Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
Pitanje za prosvetare i za ministarstvo prosvete:

Da li uopšte znate kako ćete nadoknaditi deci izgubljenu godinu?
Nije kulturno uzvratiti pitanjem, ali moraću da budem nekulturna : da li su nadokanađene kovid godine, da li je nadoknađen nagli prekid školske godine, da li nadoknađen nagli prekid polugodišta? Objašnjenje ministarstva: nije bezbedno za decu, eto i mi smatramo da i dalje nije bezbedno za decu da idu u školu.

Nije kulturno uzvratiti pitanjem, ali moraću da budem nekulturna : da li su nadokanađene kovid godine, da li je nadoknađen nagli prekid školske godine, da li nadoknađen nagli prekid polugodišta? Objašnjenje ministarstva: nije bezbedo za decu, eto i mi smatramo da i dalje nije bezbedno za decu da idu u školu.
Није и ти студенти који су тада били ученици данас нас воде у светлију будућност. Мало је све то климаво. Чуде ме ови матори који проживљавају другу младост гледајући на студенте као на нове Битлсе.

Није и ти студенти који су тада били ученици данас нас воде у светлију будућност. Мало је све то климаво. Чуде ме ови матори који проживљавају другу младост гледајући на студенте као на нове Битлсе.
Poenta je što se mnogo nekog besa, tuge skupilo u ljudima ali i iznenađenja. Nisu to očekivali od internet generacija..

Има беса зато што се сваки дан блокира саобраћај што сада већ нема смисла,има беса зато што се деци онемогућава да уче и да науче а школа је обавезна.
mlatis jedno isto u prazno

danas je novi sad pokazao da su takvi kao ti na nivou statisticke greske

Има беса зато што се сваки дан блокира саобраћај што сада већ нема смисла,има беса зато што се деци онемогућава да уче и да науче а школа је обавезна.
Greška, ljudi masovno podržavaju studente, mnogo manji je broj onih koji besne zbog blokada. Pogrešno si shvatio moj post. Ne radi se da ljudi sada besne, već je pitanje zašto studenti imaju ogromnu podršku naroda...čak i prosvetni radnici imaju sve veću podršku posebno posle naše reakcije na izostanak plate.

Greška, ljudi masovno podržavaju studente, mnogo manji je broj onih koji besne zbog blokada. Pogrešno si shvatio moj post. Ne radi se da ljudi sada besne, već je pitanje zašto studenti imaju ogromnu podršku naroda...čak i prosvetni radnici imaju sve veću podršku posebno posle naše reakcije na izostanak plate.
Kažu 80% podržavaju studente.

jedna plata za pravdu I FUNKCIONALNE INSTITUCIJE ?

ODRECE SE 80 % NARODA!

prosvetari su bili odskocna daska studentima. da nisu podrzali studente propalo bi sve. sada i radnici krecu u z prosvetare.

novosadjani su te danas demantovali

citav maltene novi sad je na ulicama bio!

kolone i kolone...

bez pomoci ostalih ljud iz srbije, samo novi sad!

NOVI SAD! OVO VIDEO NISI NIKADA!

BUL EVROPE KRCAT, BUL CARA LAZARA KRCAT, jevrejska krcata futoska krcata, centar krcat...

NOVI SAD NIKO ZAUSTAVITI NECE

a vi iz zaseoka moz da pricate sta god hocete. u novi sad i onako dolazis samo da kupis cipele...

Svuda se politika uvukla osim u vatrogarstvu.

Ja sam veliki oponent Vucicevog (Milosevicevog, Seseljevog...) rezima, ali mi smo svi ucili skolu i za vreme DOS-a. Zaposljavanje na vezu nije SNS ideja.
Mi zaposljavamo na vezu i skloni smo korupciji decenijama unazad, ako ne i citav vek.

Moramo da shvatimo PUT ----> CILJ ----> RESENJE ----> NEGA RESENJA.
Kroz put nas vode studenti, ali kroz cilj mora da provede OPOZICIJA. Politicka opozicija koja ima lidere spremne za izbore. Za negu smo potom svi odgovorni i to je najtezi korak.

Da li ce se ta opozicija stvoriti ili ce se ukrupniti, zaista nije od znacaja.
Protesti su kao tranzicija, moraju da budu vremenski ograniceni.

