Да ли подржавате ултрадесничарску акцију:"Уклонимо кућу цвећа!"

Да ли подржавате екстремнодесничарску акцију:"Уклонимо кућу цвећа!"

• Да

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne lupaj da je Srbija ostecena avnojem, dobila je vise nego sto je imala kao nezavisna drzava. Nego kako to da uz ovoliku podrsku vrlih forumasa nije srusena ta kuca? Eeeee sve bukaci malo jaci.

Si ti lud, sta su onda dobili ovi ostali sto su imali logore za decu?!?Odakle njima pravo na sve to?>!I kada su to bili nezavisni?!

A ovo boldovano moze da tvrdi samo retardirana osoba?!Ili si mislio na Berlinski kongres, dok Balkanski ratovi nisu bitni?!?:hahaha::hahaha::hahaha:

Iskopaće njega Bili ja ti kažem !

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13565812&postcount=74

agvozden_bager.jpg

Да, подржавам. Распалу лешину тиранина у Дунав.

Prodje pola godine skoro, kako napreduje rusenje?

Jeste srusili bar jednu ciglu? Presekli jednu grancicu?

Ili jos uvek samo kokodacete?

pileu.gif

E moji cetnici i pocetnici, ni TRIDESET GODINA nakon Titove smrti ne mozete sa njim da izadjete na kraj....:lol:

Jos uvek vas TUCE (pogledaj anketu) :sad2:

uklonili smo sve njegove spomenike i biste koje je usput rečeno postavljao i dok je bio živ.:) .Nema više ni ulica koje nose brozove ime (možda samo u romskim četvrtima).

Što se ankete tiče- to su glasovi naroda i narodnosti uključujući i stanovnike susedne Bugarske,Slovenije,Hrvatske .... mJešanaca :hahaha:

uklonili smo sve njegove spomenike i biste koje je usput rečeno postavljao i dok je bio živ.:) .Nema više ni ulica koje nose brozove ime (možda samo u romskim četvrtima).

Što se ankete tiče- to su glasovi naroda i narodnosti uključujući i stanovnike susedne Bugarske,Slovenije,Hrvatske .... mJešanaca :hahaha:

Biste i sl.spomenici su me razočarali...puni su olova,kakva prevara...ja mislio čista bronza pa da se malo ovajdim kad ono olovo...i to je neka vajdica ali sitna...čekam onog iz Užica :mrgreen:...lažu i ovi sakupljači sek.sirovina...nikako da ga donesu...
I na pločurendi u ''večnoj kući'' jbtita ona slova od mesinga(pozlata)...pih...ja mislio čisto žuto-doneše mi uzorak kad ono mesing...šteta što će ploča da prsne ali takav je posao-gde još dizalicu da nađem...jedva i bager...

Па како је могуће у исто време бити титоиста и стаљиниста?

Ovi "naši" titiovci na forumu su svi bez izuzetka iz jedne ustanove u Kovinu i učestvovanje na forumu im je nagrada za dobro ponašanje.Tako mi je bar rekao upravnik te ustanove.

Ovi "naši" titiovci na forumu su svi bez izuzetka iz jedne ustanove u Kovinu i učestvovanje na forumu im je nagrada za dobro ponašanje.Tako mi je bar rekao upravnik te ustanove.
Увели кабловски интернет у болници у Ковину, Лази...

aaj srece ti nemoj ti da pricas o inteligenciji..
aa mozes li molim te da mi kazes ako ti GRUBAN nije problem odakle si ti????

to je staro srpsko ime,meni smešno pa sam ga uzeo za korisničko ime na forumu.Naravno da se tako ne zovem.
Nego Milijana ima li šanse da te puste kući iz ustanove ? Već si tamo 40 godina.Red bi bio da te puste da vidiš da je broz već dugo mrtav a i da narod živi slobodno.

Znači upravnik te pustio malo na internet.Čuo sam da imate dobar bazen u Kovinu i da uživate u skakanju u njega.Samo kad bi vam još pustili vodu u njega bilo bi još bolje.

to je staro srpsko ime,meni smešno pa sam ga uzeo za korisničko ime na forumu.Naravno da se tako ne zovem.
Nego Milijana ima li šanse da te puste kući iz ustanove ? Već si tamo 40 godina.Red bi bio da te puste da vidiš da je broz već dugo mrtav a i da narod živi slobodno.

pa ne ja te pitam odakle si??koji grad..ne pitam za ime:D
aa ja na tvoju srecu znam da tito nije ziv ali i znam kako se bez njega sve raspalo..
a pogotovu tvoja drzava:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Znači upravnik te pustio malo na internet.Čuo sam da imate dobar bazen u Kovinu i da uživate u skakanju u njega.Samo kad bi vam još pustili vodu u njega bilo bi još bolje.

Ne sine,ja sam terapeut a upravnik mi je kolega. Pomažem onima kojima je potrebna stručna pomoć.I moj angažman na forumu ima samo altruističke motive.Nisi ni svestan koliko ti moji postovi pomažu da spoznaš koliko si glup.

Ne sine,ja sam terapeut a upravnik mi je kolega. Pomažem onima kojima je potrebna stručna pomoć.I moj angažman na forumu ima samo altruističke motive.Nisi ni svestan koliko ti moji postovi pomažu da spoznaš koliko si glup.

Pa da .Ti terapeti u Kovinu su još ludji od pacijenata.Šta ćeš.S kim si takav si.

Back