Da li ovako izgleda lojalista?

• Začetnik teme Začetnik teme Alita
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Вучић бије љуту битку.

Без проблема може да је реши ....Све .. баш све фирме које су биле подизвођачиних подизвођача подизвођачи

Сви би на Вука.. а толико других је стојало и стоји даље у реду ...

Њих 1 000 000 је добило ..ово оно .. што би рекли ( свашта нешто )

Када погледате случајно около ..па запнете погледом у огледало ... знате ли где је граница ..

јасна ли вам је граница межу XYZ лојалиста и вас .....

Почев од министара скупштине реко одбора судства .....Вучић неда Вас .. ви 'лојални' сте међутим дали њега

Opozicija u bekstvu 🤣🤣🤣
20250214_204849.jpg

Nepojmljivo mi je da neko uopšte želi pronaći opravdanje za ono što se desilo.

to je primer izopacenog mentalnog SKLOPA, znaci komplentnog mentalnog sklopa, ... i to se ne moze na jedan promeniti, niti se izopacio preko noci; znaci, ogromna tema, multidisciplinarna, i uopste smo kao pojedinci nedorasli da i zapocnemo analizu ovako necega... bukvalno su potrebni timovi doktora, raznih specijalnosti, pa iza njih filozofi, teolozi... da bi se doslo do nekakvog odgovora

Nepojmljivo je to sto je odmah nazvan "lojalistom"...... Rekao je svoje misljenje koje se tebi ne svidja, i odmah je okarakterisan kao "lojalista".
lojalista je u smislu da nema svoje misljenje, nego ide vucicevim PA STA, nasla se na pogresnom mestu, nije trebala da bude tu - a ti ces da joj ogranicavas kretanje?
znaci, lojalan narativu sns kaste/sekte, ne misli svojom glavom, ali ja ne kazem da su svi koji lice na normalne, i ovaj mozda lici samo, zaista i niormalni

vecina je po nekom osnovu LOJALNA nekom narativu, osim jako retkog broja nas koji preziremo sve ljudske autoritete, znaci nikome zivom se ne povinujemo, ni coveku, ni vlasti

Jel.mltav antihrist haha
drzi se teme, i odgovori mi npr. na ovo:
sta ti sa ovom imas zajednicko osim to sto si podlegla vucicevom narativu koji gura od kada zagovara gazenje samo da bude po saobracajnom propisu, kao sta, voze ljudi, kako da ih uhapsimo, ako im neko skoci na haubu?

Вучићева старлета прети смрћу студентима: Газићу их све!

Da li ovako izgleda lojalista?​

moze da izgleda i kao "starleta", sto anajade samo moze da masta :mrgreen:

Back