Da li ovo znaci da su fasizam i diktatura konacno zavladali Srbijom?

Тихи

Starosedelac
Poruka
163.987
Citam malopre u Kuriru saopstenje glavnoj urednika i ne mogu da verujem.

Kaze covek Tadiceva poreska uprava je donela odluku da im zamrzne SAV NOVAC koji imaju na poslovnom racunu firme - i ako drzavi ne duguju nijedan jedini dinar po osnovi bilo kojeg poreza.

Na taj nacin su ih prakticno zatvorili , jer firma zbog blokiranih sredstava ne moze vise da posluje i izmiruje obaveze prema svojim radnicima i dobavljacima.

. Ovo je sto se mene tice dokaz da je u Srbiji zavladao fasizam i totalna diktatura Borisa Tadica i njegove vlasti, jer kao sto se moze videti iz saopstenja vise se ne postuje ni jedan zakon i u potpunosti smo zavisni od samovolje ljubljenog diktatora Tadica i njegovih satrapa.

Tako je u ovoj Srbiji moguce, cak i ono sto nikada nije bilo moguce u Milosevicevoj Srbiji . Da ti vlast ukine pravo na poslovanje, pravo na rad, pravo na zivot. Da ti vlast protivzakonito zamrzne sve pare na racunu firme, ne zato sto ti dugujes bilo kakve pare za porez nego jednostavno ZATO STO IM SE MOZE.

Znaci Tadiceva poreska uprava je donela resenje da zapleni sve pare na racunu Kurira i ako ne postoji nijedna neizmirena poreska obaveza od strane Kurira prema drzavi Srbiji???

Ako ovo nij najcrnji fasizam ja ne znam sta jeste.

A sta rade na sve ovo drugi novinari i novinarska udruzenja? Cute mesto da podignu glas protiv ovog najcrnjeg fasizma i terora.

Kada su odveli Milana, cutao sam, kada su odveli Dragana isto sam cutao, kada su dosli da vode mene - vise nikog nije bilo da podigne glas.
 
Ovo znaci da ja recimo sutra ili bilo ko drugi sa svojom firmom mogu da zasmetam nekom Tadicevom tajkunu na trzistu , i da mi posalju poresku i da ta poreska kao u slucaju Kurira donese odluku da mi zamrzne sve pare na racunu firme dok se "istraga ne zavrsi" . A istraga ce se zavrsiti za godinu dana . Ovo sto se kod nas desava ovoga vise nema ni u centralnoafrickim banana republikama.
 
Ovo psihoticno ponasanje tadicevog rezima podseca samo jos na ponasanje SPS-a tamo negde u septembru mesecu 2000.

daj bre pa ovo ni SPS u septembru 2000te nije radio.

Recimo tada je taj isti Glas Javnosti bio perjanica antimilosevicevskog misljenja i ne secam se da im je Milosevic slao tada poresku u firmu da im blokiraju sve pare "dok se istraga ne zavrsi".

Ovo bre nikad gore i crnje nije bilo u zemlji nego danas.
 

Back
Top