To zna svaki pravnik koji je posteno ucio skolu.
Od obustave nastave sada je mnogo vaznije da se oformi pokret koji ima politicku snagu.

Ucitelji snagu nemaju po prirodi svog zanata.
Pod hitno nam treba politicko delovanje cije god, da li opozicije koja staje pod jedan kisobran ili ProgGlas-a, da li istupanje istaknutih studenata i profesora...KO GOD, ali mora da bude neki lider koji ima snagu da pokaze opciju, da organizuje izbore i da izadje na izbore.

Ko misli dobro mora da organizuje masu i da je usmeri ka cilju.

Dve skole u komsiluku rade po 45 minuta.
Mozda nece raditi na dan protesta, ali danas su radile normalno...niko nas i ne pita, takva je odluka...verovatno direktora i kolektiva, ne znam...i danas mi je receno da ce biti takmicenja koje organizuje Drustvo matematicara...niko nije spreman, niko nije vezbao, puci ce vecina, ali kako sam shvatila, deca ce izaci...ne znam, takvo je stanje u mom okruzenju koje je listom opoziciono.

Uvek sam bila za ili svi ili niko...tako je moralo biti. Kao sto mislim da je vreme za politicko delovanje opozicije u martu. Ne nuzno ove opozicije vec neke opozicije koja ce preuzeti vodjstvo.

Ja sam veliki oponent Vucicevog (Milosevicevog, Seseljevog...) rezima, ali mi smo svi ucili skolu i za vreme DOS-a. Zaposljavanje na vezu nije SNS ideja.
Mi zaposljavamo na vezu i skloni smo korupciji decenijama unazad, ako ne i citav vek.

Moramo da shvatimo PUT ----> CILJ ----> RESENJE ----> NEGA RESENJA.
Kroz put nas vode studenti, ali kroz cilj mora da provede OPOZICIJA. Politicka opozicija koja ima lidere spremne za izbore. Za negu smo potom svi odgovorni i to je najtezi korak.

Da li ce se ta opozicija stvoriti ili ce se ukrupniti, zaista nije od znacaja.
Protesti su kao tranzicija, moraju da budu vremenski ograniceni.

To zna svaki pravnik koji je posteno ucio skolu.
Od obustave nastave sada je mnogo vaznije da se oformi pokret koji ima politicku snagu.

Ucitelji snagu nemaju po prirodi svog zanata.
Pod hitno nam treba politicko delovanje cije god, da li opozicije koja staje pod jedan kisobran ili ProgGlas-a, da li istupanje istaknutih studenata i profesora...KO GOD, ali mora da bude neki lider koji ima snagu da pokaze opciju, da organizuje izbore i da izadje na izbore.

Ko misli dobro mora da organizuje masu i da je usmeri ka cilju.

Dve skole u komsiluku rade po 45 minuta.
Mozda nece raditi na dan protesta, ali danas su radile normalno...niko nas i ne pita, takva je odluka...verovatno direktora i kolektiva, ne znam...i danas mi je receno da ce biti takmicenja koje organizuje Drustvo matematicara...niko nije spreman, niko nije vezbao, puci ce vecina, ali kako sam shvatila, deca ce izaci...ne znam, takvo je stanje u mom okruzenju koje je listom opoziciono.

Uvek sam bila za ili svi ili niko...tako je moralo biti. Kao sto mislim da je vreme za politicko delovanje opozicije u martu. Ne nuzno ove opozicije vec neke opozicije koja ce preuzeti vodjstvo.
Uh, to be previše kockica različitoh oblika i mentaliteta.

@doppler -u, nije to (baš tako jako) smešno :D
6815_Pavle_Vujisić_Šešir_profesora_Koste_Vijića.webp

Moj je to šešir .
šeš 2.png
i nalazi se u najposećenijoj kafani u gradu ( restoran u centru grada - u Zanat-liji ;) ) u Zrenjaninu,..
( - bivši učenici mi napravili 'spomenik za-života' ).

To mi je sve, što je ostalo od 37 godina prosvete :) .
Profil.jpg

Prilozi

• šeš1.png
    šeš1.png
    113,7 KB · Pregleda: 9
Poslednja izmena:

Back