Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
Da li ta unučad sedi kući i ne idu u bliokirane osnovne škole u Srbiji zbog štrajka nastavnika ili ne?
Kada si se već otvorio napiši i to. :kafa:
Napisao sam prijatelju,.. nego ti ne čitaš..
Više čitaj, manje piši .
th_coffee.gif

https://forum.krstarica.com/threads/da-li-podrzavate-obustavu-nastave.1023219/page-53#post-50607407

Poslednja izmena:
Da su počinili krivično delo zloupotreba službenog položaja osumnjičeni su Slavica Đukić Dejanović, Nada Pantić (ŠU Beograd), Žaklina Stojanović (ŠU Novi Sad), Katarina Mirković (ŠU Valjevo), Vesna Jeremić (ŠU Zaječar), Jovana Đukić (ŠU Zrenjanin), Ana Vulović (ŠU Kragujevac), Sanja Matijašević (ŠU Kruševac i Kraljevo), Mihajlo Raičević (ŠU Niš), Lela Kovačević (ŠU Užice), Milorad Slavković (ŠU Čačak), Dejan Simonić (ŠU Požarevac) i Zdravka Sotin (ŠU Sombor).

Slavica Đukić Dejanović prijavljena je kao podstrekač da se zarada zaposlenima u školama obračunava suprotno Zakonu o radu. U svom dopisu školama ona je citirala odredbe Zakona o štrajku iako joj je, s obzirom na funkciju koju vrši, bilo poznato da prosvetni radnici nisu bili u štrajku, već su obustavili rad saglasno Zakonu o bezbednosti i zdravlju na radu.

Prijavljeni savetnici za materijalno-finansijske poslove školskih uprava su prema opisu svog radnog mesta i službenog položaja direktno naložili isplatu umanjene zarade ili potpunu obustavu isplate

Da su počinili krivično delo zloupotreba službenog položaja osumnjičeni su Slavica Đukić Dejanović, Nada Pantić (ŠU Beograd), Žaklina Stojanović (ŠU Novi Sad), Katarina Mirković (ŠU Valjevo), Vesna Jeremić (ŠU Zaječar), Jovana Đukić (ŠU Zrenjanin), Ana Vulović (ŠU Kragujevac), Sanja Matijašević (ŠU Kruševac i Kraljevo), Mihajlo Raičević (ŠU Niš), Lela Kovačević (ŠU Užice), Milorad Slavković (ŠU Čačak), Dejan Simonić (ŠU Požarevac) i Zdravka Sotin (ŠU Sombor).

Slavica Đukić Dejanović prijavljena je kao podstrekač da se zarada zaposlenima u školama obračunava suprotno Zakonu o radu. U svom dopisu školama ona je citirala odredbe Zakona o štrajku iako joj je, s obzirom na funkciju koju vrši, bilo poznato da prosvetni radnici nisu bili u štrajku, već su obustavili rad saglasno Zakonu o bezbednosti i zdravlju na radu.

Prijavljeni savetnici za materijalno-finansijske poslove školskih uprava su prema opisu svog radnog mesta i službenog položaja direktno naložili isplatu umanjene zarade ili potpunu obustavu isplate
Gde link?

Sada treba prosvetari da pokažu dobru volju i da puste par škola da rade normalno.
I stvarno ti nije jasno,.. da ja sa tobom nemam ništa (sem zaebancije ovde).

Ti za svoje dete, praviš ugovor sa školom (čitaj sa državom). Ja nisam ŠKOLA,..

ja sam najamnik u školi, koji neće da radi (i nisam dužan da ti školujem dete,.. nismo mi potpisali ugovor)

sa kim si potpisao - njega juri, smenjuj.

I stvarno ti nije jasno,.. da ja sa tobom nemam ništa (sem zaebancije ovde).

Ti za svoje dete, praviš ugovor sa školom (čitaj sa državom). Ja nisam ŠKOLA,..

ja sam najamnik u školi, koji neće da radi (i nisam dužan da ti školujem dete,.. nismo mi potpisali ugovor)

sa kim si potpisao - njega juri, smenjuj.
Pa što onda uopšte radiš u provesti.

Izborno veće Medicinskog fakulteta donelo je odluku o generalnom štrajku, počevši od 17. marta do ispunjenja studentskih zahteva, potvrđeno je za N1. Kako saznajemo, neće biti nastave, dok će se obavljati minimum medicinske delatnosti koja je neodložna zbog prirode posla.

Poštujući zakon, Izborno veće Medicinskog fakulteta u Beogradu je generalni štrajk najavilo pet dana ranije, saznajem

♥️♥️♥️♥️♥️♥️o.

Back