- Poruka
- 81.935
U Japanu postoje kafići gde možeš da platiš da se platonski grliš ili spavaš (ne seks) sa ženskom.
Ne verujem da je Balkan spreman za tako nešto?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam iznenađen. Ne znam kakva je situacija u Srbiji, ali tamo imaš iznajmiti devojku (iskustvo devojke). Praktično sve osim ljubakanja i pipkanja. Ništa seksualne prirode. Možete se držati za ruke, šetati, posetiti neki restoran, zagrliti je... Samo taj emotivni aspekt. Naravno, ona mora odglumiti što bolje kao da joj je zaista stalo do tebe.Tokom vremena su otvorili i mnoge druge lokacije
Da, u Japanu je sada eksplozija tih kafića za emotivno iskazivanje. Imaju i za plakanje.Nisam iznenađen. Ne znam kakva je situacija u Srbiji, ali tamo imaš iznajmiti devojku (iskustvo devojke). Praktično sve osim ljubakanja i pipkanja. Ništa seksualne prirode. Možete se držati za ruke, šetati, posetiti neki restoran, zagrliti je... Samo taj emotivni aspekt. Naravno, ona mora odglumiti što bolje kao da joj je zaista stalo do tebe.
Oko 80 evra je iznajmljivanje devojke na dva sata.Kolka je plata da se grlim s ribama?
Ne ja da se iznajmimOko 80 evra je iznajmljivanje devojke na dva sata.
Ima i toga, ako te zaposle u agenciji. Ali sigurno moraš biti njihov državljanin ili da imaš radnu vizu. A koja je šansa da tebe baš odaberuNe ja da se iznajmim
A ti o tome. ja reko pričaš o rentovanje dečkaPa nema price samo hug i sleep
Pogledajte prilog 1627405
U Japanu postoje kafići gde možeš da platiš da se platonski grliš ili spavaš (ne seks) sa ženskom.
ja nemam potrebu za tako nečim ali siguran sam da ima onih kojima treba.A ti bi platio?
ja nemam potrebu za tako nečim ali siguran sam da ima onih kojima treba.
Svima treba, samo neki ne mogu da se snađu pa moraju da plateA tvoje mišljenje o onima kojima to treba?
A azijatkama k*rac iz očiju viri bukvalnoJapan je postao nacija incela, nadam se da mi nećemo krenuti njihovim putem.
Pa pogledaj one njihove manga stripove, svi muški likovi su inceli. Iz nekog razloga je to urezano u njihovu kulturu i njjihovi mladi muškarci imaju problem da komuniciraju sa ženama.A azijatkama k*rac iz očiju viri bukvalno
Kako?
Šta su manga stripovi?Pa pogledaj one njihove manga stripove, svi muški likovi su inceli. Iz nekog razloga je to urezano u njihovu kulturu i njjihovi mladi muškarci imaju problem da komuniciraju sa ženama.
Ti braco?Nisam iznenađen. Ne znam kakva je situacija u Srbiji, ali tamo imaš iznajmiti devojku (iskustvo devojke). Praktično sve osim ljubakanja i pipkanja. Ništa seksualne prirode. Možete se držati za ruke, šetati, posetiti neki restoran, zagrliti je... Samo taj emotivni aspekt. Naravno, ona mora odglumiti što bolje kao da joj je zaista stalo do tebe.
Ja spavam po 10 sati. Ne isplati mi seOko 80 evra je iznajmljivanje devojke na dva sata.
balkan nije spreman ni za kruzni tokPogledajte prilog 1627405