Da li podržavate Vučićevo balansiranje u spoljnoj politici?

Da li podržavate Vučićevo balansiranje u spoljnoj politici?

• Vučićevo balansiranje je najbolje za Srbiju

glasova: 7 30,4%
  • Treba se opredeliti samo za BRIKS i istok

glasova: 4 17,4%
  • Treba se opredeliti samo za EU i zapad

glasova: 6 26,1%
  • Balansiranje na drugačiji način je najbolje

glasova: 6 26,1%

• Ukupno glasova
    23
Zanimljivo da još niko ne radi neku anketu tipa da li podržavate Vučićevu spoljnu politiku ili da li podržavate saradnju sa zapadom i istokom u isto vreme. Ankete kod nas su da li ste za EU ili BRIKS a to postaje uveliko prevazidjeno jer Srbija neće ni u jedno ni u drugo ali će saradjivati sa obe unije. To je ono što dobija sve veću podršku u Srbiji dok želje da se izabere jedno ili drugo postaju marginalne i vrte se oko cenzusa. Ajde barem na forumu da imamo anketu.

Politiko: Balansiranje između Istoka i Zapada, Vučić pronašao "zlatnu sredinu"​

Politiko ocenjuje da je Vučić pronašao "zlatnu sredinu" i da, kako se širom EU sve više biraju evroskeptične i Rusiji naklonjene vlade, možda neće morati toliko da se trudi da balansira između Istoka i Zapada.

https://www.rts.rs/lat/vesti/politika/5562773/politiko-balansiranje-izmedju-istoka-i-zapada-vucic-pronasao-zlatnu-sredinu.html
to mu je najbolji deo politike...sve ostalo je bezvredno...

Ne podrzavam kurvanje.
То није ,,курвање", то је у складу са оном Древном Србском Мудрошћу , змију глади, испод ње се вади".
Председник Вучић је јутрос на ТВ прва говорио о томе колико је тешка ситуација у свету и како се он лавовски бори да сакрије Србију испод камена од надолазећих светских катаклизми!

То није ,,курвање", то је у складу са оном Древном Србском Мудрошћу , змију глади, испод ње се вади".
videli smo gde nas je psole 48me i cuvenog njet rusima a potom ta ''nezavisna'' diplomatija odvela. Utopija po srbe.

Председник Вучић је јутрос на ТВ прва говорио о томе колико је тешка ситуација у свету и како се он лавовски бори да сакрије Србију испод камена од надолазећих светских катаклизми!
po nase dobro jel de... kazem istu mangru su imali i titoisti tokom distanciranja od rusije...

Kako god put ka Eu je svakako distanciranje od rusije. u eu ne postoji ni jedna zemlaj koja nije uvela sankcije rusiji.
Tako da ako bi i usli u to sranje sankcije rusiji bi bile neminovane.

tako da to treba obelodaniti a narod treba da shvati konacno, da sa zapadom ne ocekuje nista dobro jer je taj zapad ucinio toliko loseg po nas. i ovo sve sad sto cini sve ove ucene, sve te investicije su samo deo igre yapada da nas drze uz njih

a price koje sad ti laprduckas tu o toboz nekoj katakliymi i cekanju momenta da se preokrenu geopoliticke situacije je ''ne lipsi magarce do zelene trave''

te geopoliticke promene bez nuklearnog rata nece doc jer americka i engleska speta kolonijalisticka nece ispustiti lidersku poyiciju bez kataklzme...a to je tesk ya verovati i rpedstavlja prodavanje magle kako bi se OPRAVDALO distanciranje od rusije

vise prica o neuvodjenjeu sankcija kaopravdanje NE PIJE VODU DULE. jer vucic ide kao poslusno psetance na svaki tanderbal koji se organiyuje u podrsku u krjaine, kao u buagrskoj makedoniji dubrovniku i svugde potpisuje kao bela lala reyolucije kojimase osudjuje rusija!

Narod voli rusiju. I nece dva puta dule popusiti istu utopiju koa 47 me...

A zapad je istu igru igrao i tada.

nece dule dzaba vam.

videli smo gde nas je psole 48me i cuvenog njet rusima a potom ta ''nezavisna'' diplomatija odvela. Utopija po srbe.
Нико није рекао ,,њет ", Русима, поготово не Предсеник Вучић чије срце изгара за Русијом, који пати што није био у Казању јер му западни сатанисти то нису дозволили!

који пати што није био у Казању јер му западни сатанисти то нису дозволили!
usracu se od ovoga :roll:
to kao pravdanje kralja petra II psole govora na radio iz londona useptembru 1944 kada je poszvaosve cetnike u JVUO da se stave podk omandu titu i ko ne ucini to bice mstran izdajnikom...

a posle se pravdao kako mu toboz dusmani to naredili... on je izdo tim govorom DRAZU!

kazes nisu mu dopustili zapdani satanisti ?

ali mu dopsutaju da ide da potpisuje razne rezolucije PROTIV RUSIJE u podrsku UKRAJINI odbugarske preko makedonije do dubrovnika ...

pa sto trpi ?

zbog eu ? he pa tamo kad bi usli odmah idu sankcije rusiji ko obavezan deo eu...

nemoj se vise lazemo dule.

bedno ti je to pravdanje dule, ispada da smo piz.de...

pa dule nije ni rusiji dogovaralo da udje u rat 1914 ybog nas pa je to ucinila...

piz.de to rade dule...

