- Poruka
- 44.816
Pa toliko teskog..a da mu ona nije matora..tesko
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre će biti da mu je dala weedSaznali smo za nju kada je dala snoop doogu ribe,
A mozda nju niko drugi ne zeli torbati pa samo njemu daje.Ja osuđujem Ljupku Stević za to što je general Simić ružan k'o lopov, a ona onoliku scenu pravi i deset godina učestvuje u preljubi. Da je bar neki frajer... Samo da je dobar frajer, sve bih podržala.
Jeste l' lomili vi nešto nekad i zašto?
Ja sam slomila TV npr.
Pa vidi snoopa u spotu. Ima transfer blama. Iz fazona jbt sta sve obecam nadrogiranPre će biti da mu je dala weed
A ona je i BBC probala? Nisam upucenJuce posmatram dve elitne milfare sedaju u mercedes jbt nisam ni znao da postoji toliki automobil, verovatno lux klasa.
Silikoni u ustima duck face silikoni u grudima a ja kad odem da kupim silikon za prozor da zastaklim kazu nema.
Zivimo u vremenu rasrbljavanja, cilj je nemoralom i seksualnim slobodama i svim izopacenostima sa zapada unistiti i razoriti porodicu. Masovna psihicka trovanja na pinku i zadruzi, menjanje i oblikovanje svesti mladih i stavljanje kurvi narkomana drogosa dilera lopova prevaranata retarda kao uzor mladima. Zasto uopste raspravljamo o ljupki, msm ko je ona? Saznali smo za nju kada je dala snoop doogu ribe, da bi bio u njenom spotu. A dobro se vidi da je snoop.u fazonu jbt sta je meni ovo trebalo, u spotu.
Njoj je krivo što neke žene rade isto što i ona za džabe.Ja koliko sam video Ljupka je rekla da je Simić imao posla sa nekim maloletnicama.
Ako je to tačno, ta činjenica da je jedna volina od 50 i kusur godina pamprčila neke klinke je mnogo gore i za mnogo veću osudu od toga što je Ljupka uradila.
Cuti, ja pogleda spot sa Snoopom.Zasto sam ja sad guglao ko je Ljupka Stevic i sta je sve radila?
I ja, ali dobro sad mi je život bogatijiZasto sam ja sad guglao ko je Ljupka Stevic i sta je sve radila?
I meni brate, aad znam ko je Ljupka.I ja, ali dobro sad mi je život bogatiji
Kad stavi 50 ojra, onda je najbolji, najgolem mu je i podebel.Ja osuđujem Ljupku Stević za to što je general Simić ružan k'o lopov, a ona onoliku scenu pravi i deset godina učestvuje u preljubi. Da je bar neki frajer... Samo da je dobar frajer, sve bih podržala.
Ja sam slomila TV npr.
Ja osuđujem Ljupku Stević za to što je general Simić ružan k'o lopov, a ona onoliku scenu pravi i deset godina učestvuje u preljubi. Da je bar neki frajer... Samo da je dobar frajer, sve bih podržala.
E video sam je pre neki dan.Ja osuđujem Ljupku Stević za to što je general Simić ružan k'o lopov, a ona onoliku scenu pravi i deset godina učestvuje u preljubi. Da je bar neki frajer... Samo da je dobar frajer, sve bih podržala.
Ja sam slomila TV npr.