- Poruka
- 36.025
Ja razumem da imaš potrebu da narod ovde živi u miru, ali kako znam da ti ne živiš ovde, mogao bi da pitaš nas, koji živimo ovde i imamo decu studente na ulici o ovim podacima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja razumem da imaš potrebu da narod ovde živi u miru, ali kako znam da ti ne živiš ovde, mogao bi da pitaš nas, koji živimo ovde i imamo decu studente na ulici o ovim podacima.
SuperJa razumem da imaš potrebu da narod ovde živi u miru, ali kako znam da ti ne živiš ovde, mogao bi da pitaš nas, koji živimo ovde i imamo decu studente na ulici o ovim podacima.
Evo ja ću da ti napišem,nema taksativno ima samo jedna rečenica : zakon isti za sve.I sta su deca tu kriva?
ja samo trszim da profesori drze nastavu ili da lete s posla.
Koji si ti genije. Da sredim celu drzavu da bi deca isla u skolu. Jel moze jos pride da sletim na Mars?
Dobro, sta to treba da uradim da bi se drzava sredila? Molim taksativno napisi.
Fali i ono: 5% škola je u štrajkuIzvor: Vučić zvani istina![]()

FUNCKIONALNE INSTITUCIJEEvo ja ću da ti napišem,nema taksativno ima samo jedna rečenica : zakon isti za sve.
Kad imaš zakonsku državu, institucije se pridržavaju zakona i samim tim su funkcionalne.FUNCKIONALNE INSTITUCIJE
SOLIDARNOST KA TOME!Kad imaš zakonsku državu, institucije se pridržavaju zakona i samim tim su funkcionalne.
Ne vredi los zakon pa taman bio isti za sve.Evo ja ću da ti napišem,nema taksativno ima samo jedna rečenica : zakon isti za sve.
li amerima ne moraju u školu, a država im plaća osnovne namrinice koje pre toga otme od dece Sudana?Katastrofa. Našoj deci prosvetni radinci ukinuli pravo na obrazovanje.
Po školama pravo na mišljenje o obustavi su imali samo profesori/nastavnici.
Učenici kroz nazovi plenume za koje niko ne zna čemu služe. Sad deca sede kući i čekaju što će im profesori javiti.
Imam kontak s jednom školom. Pola profesora je u štrajku a pola ne. Ovima koji ne štrajkuju deca uredno dolaze na časove.
Roditelje niko ništa nije pitao.
Izvolite upišite se.
Nije dozvoljena promena glasa.
Autorska.
I sta su deca tu kriva?
ja samo trszim da profesori drze nastavu ili da lete s posla.
Koji si ti genije. Da sredim celu drzavu da bi deca isla u skolu. Jel moze jos pride da sletim na Mars?
od takvih kao ti koji ovo gledaju samo kroz novac nam podrška i ne trebaApsolutno podrzavam. Ali pod jednim uslovom. Da mi se neto plata poveca a bruto ostane ista. Toliko koliko od razlike ide na plate profesorima. Takodje kad kupujem robu i placam racune da mi se deo PDV-a koliko ide na njihove plate vrati. Tada smo kvit.
politička sujeta je malčice jača od sportskeNisi ni izgubio ni dobio.Na izborima se takmiče političari i njima bliska lica.Stanovništvo je u toj utakmici u ulozi navijača.Neko voli da pobedi Zvezda neko Partizan...
Kao drugo, nastavnik nije odgovoran za broj dece koja će doći, već za provedeno vreme na času. On jednako drži čas i za jedni o za 25. Po tvome učitelji u planinskim selima hde ima 5-6 dece treba ba da dobiju četvrtinu platekao prvo, nije 15 đaka
kao drugo, jel vama svima glavna taktika da se pravite glupi?
plata treba da bude umanjena za onaj procenat broja učenika koji ne pohađaju nastavu
Ček malo, deca služe tome da se uvede zakonitost?!Ja sam mislio da tome služe izbori.Evo ja ću da ti napišem,nema taksativno ima samo jedna rečenica : zakon isti za sve.
jok da mu platimo za penjanje do školeKao drugo, nastavnik nije odgovoran za broj dece koja će doći, već za provedeno vreme na času. On jednako drži čas i za jedni o za 25. Po tvome učitelji u planinskim selima hde ima 5-6 dece treba ba da dobiju četvrtinu plate
лажна студентицаjok da mu platimo za penjanje do škole
a znaš zašto njih matorci lažuлажна студентица
бре стојко, лажни студенти... толко лажи стојко бре, а после се питају што протести што обуставе...
ова лажна студенткиња ове године није ни уписала било који факултет, пропали студент...
кога ће сутра хапсе ?a znaš zašto njih matorci lažu
"puknite godinu života nema veze"?
pa da bi oni sebi spucali za penziju
jer bi inače imali konkurenciju
kaže jedan pametnjaković "fale nastavnici ako bi ovima dali otkaze"
za Beograd faliti neće, samo u pasivnim krajevima poznatijim kao pitchkowtzi
I šta si ti uradio po tom pitanju, ako smatraš da zakon ne valja? Jesi li se pobunio?Ne vredi los zakon pa taman bio isti za sve.
Неће да га хапсе написаће му казну за појаскога ће сутра хапсе ?
возача општине нови београд ?