znam mogo botova koji su i roditelji, ali nisam na to mislilaRoditelji su za tebe botovi?
jel treba da skrinšotujem poruke iz sns fabrike mudrih misli i da okačim ovde ili možeš sam da pročitaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam mogo botova koji su i roditelji, ali nisam na to mislilaRoditelji su za tebe botovi?
Pročitao sam.znam mogo botova koji su i roditelji, ali nisam na to mislila
jel treba da skrinšotujem poruke iz sns fabrike mudrih misli i da okačim ovde ili možeš sam da pročitaš?
Deca vec gube godine na mastersu. Ovako se korupcija ne moze pobediti.kratkotrajna obustava nastave je veći prekršaj od višedecenijske korupcije čije su posledice bile fatalnne.
Da.profesor koji samo kratkotrajno odbija da uči decu jednako je neodgovoran koliko i lekar koji ne želi da pomogne pacijentu kojem je pomoć neophodna u datom momentu
Da. Obavezno.jel razmisliš ti bar malo pre nego što skuckaš nešto?
иде конкретизацијаDeca vec gube godine na mastersu. Ovako se korupcija ne moze pobediti.
па рекоше тиKorupcija je posledica sistema vlasti i ljudske iskvarenosti. Trebala bi jedno i drugo iskoreniti svojim cenjenim planom.
Kako plan glasi?
Lepo sam ti rekao da ne diskutujes s dzegi previse. pocecinjes liciti na sagovornika unistene logike.
De objasni, kako ces uskracivanjem nastave nasoj deci doprineti pravu duge dece na zivot?
Deca vec gube godine na mastersu. Ovako se korupcija ne moze pobediti.
Korupcija je posledica sistema vlasti i ljudske iskvarenosti. Trebala bi jedno i drugo iskoreniti svojim cenjenim planom.
Kako plan glasi?
Da.
Da. Obavezno.
Ne. Ne pravim se da se nista nije desilo.Država želi da se pravi da se ništa nije desilo,
ti se slažeš i takođe želiš da se ponašaš kao da se ništa nije desilo,
Studenti pogresno rade i nemaju pravo na blokadu fakulteta. Nemju pravo cak ni zrtvovati svoje vlastito obrazovanje.žao mi je ali studenti ne misle tako a prosvetni radnici ih podržavaju.
Be mi se za stav ljudi bez savesti.Ako vam se ne sviđa, šta da vam kažem, nemam neku empatiju za vaše frustracije
Da ti nisi doktor nauka?Mastersi su u tenisu, na fakultetima su master akademske studije
Da ti nisi doktoe nauka?
Ne bi se iznenadio. Delujes mi kao neko ko ima titulu i nista vise.ostalo necu da trolujem.)))Nemam potrebu da ti predstavljam svoj CV, jednostavno nisi zaslužio, ali bi se svakako iznenadio
Ako nađeš negde Ćaci u školu, obavezno postavia svaki drugi je "deci je mesto u školi, a ne na ulici i decu ne treba zloupotrebljvati u političke svrhe"
neretko čitav niz sličnih komentara jedan za drugim, kao da ih je pisala ista osoba, čuj mene bot
Ne bi se iznenadio. Delujes mi kao neko ko ima titulu i nista vise.ostalo necu da trolujem.)))
Ako ima sto tematski, - izvoli.
Vi ste savesni roditelji te dece, koji, nadam se, ne žele da žive u strahu hoće li im pasti neka nadstrešnica na glavu kada pođu u školuŠta ima bilo kpme da odgovara?! Ko smo mi?! Trebalo bi deci da odgovara