Park_Eleanora
Domaćin
- Poruka
- 3.523
Gospodo, da li i dalje pokusavate da pridobijete i osvojite devojku cak i nakon njenog odbijanja? Ako da, zbog cega?
bravooo, ozbiljno. I da, u pravu si.Pokušavao sam par puta ali mi je jasno da to više ne treba da radim
ha, jesi siguran druze?Zato sto ne iebe lep neg uporan
300%bravooo, ozbiljno. I da, u pravu si.
Poruka je automatski spojena:
ha, jesi siguran druze?
eee, izbaci trojku pa cemo se sloziti.
Ti to ne razumes jer se nisi upustila u sexualne vode,padas na muziku i kuliranjeeee, izbaci trojku pa cemo se sloziti.
koliko me ne znas...Ti to ne razumes jer se nisi upustila u sexualne vode,padas na muziku i kuliranje
Uuuu, odustanem i pre nego pokusam.Gospodo, da li i dalje pokusavate da pridobijete i osvojite devojku cak i nakon njenog odbijanja? Ako da, zbog cega?
Koja svrha?Gospodo, da li i dalje pokusavate da pridobijete i osvojite devojku cak i nakon njenog odbijanja? Ako da, zbog cega?
bravooNE.
Mali znak nezainteresovanosti i povlačim se.
Pokušavao sam par puta ali mi je jasno da to više ne treba da radim
Ja odmah obustavim. Bas da mi ne bi bilo jasnije rečeno NE.Pokušavao sam par puta ali mi je jasno da to više ne treba da radim
Takodje.ne, nakon korpe se povlačim i obustavljam svaku dalju aktivnost u pravcu dotične, kao i zanimanje istom.
Apsolutno.Narocito sto zene znaju sta oce,nikad
ja se sa ovim slazem...sa dodatkom...da kada se totalno ignorise nema potrebe biti uporan...Zato sto ne iebe lep neg uporan
ja se sa ovim slazem...sa dodatkom...da kada se totalno ignorise nema potrebe biti uporan...
onda postoje psiho cure zeljne samo paznje...treba prepoznati razliku izmedju psiho i ne znam sta cu jos sa tobom...
meni je to negde normalno tek kad upoznas nekoga da ne znas sta ces sa njim...mislim ni ne poznajes ga...onaj koji odmah odustane...tako je prosao...