Нико није рекао ,,њет ", Русима, поготово не Предсеник Вучић чије срце изгара за Русијом, који пати што није био у Казању јер му западни сатанисти то нису дозволили!
ja prosto ne mog udaverujem da oakvo njesra neko moze da napise.

jadan vucic...
naredili mu satanisti :roll:

a da su mu naredili da skoci sa zgrade bi li ?

narode srpski ovo je glupavo rpavdanje i nedopustivo. ovo nas na straznja vrata vodi u istu onu titoisticku pricu , tj distanciranej od rusije ali kao ne bi mi morlai smo vidi sta bi nam uradili

izbacice nas s puta u eu...

pa neka izbace!

usracu se od ovoga :roll:
to kao pravdanje kralja petra II psole govora na radio iz londona useptembru 1944 kada je poszvaosve cetnike u JVUO da se stave podk omandu titu i ko ne ucini to bice mstran izdajnikom...

a posle se pravdao kako mu toboz dusmani to naredili... on je izdo tim govorom DRAZU!

kazes nisu mu dopustili zapdani satanisti ?

ali mu dopsutaju da ide da potpisuje razne rezolucije PROTIV RUSIJE u podrsku UKRAJINI odbugarske preko makedonije do dubrovnika ...

pa sto trpi ?

zbog eu ? he pa tamo kad bi usli odmah idu sankcije rusiji ko obavezan deo eu...

nemoj se vise lazemo dule.

bedno ti je to pravdanje dule, ispada da smo piz.de...

pa dule nije ni rusiji dogovaralo da udje u rat 1914 ybog nas pa je to ucinila...

piz.de to rade dule...
Лако је теби да пишеш са тастатуре, али видео бих те да си у позицији Александра Ујединитеља.
И да мораш Императору Свете Русије, кога волиш као самог себе, да саопштиш да не можеш да се појавиш на Историјском Скупу .

Верујем и да су сузе потекле, и то са обе стране.

Али, у таквој ситуацији, послати ову Фантастичну Четворку је Подвиг вредан дивљења!

ja prosto ne mog udaverujem da oakvo njesra neko moze da napise.

jadan vucic...
naredili mu satanisti :roll:

a da su mu naredili da skoci sa zgrade bi li ?

narode srpski ovo je glupavo rpavdanje i nedopustivo. ovo nas na straznja vrata vodi u istu onu titoisticku pricu , tj distanciranej od rusije ali kao ne bi mi morlai smo vidi sta bi nam uradili

izbacice nas s puta u eu...

pa neka izbace!
Мени га је много жао,толико се бори да сачува шта се сачувати може.

И ми уместо да му помогнемо како год можемо, ми га још и нападамо.

Али,његова љубав према Србству је толика да би он и даље волео Србе чак и када би му сви до једног окренули леђа!

Gladio ga Klinton lepo pre par godina i posle mu poklonio 2 miliona dolara nasih para, odnosno onoj njegovoj za izbore.

poentaj eisgta kao 48me

ne uci ni u jedan okvir (onda je to bio varsavski ili nato pakt) kao toboz glumiti nezavisnost u tome, a u stvari je na yadnja vrata ili mala vrata distanciranje od rusije... koje je bilo utopija po srpski narod

isto i sada na mala vrata ku.rvanjski pokusavaju istu pricu zapadni kerovi

pa ce najbitnije biti distanciranje od rusije kao i onda a ulayak u nato ne bitan im kao i onda... oni ce distanciranjem srbiej od rusije da odrade svoje interese a srbiju ovaj put potpuno dkrajce...

ni po koju cenu narod nece dopustiti dva puta distanciranje od rusije...

Лако је теби да пишеш са тастатуре, али видео бих те да си у позицији Александра Ујединитеља.
tebi je jos lakse. molim te postedi me tih epitetea debilnih koje mu stavljas
И да мораш Императору Свете Русије, кога волиш као самог себе,
volis kao sebe ?
да саопштиш да не можеш да се појавиш на Историјском Скупу .
pa vidis kako ti nastavak recnie kontradiktoran. kad volis nesto ko samog sebe nema tucene i ptinaja, jer ti si izvan svega sebi!
Верујем и да су сузе потекле, и то са обе стране.
teška fekalija i bljuvotine koje pises. sve vise mislim da si trol koji sa namerom zeli da ocrni predsedniak time stoces takve degutantne iymisljotine i toliko nenormlalne pohvale na nejgov racuna u stavri okrenuti da se ljduima on urpav ogadi kao i ti

Али, у таквој ситуацији, послати ову Фантастичну Четворку је Подвиг вредан дивљења!
vulin je izdajnik koji je 1991 trebao u julu ili septembru da podje u jna, ali je bio toboz CORAV da ide u jna ir at koji tada poceo

to je cinjenica. gofno dezertesko je vulin, molicu lepo.

