Da li podrzavate Aleksandra Karadjordjevica kao pretendenta na presto?

Da li podrzavate Aleksandra Karadjordjevica kao pretendenta na presto?

• 1. DA

• 2. NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Dakle sta??? Monarhija, ali bez ovog Aleksandra... Ja sam za monarhiju ali nikada ne bih voleo da nam dodje ovaj Aleksandar...
Problem srpskih monarhista je sto su oduvek gurali pogresnog princa....

Recimo princ Tomislav Karadjordjevic je bio pravi uzor kako monarhija treba da funkcionise i koliko jedan monarhista, Srbin, treba da se zalaze za Srbiju....

Dakle sta??? Monarhija, ali bez ovog Aleksandra... Ja sam za monarhiju ali nikada ne bih voleo da nam dodje ovaj Aleksandar...

Recimo princ Tomislav Karadjordjevic je bio pravi uzor kako monarhija treba da funkcionise i koliko jedan monarhista, Srbin, treba da se zalaze za Srbiju....

Pa dobro, postujem tvoj stav...ja sam se konkretno usmerio na zvanicnog pretendenta, a dilemu monarhisti i republikanci smo imali dovoljno.

Eno i Tomislavovog sina Djordja, tu u Srbiji. :)

Pa dobro, postujem tvoj stav...ja sam se konkretno usmerio na zvanicnog pretendenta, a dilemu monarhisti i republikanci smo imali dovoljno.

Pa dobro, imacemo mi to jos dugo...
Monarhisticke simbole tesko da ce neki republikanac obrisati. A jos teze da bilo koji republikanski politicar, moze nadmasiti ono sto su uradili srpski monarhisti.
Danasnja republikanska opozicija je smesna a Vlast jos smesnija... Samo pogledaj ove politicare sto nam vode zemlju, dokle su je doveli!

Mozda jednog dana, neko od princevih sinova ili unuka, se dokaze dovoljno dobro za srpski presto... Nikad se ne zna ;)

Sto negativna??? Ja glasao za NE a monarhista sam...
Podrzavas pogresnog princa ;)

Mene u ovoj temi zanima, misljenje o trenutno zvanicnom prestolonasledniku, ovde nije pitanje ko je monarhista ili ne. Jer se stekao utisak u drugim temama, da ima dosta ljudi koji podrzavaju Aleksandra, i ja to hocu da vidim kroz ovu konkretnu anketu.

ђеде, толико си оптерећен личношћу из анкете, да ти ни 4 већ постојеће теме нису довољне :)
ако наставиш тако, врло брзо ћеш стићи унука :mrgreen:

Samo hocu da vidim misljenje forumasa o konkretnoj licnosti...slozices se da ovo nije tema o monarhiji kao uredjenju, vec o jednoj licnosti pretendentu na presto.

Mene u ovoj temi zanima, misljenje o trenutno zvanicnom prestolonasledniku, ovde nije pitanje ko je monarhista ili ne. Jer se stekao utisak u drugim temama, da ima dosta ljudi koji podrzavaju Aleksandra, i ja to hocu da vidim kroz ovu konkretnu anketu.

E pa onda, Djokovic za KRALJA;) Ne bih imao nista protiv... Decko je uradio vise od bilo kog politicara, kako u sportu, tako i van sporta...
Bolje da si stavio tu anketu :)
Djokovic za Kralja, DA ili NE...

Poslednja izmena:
Samo hocu da vidim misljenje forumasa o konkretnoj licnosti...slozices se da ovo nije tema o monarhiji kao uredjenju, vec o jednoj licnosti pretendentu na presto.

ма шта кажеш :)
а на оним темама си расправљао о монархији са позиција правне теорије?!
:hahaha:

Back