Sicilijanac
Domaćin
- Poruka
- 4.825
I zato su Hrvati bili nagradjeni sa skoro celom obalom, a Srbi sa dve neposlusne pokrajine?!
srbin je pisao granice nije hrvat.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I zato su Hrvati bili nagradjeni sa skoro celom obalom, a Srbi sa dve neposlusne pokrajine?!
srbin je pisao granice nije hrvat.
Tito?!
Kardelj?!
Ivan Ribar?!
Mose Pijade?!
Ma misli sta hoces,Tito je heroj sa svim spomenutim

Ma misli sta hoces,Tito je heroj sa svim spomenutim

Naravno da je heroj.Potamanio je hiljade komunista i partizana na golom otoku.![]()
Heroj za sve nakaradne i lazne republike i pokrajine i nacije?!?
vole ljudi da se igraju crtanjem unutrasnjih granica na srpsku stetu...pa to ti je...
![]()
Ma da samo sto su mu svi i srbi pevali pesme a kad je umro plakali svi u glas.

Plakali su i kad je kralj Aleksandar ubijen pa sta?!
To ne menja cinjenicu da je Srbija osakacena bila u SFRJ teritorijalno?!
Zar nisu i Srbi zasluzili vecu federalnu jedinicu kad su toliko pevali i plakali?!!![]()
Ja neznam sto je onda Tito ziveo u srbiji.Da je voleo zagreb bio bi tamo.
Pa kad nije voleo Zagreb, kako onda SR Hrvatska dobi onoliku obalu, a Srbija nista?!
U Srbiji je ziveo ,tu je i sahranjen sto bi ga sahranili u zemlju koju ne volu,znacu voleo je srbiju

pa na koji nacin ste mislili da dobijete more..samo toga da vam se docepati..
znao je tito kome ce sta ostaviti..
znao je ko ce ga kasnije zalit a ko pljuvati..
eee moj tito zalim te jos.....da si ti ziv nebi se sovim glupostima raspravljalo!!!!

eee moj tito zalim te jos.....da si ti ziv nebi se sovim glupostima raspravljalo!!!!
Zato sada Srbija ima izlaz na more, hvala mu?!?![]()
Druze,kad hoces mozes da odes do Hrvatske ili Crne Gore.

Ne lupaj da je Srbija ostecena avnojem, dobila je vise nego sto je imala kao nezavisna drzava. Nego kako to da uz ovoliku podrsku vrlih forumasa nije srusena ta kuca? Eeeee sve bukaci malo jaci.

Ne lupaj da je Srbija ostecena avnojem, dobila je vise nego sto je imala kao nezavisna drzava. Nego kako to da uz ovoliku podrsku vrlih forumasa nije srusena ta kuca? Eeeee sve bukaci malo jaci.

Доста о томе! После свега и између свега, тај и такав Тито, чини се, био је за Србе мрвицу бољи од садашњих " жутих". "Кућа цвећа" треба да остане већ зато што Срби треба да " се кају што су сагрешили" СВОМЕ роду и народу. На жалост, не да се не кају, већ опет бирају те које бирају. " Друмови ће пожелети" Срба, али Срба "нигде бити неће" и већ их сада скора да и нема. Све неко ништа!