово додатно од јутрос написано, тек треба тумачити... :kafa:

Кад, лепо кад не знам коју методу мишљења да користим дедуктивну или индуктивну ??

Ја сам мислио да смо до јуче таман нешто одгонетнули, али ово додатно од јутрос написано, тек треба тумачити... :kafa:

Кад, лепо кад не знам коју методу мишљења да користим дедуктивну или индуктивну ??
postoje lu neudate zene a da to nije ustvari druga zena od nekog poligame ili kako se kaze...nebrak postoji li kao volja dvoje ljudi

Back