- Poruka
- 385
Nepojmljivo mi je da neko uopšte želi pronaći opravdanje za ono što se desilo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo fanatici njegovi razmisljaju ovako. Normalni ljudi nemaju ovakve degutantne misli.Nepojmljivo je to sto je odmah nazvan "lojalistom"...... Rekao je svoje misljenje koje se tebi ne svidja, i odmah je okarakterisan kao "lojalista".
Da prilično ishitreno zaključak , a možda čovek ima čitav niz kritika u odnosu na Vučićevu politiku.Nepojmljivo je to sto je odmah nazvan "lojalistom"...... Rekao je svoje misljenje koje se tebi ne svidja, i odmah je okarakterisan kao "lojalista".
SNS lojalisti napali gimnazijalce.
to je primer izopacenog mentalnog SKLOPA, znaci komplentnog mentalnog sklopa, ... i to se ne moze na jedan promeniti, niti se izopacio preko noci; znaci, ogromna tema, multidisciplinarna, i uopste smo kao pojedinci nedorasli da i zapocnemo analizu ovako necega... bukvalno su potrebni timovi doktora, raznih specijalnosti, pa iza njih filozofi, teolozi... da bi se doslo do nekakvog odgovoraNepojmljivo mi je da neko uopšte želi pronaći opravdanje za ono što se desilo.
dijablo, djavolisanje, antihrist, izopacenje - kazem ogromna tema, i vise disciplina, pa i teologijeDijabole su svuda oko nas,na selo i 3m zid
Haha za tebe je antihrust odavno mrtavdijablo, djavolisanje, antihrist, izopacenje - kazem ogromna tema, i vise disciplina, pa i teologije
lojalista je u smislu da nema svoje misljenje, nego ide vucicevim PA STA, nasla se na pogresnom mestu, nije trebala da bude tu - a ti ces da joj ogranicavas kretanje?Nepojmljivo je to sto je odmah nazvan "lojalistom"...... Rekao je svoje misljenje koje se tebi ne svidja, i odmah je okarakterisan kao "lojalista".
svi na religiji znaju da si ti,a ne ja, tako da cuti bolje, ne zamajavaj ljude, koga sta zanima od mog potpisa neka krene, pa bi videliHaha za tebe je antihrust odavno mrtav
Sektasu haha
Jel.mltav antihrist hahasvi na religiji znaju da si ti,a ne ja, tako da cuti bolje
drzi se teme, i odgovori mi npr. na ovo:Jel.mltav antihrist haha
moze da izgleda i kao "starleta", sto anajade samo moze da mastaDa li ovako izgleda lojalista?
A kakav je to lojalista? Za šta se ztalaže i kakvi su mu svetonazori?Nepojmljivo je to sto je odmah nazvan "lojalistom"...... Rekao je svoje misljenje koje se tebi ne svidja, i odmah je okarakterisan kao "lojalista".