Да ли подржавате ултрадесничарску акцију:"Уклонимо кућу цвећа!"

Да ли подржавате екстремнодесничарску акцију:"Уклонимо кућу цвећа!"

• Да

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma da samo sto su mu svi i srbi pevali pesme a kad je umro plakali svi u glas.

Plakali su i kad je kralj Aleksandar ubijen pa sta?!

To ne menja cinjenicu da je Srbija osakacena bila u SFRJ teritorijalno?!:eek:

Zar nisu i Srbi zasluzili vecu federalnu jedinicu kad su toliko pevali i plakali?!!:per:

Plakali su i kad je kralj Aleksandar ubijen pa sta?!

To ne menja cinjenicu da je Srbija osakacena bila u SFRJ teritorijalno?!:eek:

Zar nisu i Srbi zasluzili vecu federalnu jedinicu kad su toliko pevali i plakali?!!:per:

Ja neznam sto je onda Tito ziveo u srbiji.Da je voleo zagreb bio bi tamo.

pa na koji nacin ste mislili da dobijete more..samo toga da vam se docepati..
znao je tito kome ce sta ostaviti..:D
znao je ko ce ga kasnije zalit a ko pljuvati..:D
eee moj tito zalim te jos.....da si ti ziv nebi se sovim glupostima raspravljalo!!!!

Nije važno ni more,važno je da smo uspeli da Crnu Goru skinemo s qurca.

pa na koji nacin ste mislili da dobijete more..samo toga da vam se docepati..
znao je tito kome ce sta ostaviti..:D
znao je ko ce ga kasnije zalit a ko pljuvati..:D
eee moj tito zalim te jos.....da si ti ziv nebi se sovim glupostima raspravljalo!!!!

Ima da se raspravlja koliko god treba, jer su avnojevske granice glupost i ponizavanje...Srbija je ostecena...:rtfm:

A nema gospodina bravara da to spreci, nema otiso zauvek...:sad2:

Ne lupaj da je Srbija ostecena avnojem, dobila je vise nego sto je imala kao nezavisna drzava. Nego kako to da uz ovoliku podrsku vrlih forumasa nije srusena ta kuca? Eeeee sve bukaci malo jaci.

Не, тако смо добро прошли да треба дизати Титу споменике на сваком ћошку.:dash:

Iskopaće njega Bili ja ti kažem !

Prilozi

• 0801-Pedja-Milosavljevic.jpg
    0801-Pedja-Milosavljevic.jpg
    22,6 KB · Pregleda: 2
Доста о томе! После свега и између свега, тај и такав Тито, чини се, био је за Србе мрвицу бољи од садашњих " жутих". "Кућа цвећа" треба да остане већ зато што Срби треба да " се кају што су сагрешили" СВОМЕ роду и народу. На жалост, не да се не кају, већ опет бирају те које бирају. " Друмови ће пожелети" Срба, али Срба "нигде бити неће" и већ их сада скора да и нема. Све неко ништа!

Доста о томе! После свега и између свега, тај и такав Тито, чини се, био је за Србе мрвицу бољи од садашњих " жутих". "Кућа цвећа" треба да остане већ зато што Срби треба да " се кају што су сагрешили" СВОМЕ роду и народу. На жалост, не да се не кају, већ опет бирају те које бирају. " Друмови ће пожелети" Срба, али Срба "нигде бити неће" и већ их сада скора да и нема. Све неко ништа!

:bljak:

Back