Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
Kolega tesko da ces biti dobar inzenjer. To je odgovoran posao. )

Ne trpe samo moja deca vec veliki broj dece u Srbiji a sve zbog toga sto je neka bezosecajna luda izabrala da preko dece rusi Vucica.

Svojih profesora se secam s ljubavlju. Druzili smo se po godisnjicama matura. A nasa deca ce da preziru svoje.
Sviraš - Q..
tri godine sam radio u Institutu za elektrotehniku u Zrenjaninu,. (uz prosvetu)...
Čekaju me tamo :)

Svi (dobri) majstori u gradu su MOJI UČENICI

Idem ne more 3 meseca..
Posle radim struju ;) ..
prvo u Institutu, pa u svojoj firmi...:bye:
institut je kod nas uglavnom korupcija protiv koje se navodno boris.prodavanje magle za narodne pare.

kad budes radio u vlastitoj firmi probaj sto cesce obustavljati rad kao sad u prosveti .

kod siledzija i mafije obavezno pocni strajk u sred posla.:mrgreen:

Poslednja izmena:
I sad malko oladiš :)
Zahvaljujuci tebi istakli smo jos jedan aspekt ove obustave: tezak neprofesionalizam .

Zamislite sad da vam moleri urade fasadu do pola pa pocnu obustavu dok vucic ne da ostavku.

Ili, llekari zapocnu operaciju pa obustave dok vucko ne abortira.

A zeleznica zapocne prevoz pa istovari putnike na pola puta u znak protesta protiv vucica.

:mrgreen:

Zahvaljujuci tebi istakli smo jos jedan aspekt ove obustave: tezak neprofesionalizam .

Zamislite sad da vam moleri urade fasadu do pola pa pocnu obustavu dok vucic ne da ostavku.

Ili, llekari zapocnu operaciju pa obustave dok vucko ne abortira.

A zeleznica zapocne prevoz pa istovari putnike na pola puta u znak protesta protiv vucica.

:mrgreen:
a, ti stvarno imaš ženu, decu,... unučad ?
Šta ti ovde lečiš ?
:whistling:

naravno.cak i profesore u porodici.

ne shvatate da cinite zlocin prema deci i roditeljima.

nema leka za nesvest.
Imaa,..
Čim odgovoriš...
,.,.,.,.,..,.,.,,.,.,.. ja ti odgovorim,..​

O svom pomašenom životu :),..
- sam završi :D ,. ko si, šta si (van Krstarice) :per:
napiši ovde još dva slova,..
povadiću ti i "kutnjake" :D,.. ajt', ajt' ;)
Ovo si ti :)

Sto eura šaljem Krstarici kao dobrovoljni prilog, ako ti ovde dokažeš da si završio ETF :D
1741456623963.png

Back