Sto bi rekli,sam si se i rodio.
Сви су се можда родили сами али зашто не желе да остану сами?
Sa cim?sopstvenim izborom?
Туђим избором, не својим. Ја сам хтео да будем у вези, и то баш јако, други нису хтели, то онда није мој избор, ја сам дебело показао да је мој избор да будем са неким а не сам.
Друштво помаже паровима, поготову онима са децом, нико не помаже самцица, пажњу ће увек добијати пар али неће самац, самачке навике се још и кажњавају. Самци имају пропорционално веће трошкове него да су са неким, у неким државама постоји порез на самачки живот, не постоје некретнине за самце.
То су све нечији туђи избори. Много се манипулише са тим шта је чији избор. Ја нисам бирао чак ни да се родим. Људи можда и немају личних избора или су они јако ограничени, сви смо ми плод генетике и окружења, зато не треба ником набијати на нос како је нешто нечији избор.
Roditelji su bar 50% problema maminih i tatinih sinova.
Родитељи се не бирају, док муж који бије жену је одабран од стране жене. Зашто је бити мамин или татин син горе од тога бити нечија жена, нечији муж, исто се ради о томе да људи нису скроз сами. Људи у паровима су размаженији јер су нечији а на то још добијају сексуалну љубав и повластице од друштва.