Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
a znaš zašto njih matorci lažu
"puknite godinu života nema veze"?
pa da bi oni sebi spucali za penziju
jer bi inače imali konkurenciju

kaže jedan pametnjaković "fale nastavnici ako bi ovima dali otkaze"

za Beograd faliti neće, samo u pasivnim krajevima poznatijim kao pitchkowtzi
Idi malo šetaj, dobro je za zdravlje ;) možda usput pogledaš ko je na ulici ;)

ako se dokaže nek ga hapse
наравно, наши истражни органи су беспрекорни по питању разотркивања прљавог веша , начелника општине палилула, секретара општине баточина, и ћате са звездаре

ту да нема доказа ?

таман посла.

ја вјерујем да сви нижи чиновници већ полако пакују прње јер знају да ће на њима копља да се сломе. бар у првом кругу.

наравно, наши истражни органи су беспрекорни по питању разотркивања прљавог веша , начелника општине палилула, секретара општине баточина, и ћате са звездаре

ту да нема доказа ?

таман посла.

ја вјерујем да сви нижи чиновници већ полако пакују прње јер знају да ће на њима копља да се сломе. бар у првом кругу.
ja sam se uvek pitao - a kako to policija reši slučaj a uopšte ne izadju iz stanice a sve znaju?

jao koliko slavuja ima....

ja sam se uvek pitao - a kako to policija reši slučaj a uopšte ne izadju iz stanice a sve znaju?

jao koliko slavuja ima....
па тренутно

реши им европол

прво ухапсише вођу међународног картела, директор грас-а нови сад

потом побјаве све шкакљиве поруке вучевића и бизнисмена , нарко тајкуна по нс...

наши добију налог од европола и одраде јер морају

Predstavnici zaposlenih 14 osnovnih škola u Subotici koji su već stupili ili će stupiti u blokadu, odlučili su da zajedno obustave nastavu toko, cele sledeće nedelje ! od 24. do 28. februara.

To je odlučio deo kolektiva sedam osnovnih škola: OŠ "Ivan Milutinović", OŠ "Jovan Jovanović Zmaj", OŠ "Kizur Ištvan", OŠ "Bosa Milićević" Novi Žednik koje ulaze u obustavu, dok OŠ "Ivan Goran Kovačić", OŠ "10. oktobar" i školski centar "Dositej Obradović" nastavljaju obustavu.

Zaposleni u subotičkim osnovnim školama koji su pristupili obustavi nastave, pozivaju ostale škole da im se priključe jer su "ujedinjeni jači, a pritisak na pojedince koji bi obustavili nastavu je manji".

Poziv je upućen i roditeljima da ih podrže u obustavi nastave.

"Razlog ovakvih mera je prvenstveno podrška studentima i želja da se ovo sve ubrza i da se i studenti, ali i nastavnici i učenici što pre vrate u klupe", kažu oni.

na ulici su samo ovi sa kučićima i ovi sa tiketima za kladžu

ja juče kupio za tri dana pa sad bojkotujem
ја сам био на пијац.

узо кајмака младога сира, туршије домаће кобаје. дао ћерки да понесе студентима.

буди добар , макар неке чоколадице при отпису у максију подели им, немој да си стипса

па тренутно

реши им европол

прво ухапсише вођу међународног картела, директор грас-а нови сад

потом побјаве све шкакљиве поруке вучевића и бизнисмена , нарко тајкуна по нс...

наши добију налог од европола и одраде јер морају
da ali tu piše ko i gde stanuje i onda puste čoveka da reši nesporazum sa evropolom i oni se u to ne mešaju

krajnje profesionalno

Tvoj protwst ne služi tome. U suštinibste kukavice jer ko god gura decu ispred sebe to je. To će se uskoro i pokazati.
сва су средства допуштена када је у питању борба за правду .

захтев студената је јасан :

правда и функционалне институције

шта ту није добро?

mnogi zaboravljaju jednu bitnu stvar, a to je da su blokadu započeli studenti, pa su im se u znak podrške pridružili đaci
prestanite više da izvrćete činjenice, nisu profesori nikoga gurnuli u to
takođe ne znam kako ona šačica profesora koja drži nastavu misli da se nešto pita, nisu ih ovi ništa pitali ni kada su započinjali blokade

mnogi zaboravljaju jednu bitnu stvar, a to je da su blokadu započeli studenti, pa su im se u znak podrške pridružili đaci
prestanite više da izvrćete činjenice, nisu profesori nikoga gurnuli u to
takođe ne znam kako ona šačica profesora koja drži nastavu misli da se nešto pita, nisu ih ovi ništa pitali ni kada su započinjali blokade
Пунолетни ђаци, малолетни ђаци не штрајкују већина и не зна шта се догађа.

сва су средства допуштена када је у питању борба за правду .

захтев студената је јасан :

правда и функционалне институције

шта ту није добро?
Можеш ли неправдом да се бориш за правду?

пребројо ласер дрон са свињформера ?
baki, počeli iz Novog Sada da dolaze u Beograd, a ti mi Suboticu iz koje pobegli i Madjari predstavljaš epicentrom političkih akrobacija?

Pa više ima naroda na Horgošu nego u Subotici
dimljeni kačkavalj, kobasice, vaj krem... znaš kakav sendvič bude....

Back