Да ли подржавате захтеве студената?

Да ли подржавате захтеве студената?

• Да

glasova: 86 79,6%
  • Не

glasova: 22 20,4%

• Ukupno glasova
    108
  • Anketa je zatvorena .
Koliko treba biti monarhista da ti do mozga ne stigne da su srpski monarsi bili pod kontrolom drugih monarhija, pa i vatikana i da su ih sklanjali čim počnu da brane srpski narod? Ništa nije značilo ni što ih je narod voleo ni podržavao, najgluplji deo srbije i dalje će biti protiv narodne volje.
Umesto da napreduju uz svoj narod oni će napredovati nad tim narodom, pomažući svakoga ko radi protiv naroda....od turaka do engleza...

Koliko treba biti monarhista da ti do mozga ne stigne da su srpski monarsi bili pod kontrolom drugih monarhija, pa i vatikana i da su ih sklanjali čim počnu da brane srpski narod? Ništa nije značilo ni što ih je narod voleo ni podržavao, najgluplji deo srbije i dalje će biti protiv narodne volje.
Umesto da napreduju uz svoj narod oni će napredovati nad tim narodom, pomažući svakoga ko radi protiv naroda....od turaka do engleza...

Не вреди, нема Републике, нема скупштине, нема институција, нема више баш ничега...

Та идеја је мртва, а Вучић је забио последњи колац у Републику и нико је више и не помиње.

Praksa je na strani potvrde tvrdnji metronoma....sta god vi mislili...iako je kao bilo prosvecenih vladara, narocito posle ponovnog postojanja srbije ovakva je situacija...

Ниси рафиниран, доста си сиров да укапираш разлике, а о нијансама не бих са буздованима антиполитикологије ... :kafa:

Ми сирови .. ви прозукли

Ми буздоован .. ти топуз

Не читаш ништа, па ти се све то збућкало у ништачењу .... :kafa:

Ето видиш .. Ти си превише прочитао .. а књиге су књиге а реалност реалност .. Историја јуче .. није друштво данас

Слично није исто ....

Нећеее ... :kafa:

Он хоће тиранију и то је само себи направио... :kafa:

Тиранија .. Монархија .. tomejto tomato ....

Није само себи веч и нама направио

Хоћу Монархију

Па и АВ хоће монархију

Не вреди, нема Републике, нема скупштине, нема институција, нема више баш ничега...

Та идеја је мртва, а Вучић је забио последњи колац у Републику и нико је више и не помиње.

како не помиње.

Па сваки дан демонстрације против Тиранина узурпатора

Годинама су демонстрације разних струка

Слеп ли си ?

Само због те борбе за републику си добијо јефтино свињче и уроловао га

Не би ти га монархија донела

Каква ?

Мртва идеја о Републици.?!?

Што се не бориш онда за Републику?

Република није идеја већ реалност. Монархија у србији је Идеја .. као и Комунизам

Па боримо се ... против Монархиста .. за републику ... па за .. за .. заааа. за комунизам

Република је са Вучићем дефинитивно попушила!!!

У разговору са студентима, видим колико немају појма и колико нису потковани историјом (чак наших протеклих протеста), не знају филозофију, не знају политичку теорију, (као и овај Алекса), међутим они бар иду по осећају.

Не знам како али добро погађају суштину по Природном праву, по Онтологији права и филозофији права !

Pa vecina kraljeva od Milosa obrenovica pa nadalje a i sam milos su radili po diktatu vecih sila...

Мислиш да је 4000 совјета са по 4 запојасане кубуре, долазило на сабор код Милоша да их овај вређа и лаже као Вучић и да донесу одлуку о робовању, што вучић лаже и ради.

Какву си ти то Црвену историју учио ?!?

Ode tema o forumasima i njihovom politickom uverenju

Па када лупаш и тролујеш !

Студенти не знају себи објаснити, да ово никада није била Република, они би само по први пут да живе у слободним и независним институцијама, као што озбиљне Републике имају.

Али и они несвесно и без знања увиђају да је та идеја мртва

Мислиш да је 4000 совјета са по 4 запојасане кубуре, долазило на сабор код Милоша да их овај вређа и лаже као Вучић и да донесу одлуку о робовању, што вучић лаже и ради.

Какву си ти то Црвену историју учио ?!?
Mnogo si se ti zatrcao citajuci knjige....teorije..

Ne znam kako ti je promaklo sta je sustina i ko kosi a ko vodu nosi...

Мали перица мери власт по свом џепу.
Ако је мени добро, добро је свима.

Е, па није свима добро.
Ни не треба да зависимо од власти, ко је колико способан.

Главни аргумент вам је
"Жути кад су били, нисам могао ово, нисам могао оно..."

Па опет нећете моћи,
који год да дођу,
није до власти, до вас је.

Podržavam tiraniju, ako hapsi korumpirane likove u državnoj administraciji.
a je l to beše zahtev studenata? Razumem da ne podržavaju korumpirani profesori,
korumpirane sudije, korumpirani tužioci, a naročito jeftini novinarčići i njihova udruženja.
Vrlo me zanima kako će mafijaški advokati da prekinu studente u traženju da sistem počne da funkcioniše.

Podržavam zahteve studenata,ali ne podržavam to da protestu peku prase, sviraju, igraju, nose štafete iz Beograda do Novog Sada i iz Novog Sada do Beograda.

Već kada su se uhvatili da prave protest onda se treba držati pravog protesta bez cirkusa.
I da sav taj cirkus nazivaju komemoracijom :hahaha1:

Република је са Вучићем дефинитивно попушила!!!

У разговору са студентима, видим колико немају појма и колико нису потковани историјом (чак наших протеклих протеста), не знају филозофију, не знају политичку теорију, (као и овај Алекса), међутим они бар иду по осећају.

Не знам како али добро погађају суштину по Природном праву, по Онтологији права и филозофији права !
samo neka guraju

Pazi kada "studenti" Singidunuma zauzmu svečanu salu Univerziteta u Beogradu i organizuju žurke....:)
Otpustili rektora i zauzeli rektorat....hahahaha, naravno da to nisu studenti, ali somina se već oglasio nenadležnim i vlast predao plenumu, tačnije svakoj bitangi koja svrati u rektorat....istina je da su i studenti privatnog fakulteta studenti, otprilike kao i svi marinikini fašisti na ulici,
ali ne i studenti državnog Univeziteta....znači gradske bitange su plenum koji upravlja rektoratom...

Back