andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.851
da li osim toga umes jos nesto da kuvas?Шта ништа?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li osim toga umes jos nesto da kuvas?Шта ништа?
Па наравно.da li osim toga umes jos nesto da kuvas?![]()
pa neko kaze i da je kuvanje?jos jedna debilna tema...ne pomazem nit planiram...jer je ciscenje kuce zenski poso..
Зависи шта. Торте, колачи и то, није баш за мушкарце, може али и не мора.pa neko kaze i da je kuvanje?
Slazem se,mada i tu ima ozbiljnih strucnjaka.Зависи шта. Торте, колачи и то, није баш за мушкарце, може али и не мора.
Све остало, нема проблема. Осим наравно ако није посластичар, али то је већ струка.
jel ovakoИ да хоћу, не би ми жена дозволила да се петљам. И судове ако оперем, она поново пере иза мене, каже није то добро![]()
Јок, моја Анђелка није тако неурознаjel ovako
blago njojЈок, моја Анђелка није тако неурозна![]()
И ја јој то кажемblago njoj![]()
lupanje tepiha?Samo grubi radovi.
Preturanje namještaja, krečenje kritičnih pozicija, sitni majstorluk...ali čišćenje ne, dobio sam zabranu.lupanje tepiha?![]()
sokirana sam sa vasim zenama i zabranamaPreturanje namještaja, krečenje kritičnih pozicija, sitni majstorluk...ali čišćenje ne, dobio sam zabranu.
Ne ispunjavam zahtjevane standarde, a nije da to namjerno radim.sokirana sam sa vasim zenama i zabranama![]()
ni ona meni ne pomaze kad popravljam auto, stavljam ogradu, gradim kucu, kopam bunar................kuce i zasto uvek dramite?
![]()
lupanje guzice?![]()
do kad planiras da me muvas?
Мувам? Не.do kad planiras da me muvas?
Pomazem, sve sto kaze da uradim uradim ali se nikad se sjetim da nesto uradim ako ne kaze.kuce i zasto uvek dramite?
![]()
Znaci 2:0 za tebe srecniceНе помажем јој јер је немам.