anajade Elita Poruka 20.196 30.01.2025. u 17:17 - Da li pokret "Srpski put" može da bude stožer patriotske opcije? #51 Straks92: Verovatno bi mogli da budu posebna lista ali to ne menja ništa. Opet sve zavisi od nacionalista a oni su podeljeni. Kliknite za proširenje... Nacionalisti plus vucic koji kao jeste i nije nacionalusra pobeda opet desnih.
Straks92: Verovatno bi mogli da budu posebna lista ali to ne menja ništa. Opet sve zavisi od nacionalista a oni su podeljeni. Kliknite za proširenje... Nacionalisti plus vucic koji kao jeste i nije nacionalusra pobeda opet desnih.
Велики Комбинатор Veoma poznat Poruka 13.510 30.01.2025. u 17:18 - Da li pokret "Srpski put" može da bude stožer patriotske opcije? #52 Ако брат десничар не може да се споразуме и договори са другим братом десничарем са ким може? Брате десничаре онда батали политику, ниси ти за то!
Ако брат десничар не може да се споразуме и договори са другим братом десничарем са ким може? Брате десничаре онда батали политику, ниси ти за то!
anajade Elita Poruka 20.196 30.01.2025. u 17:22 - Da li pokret "Srpski put" može da bude stožer patriotske opcije? #53 Велики Комбинатор: Ако брат десничар не може да се споразуме и договори са другим братом десничарем са ким може? Брате десничаре онда батали политику, ниси ти за то! Kliknite za proširenje... Pa nije lompar desnicar Desno smetalo
Велики Комбинатор: Ако брат десничар не може да се споразуме и договори са другим братом десничарем са ким може? Брате десничаре онда батали политику, ниси ти за то! Kliknite za proširenje... Pa nije lompar desnicar Desno smetalo
Straks92 Stara legenda Moderator Poruka 87.149 30.01.2025. u 17:26 - Da li pokret "Srpski put" može da bude stožer patriotske opcije? #54 DSS/POKS Snaga naroda Mi glas naroda Srpski glas Srpski put Dosta je bilo Dveri Ne mogu se ni tri od sedam ujediniti a kamoli sedam.
DSS/POKS Snaga naroda Mi glas naroda Srpski glas Srpski put Dosta je bilo Dveri Ne mogu se ni tri od sedam ujediniti a kamoli sedam.
anajade Elita Poruka 20.196 30.01.2025. u 17:28 - Da li pokret "Srpski put" može da bude stožer patriotske opcije? #55 Straks92: DSS/POKS Snaga naroda Mi glas naroda Srpski glas Srpski put Dosta je bilo Dveri Ne mogu se ni tri od sedam ujediniti a kamoli sedam. Kliknite za proširenje... A na drugoj strani koga ima. Ja vise be vidim ni mariniku. Cenzus ovaj put ako prodje svaka cast.
Straks92: DSS/POKS Snaga naroda Mi glas naroda Srpski glas Srpski put Dosta je bilo Dveri Ne mogu se ni tri od sedam ujediniti a kamoli sedam. Kliknite za proširenje... A na drugoj strani koga ima. Ja vise be vidim ni mariniku. Cenzus ovaj put ako prodje svaka cast.