T
the boy
Gost
Devojke, da li stvarno pamtite prvog do kraja zivota, i kako se to odrazava na vase kasnije veze, posto retko koja i zavrsi sa tim prvim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
M_A_R_I_J_A:Ja sam vec 4 godine sa jednim deckom a on mi je ujedno i prvi tako da nema sanse da ga zaboravim.Ja nisam drolja i ne verujem da cu jos njih promeniti a i ako budem to nece biti velika cifra tako da prvog nikada necu zaboraviti
M_A_R_I_J_A:Ja sam vec 4 godine sa jednim deckom a on mi je ujedno i prvi tako da nema sanse da ga zaboravim.Ja nisam drolja i ne verujem da cu jos njih promeniti a i ako budem to nece biti velika cifra tako da prvog nikada necu zaboraviti
M_A_R_I_J_A:Ja sam vec 4 godine sa jednim deckom a on mi je ujedno i prvi tako da nema sanse da ga zaboravim.
M_A_R_I_J_A:a ne mogu da nadjem NORMALNOG decka koji lepo izgleda
blondi:M_A_R_I_J_A:Ja sam vec 4 godine sa jednim deckom a on mi je ujedno i prvi tako da nema sanse da ga zaboravim.
:shock: :shock: :shock:
zar nije ovo tvoj post ???????????????
nešto se tu ne uklapa :? :? :?
Sub 28 jun 2003 17:40
TOPIC: lepa,pametna,bogata...
blondi:M_A_R_I_J_A:Ja sam vec 4 godine sa jednim deckom a on mi je ujedno i prvi tako da nema sanse da ga zaboravim.
:shock: :shock: :shock:
zar nije ovo tvoj post ???????????????
nešto se tu ne uklapa :? :? :?
Sub 28 jun 2003 17:40
TOPIC: lepa,pametna,bogata...
Anonymous:ne znam na sta se nadovezujete ali verovatno ste pogresili!!!!![]()
SLAZEM SE SA TOBOM U POTPUNOSTI!!!!Kalisa:Cuj da li ga pamtim... ne mogu da se odlepim od njega ... tri godine smo u vezi...A nije nam bajno...
samo sam u strahu kako necu biti tako opustena pred nekim drugim...
I iskreno zaboravila sam kako je to muvati se....
i sve te nezne reci...
:?
Ja vise volim reci - Nije umijece biti prvi. Umijece je biti posljednji... :wink:Sergej:hm,
Znate li kako žene kažu?
-Samo je jedan prvi, svi ostali su DRUGI!
Ili jos socnije"devojka se samo jednom je8e,sve ostalo je doje8avanje"Sergej:hm,
Znate li kako žene kažu?
Gazdarice, ote mi riječ iz usta. To je i moje geslo.Gazdarica:Ja vise volim reci - Nije umijece biti prvi. Umijece je biti posljednji... :wink:Sergej:hm,
Znate li kako žene kažu?