Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle??![]()
Dakle sta??? Monarhija, ali bez ovog Aleksandra... Ja sam za monarhiju ali nikada ne bih voleo da nam dodje ovaj Aleksandar...
Problem srpskih monarhista je sto su oduvek gurali pogresnog princa....
Recimo princ Tomislav Karadjordjevic je bio pravi uzor kako monarhija treba da funkcionise i koliko jedan monarhista, Srbin, treba da se zalaze za Srbiju....
Dakle sta??? Monarhija, ali bez ovog Aleksandra... Ja sam za monarhiju ali nikada ne bih voleo da nam dodje ovaj Aleksandar...
Problem srpskih monarhista je sto su oduvek gurali pogresnog princa....
Recimo princ Tomislav Karadjordjevic je bio pravi uzor kako monarhija treba da funkcionise i koliko jedan monarhista, Srbin, treba da se zalaze za Srbiju....

Pa dobro, postujem tvoj stav...ja sam se konkretno usmerio na zvanicnog pretendenta, a dilemu monarhisti i republikanci smo imali dovoljno.

Za sada vodi negativna opcija.
Nema teorije. Ni debelog ni bilo kog drugog.

Sto negativna??? Ja glasao za NE a monarhista sam...
Podrzavas pogresnog princa![]()
Eno i Tomislavovog sina Djordja, tu u Srbiji.![]()

ђеде, толико си оптерећен личношћу из анкете, да ти ни 4 већ постојеће теме нису довољне
ако наставиш тако, врло брзо ћеш стићи унука![]()
Mene u ovoj temi zanima, misljenje o trenutno zvanicnom prestolonasledniku, ovde nije pitanje ko je monarhista ili ne. Jer se stekao utisak u drugim temama, da ima dosta ljudi koji podrzavaju Aleksandra, i ja to hocu da vidim kroz ovu konkretnu anketu.

E pa onda, Djokovic za KRALJANe bih imao nista protiv... Decko je uradio vise od bilo kog politicara, kako u sportu, tako i van sporta...
Bolje da si stavio tu anketu
Djokovi za Kralja, DA ili NE...
...Samo hocu da vidim misljenje forumasa o konkretnoj licnosti...slozices se da ovo nije tema o monarhiji kao uredjenju, vec o jednoj licnosti pretendentu na presto.

Ne. Nisam za monarhiju.