Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 219.493
Kresno bi je
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne osudjijem je i ako sam je pre par godina hteo tucati ali mi nije dala.Ja osuđujem Ljupku Stević za to što je general Simić ružan k'o lopov, a ona onoliku scenu pravi i deset godina učestvuje u preljubi. Da je bar neki frajer... Samo da je dobar frajer, sve bih podržala.
Izgleda prostitutkako je ljupka stevic!?
Izgleda prostitutka
Da, u ovaj elitni časopis... užaskatastrofa kad je chak dospjela tematSki na krstaricu
Pa sti ne bikatastrofa kad je chak dospjela tematSki na krstaricu
Pa ne mislis da se valjda zaljubila u ono,ono i majka dal voli pitanje jeDole ku...rve!
Pa sti ne bi
Nije li tuzno kada prasak boja podseca samo na drogiranjenekako ti mnogo sharena slika u profilu ili avatar
podsjetja na na konzumiranje LSD-a..............
Ja osuđujem Ljupku Stević za to što je general Simić ružan k'o lopov, a ona onoliku scenu pravi i deset godina učestvuje u preljubi. Da je bar neki frajer... Samo da je dobar frajer, sve bih podržala.
Jeste l' lomili vi nešto nekad i zašto?
Ja sam slomila TV npr.
Kako možeš nekog da osuđuješ što je glup/a. To što je ona uradila je tipična ženska glupost. A i matora je atenš hor što kažu Englezi.Ja osuđujem Ljupku Stević za to što je general Simić ružan k'o lopov, a ona onoliku scenu pravi i deset godina učestvuje u preljubi. Da je bar neki frajer... Samo da je dobar frajer, sve bih podržala.
Jeste l' lomili vi nešto nekad i zašto?
Ja sam slomila TV npr.
Pusti price za malu decu.10 godina je s njim i odecavao joj decu i da ce se razvesti,sad ima 35 i mozda je sjebao da nema dete nikad,to sigurno nema veze s prostitucijom