Али,његова љубав према Србству је толика да би он и даље волео Србе чак и када би му сви до једног окренули леђа!
okrenucemo jer je on okrenuo rusiji.
a nije propustio ni jednu rezoluciju podrske ukrjaini i osudjivanje rusije da potpise. kako u sofiji tako u makedoniji i dubrovniku

sad je jasno yasto je on 2000te pretio klintonu bleru i srederu da ih cekaju sudovi a potom gle cuda tapse ga po ramenima klinton. bler mu bio prvi najblizi savetnik a sreder prijatelj i omiljeni gost na mitinzima pred izbore...

pa to se vucic jel opametio pa kreno politkom ko da ce ih zaebe ako pomisle da im je prijatelj ?

ne bih reko dulence...

tebi je jos lakse. molim te postedi me tih epitetea debilnih koje mu stavljas
Тако га нисам назвао ја, већ Предсеник Републике Србске, Господин Милорад Додик.

volis kao sebe ?
Председник Вучић воли Путина на тај начин.
И саму Русију.
teška fekalija i bljuvotine koje pises. sve vise mislim da si trol koji sa namerom zeli da ocrni predsedniak time stoces takve degutantne iymisljotine i toliko nenormlalne pohvale na nejgov racuna u stavri okrenuti da se ljduima on urpav ogadi kao i ti
Мени можеш рећи све, осим да желим да оцрним Србског Предсеника.
vulin je izdajnik
Вулин је Херој!

okrenucemo jer je on okrenuo rusiji.
a nije propustio ni jednu rezoluciju podrske ukrjaini i osudjivanje rusije da potpise. kako u sofiji tako u makedoniji i dubrovniku

sad je jasno yasto je on 2000te pretio klintonu bleru i srederu da ih cekaju sudovi a potom gle cuda tapse ga po ramenima klinton. bler mu bio prvi najblizi savetnik a sreder prijatelj i omiljeni gost na mitinzima pred izbore...

pa to se vucic jel opametio pa kreno politkom ko da ce ih zaebe ako pomisle da im je prijatelj ?

ne bih reko dulence...
Зашто се онда Србска Застава налазила на Самиту БРИКСа, одмах иза Путина?

Istorija će mislim pokazati da će Vučić biti daleko korisniji i bolji za Srbiju od Tita.
Jeste da ne glasam za njega, ali mislim da mu ovo balansiranje i nije loše.
rekoh ja, sad krece mantra ovih titoista,k da se stavrak lima distanciranja od rusije na vrlo lukav nacin.

ali srbi nisu glupavi tolik oda dva puta popuse to . 48m seneceponoviti. a vama nesrbima i prodanim dusama dzaba sve , srbi tak oen misle , na ulici nigde se to ne moze cuti osim sranja po netu

rekoh ja, sad krece mantra ovih titoista,k da se stavrak lima distanciranja od rusije na vrlo lukav nacin.

ali srbi nisu glupavi tolik oda dva puta popuse to . 48m seneceponoviti. a vama nesrbima i prodanim dusama dzaba sve , srbi tak oen misle , na ulici nigde se to ne moze cuti osim sranja po netu
Ja nisam titoista. Za Rusiju sam.

Мени можеш рећи све, осим да желим да оцрним Србског Предсеника.
ne treba mu gora reklama nego takoodvratno hvalisanje. ocito si trol koji zeli svim mogucim sredstvima OGADITI GA NARODU
jer ni najvece pristalice bas toliko PODUGZNO ne izmisljaju i ne glupetaju

Вулин је Херој!
e ovo je cisto gofno sto si ti sad izrekao. neko ko je 1991 bio dezerter i izbegao jna jer je toboz corav sot je apsurd... da ti takvo gofno dezertersko nazivas herojem

pa ti u stavri i zelis da namogadis sns sto je vise moguce

ti si trolcina solakova

О чему причаш?
eto sad zelis da posgtavljam on osto svi znamo, a znamo da je 2000te pretio klintonu bleru i srederu sudom za ratne zlocine i da ce biti osudjeni
a potom .... mu prijatelj isvatrojcia i plus savetnici i plsu prijatelji na mtinizima

a ti ko ne znas... znas ti no ko svaki trol zelis da se to podsetimo ida ja nalepi m ovde kako bi se sto vise vucic ogadio nasem narodu

nemoguce je da ni najveca pristalica vucica tako bas glorifikuje naseg rpedsednika... ocito to cinis takobez ikakve mere i granice, kako bi ga ogadio narodu...

Back