Casual Observer
Zaslužan član
- Poruka
- 101.437
Polumera…Tema se seli na "Ljubav i sex "![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polumera…Tema se seli na "Ljubav i sex "![]()
Zlobno, al je bar istina.Meni se sve cini da bi on nekome metnuo ,,ali nije siguran jos na taj potez, ocito ga strah tockanja![]()
Ako žena ima veći pimpek od tebe, begaj koliko te noge nose.ne,tema je o ovome: imam zenu s kojom sambu vezi i planiram mozda nesto ozbiljno, (tu ne kaze nekad: dakle ozbiljno je ffmm ili ffm dz gleda) kaze ON.
kako ja da znam (A DA NE SAGRIJESIM POLNO)da me on ne tripuje
jos ako kaze DEVOJKU a ne ZENU a ona kad ti doda maramicu da ocistis ruke od pizze samo sto se ne svrsi - kako da znam da ne glume
Ko je odgovoran što je narod nepismen?Tema je sasvim nejasna i zbunjujuća. Ako ne izmeniš, moraće da se zaključa, hvala na razumevanju.
Evo Salko je uspio da otkodira kod.Potpuno te razumijem, ti bi da metnes ali zelis potvrdu da je neudata a i da te ne doceka kobasica tj da nije musko ,samo na sigurno ides ,logicno.
samo ti mozes da mu pomognes.Aj dobro pomozimo coveku sto ste taki
......ma i ako je manji begaj....Ako žena ima veći pimpek od tebe, begaj koliko te noge nose.
To je sve što treba da znaš u vezi neudatih žena.
Salko sve otkodira ,ja sam na forumu da vas podignem na visi nivoEvo Salko je uspio da otkodira kod.
To je zato što imaju sličan stil pisanja.
dzabe se zene nadaju tome ne znam zasto kad i ne vole da ih neko ****, ja sam pravoslavni monahMeni se sve cini da bi on nekome metnuo ,,ali nije siguran jos na taj potez, ocito ga strah tockanja![]()
ona b je greskombrt na pečurkama pisao temu XD koja bona iskorištava koga? ja jesam svemoguće biće i sve to ali nmg ovo razumeti
Ovakva cepanja ni atom ne doživljava u atomskoj bombiPRVOne ja da bi zelo nesto s zenom ona prvo mora da i ne znam je li udata i ne nego je li
bogata
profesionalni to to i to
itd.
ozb
i da me caasti njen tata il pop rusku nuklearnu podmornicu
DRUGO
VEZA je kad molite da vas zena vara i bi sa nekom seks pred njenim jebacem al ne sa tom od tog ko **** vasu a ni vasom ako je pred njim
da li to postoji
supersonik tiptronik
TRECE
Bolje ja znam da i udata i neudata zena oce nesto da jebu a ne neko njih
nije ja sam razocaran u zene ocu taj brod ili sta vecOvakva cepanja ni atom ne doživljava u atomskoj bombi

dedukcijuЈа сам мислио да смо до јуче нешто одгонетнули, али ово додатно од јутрос написано, тек треба тумачити...
Кад, лепо кад не знам коју методу мишљења да користим дедуктивну или индуктивну ??
postoje lu neudate zene a da to nije ustvari druga zena od nekog poligame ili kako se kaze...nebrak postoji li kao volja dvoje ljudiЈа сам мислио да смо до јуче таман нешто одгонетнули, али ово додатно од јутрос написано, тек треба тумачити...
Кад, лепо кад не знам коју методу мишљења да користим дедуктивну или индуктивну ??
nije ja sam razocaran u zene ocu taj brod ili sta vec
ja sam druze mleven pa me ne zoves mleveni, a zoves me mladiАко одеш на неки крузер, тек тамо имаш сплетки, интрига, увлачења, курвања са: женским особљем, вама младим мушкарцима, гостима и официрима